Tomeks Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/241fa8f0bd10b247.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9a03d86b80d0359c.html Kaszuby Jak ktoś doczyta nazwę miasteczka proszę nie kichać Gili,to ty odśnieżaj ,bo na spota nie dotrzesz ,a czas w końcu się pokazać
_Solar_ Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 dlatego ja sobie dalej latam na letnich Widze że nie jestem sam który jeszcze na letnich śmiga byle do czwartku , bo wiosna idzie I to porządna wiosna w pierwszym tyg grudnia ma ponić być +12 C
Korzeń Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 Wczoraj po południu. A wieczorem było już ślisko i pierwsze próby na duuużym parkingu Mostostalu
rafalekx Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 No bez jaj tak mało śniegu u Was? W Radzyniu wczoraj i dzisiaj rano jak jeszcze byłem 25 cm. śniegu W Lublinie wcale nie gorzej...
_Solar_ Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 W Lublinie wcale nie gorzej... W Chełmie tez nie gorzej sniegu kupa
rafalekx Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 W Chełmie tez nie gorzej sniegu kupa No ale te Siedlce to mnie rozwaliły... Radzyń przecież rzut beretem od Siedlec a śniegu w ch@&. No ale tak jak ktoś powiedział, "wiosna" idzie, śnieg zniknie
_Solar_ Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 No ale te Siedlce to mnie rozwaliły... Radzyń przecież rzut beretem od Siedlec a śniegu w ch@&. No ale tak jak ktoś powiedział, "wiosna" idzie, śnieg zniknie :wink4 Bo wiosna przyjdzie ogłądałem wczoraj nawet prognozę pogody
MARiOLiNi Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 W Ustroniu drogi niestety znowu czarne, droga Wisła-Szczyrk (serpentyny na Biały Krzyż) wczoraj była chlapa na drodze, więc nie ma sensu tam jechać. W weekend jak sypało to moja A4 była w Poznaniu, więc zabrałem A4 mojej mamy (bez Q, ale jest manual, więc rękawem mogłem ruszyć). Dzisiaj chyba w RMFie mówili, że w nocy w całej Polsce ma sypać. Oby tak było!
kepasa Opublikowano 26 Listopada 2008 Opublikowano 26 Listopada 2008 dlatego ja sobie dalej latam na letnich Widze że nie jestem sam który jeszcze na letnich śmiga byle do czwartku , bo wiosna idzie I to porządna wiosna w pierwszym tyg grudnia ma ponić być +12 C tez śmigam na letnich to jeszcze nie jest zima...
wustyle Opublikowano 26 Listopada 2008 Opublikowano 26 Listopada 2008 kurfff jak ja Wam zazdroszcze QT...
T-żółw Opublikowano 26 Listopada 2008 Autor Opublikowano 26 Listopada 2008 kurfff jak ja Wam zazdroszcze QT... no co ty, powaznie wiem, wiem co masz na mysli, szczegolnie po c*pie
Gość Trzeniu Opublikowano 26 Listopada 2008 Opublikowano 26 Listopada 2008 no i nie mówiłem? znowu sucho... zakładanie zimówek na zimę to bezsens globalne ocieplenie też ma swoje plusy
poziek Opublikowano 26 Listopada 2008 Opublikowano 26 Listopada 2008 no i nie mówiłem? znowu sucho... zakładanie zimówek na zimę to bezsens globalne ocieplenie też ma swoje plusy też na letnich popitalam
michu93 Opublikowano 26 Listopada 2008 Opublikowano 26 Listopada 2008 tak tak, wczoraj wieczorem założyłem zimówki a dziś rano czarny asfalt widziałem... ale wiedziałem, że tak będzie...
MARiOLiNi Opublikowano 26 Listopada 2008 Opublikowano 26 Listopada 2008 Po dzisiejszym spocie sprawdziłem jak wygląda droga na Salmopol. Od Szczyrku tylko w okolicach pierwszej patelni ładnie ślisko (jakby lód ze śniegiem), inne patelnie nieprzyjemnie bo co był poślizg to zaraz asfalt, na kilku zakrętach nawiało śniegu więc można ślizgnąć, z góry do Wisły już bardzo ciężko o poślizg Tylko czekać, aż będzie na całej drodze śnieg i z boku zaspy na metr, wtedy można jeździć pełnym piecem.
wustyle Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 kurfff jak ja Wam zazdroszcze QT... no co ty, powaznie wiem, wiem co masz na mysli, szczegolnie po c*pie :slina: :slina: :slina: no i co jeszcze moge powiedziec...
freon Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 tak tak, wczoraj wieczorem założyłem zimówki a dziś rano czarny asfalt widziałem... ale wiedziałem, że tak będzie... to tak jak z myciem okien, umyjesz i zaraz pada deszcz...
michu93 Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 tak tak, wczoraj wieczorem założyłem zimówki a dziś rano czarny asfalt widziałem... ale wiedziałem, że tak będzie... to tak jak z myciem okien, umyjesz i zaraz pada deszcz... ja tak mam jak myję autko... chociaż ostatnio chciałem na myjke wskoczyc przed zakupami ale stwierdziłem, że zrobię to po zakupach ale już nie umyłem ... bo się łozpadało...
moro99 Opublikowano 28 Listopada 2008 Opublikowano 28 Listopada 2008 ja jak wjadę na myjkę i świeci słońce to przy wyjeździe albo mży albo pada ostro :\
Rekomendowane odpowiedzi