Góral.tz Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 W wawie pada aż miło z 10 cm śniegu jak nie więcej Trzeba zaraz iść polatać na rękawie na jakimś parkingu sggw wieczorem:)
Flyer Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 na sggw prawie bym dostal 500zl rok temu
Czaro_22 Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Cargo chyba lepsze do latania bokiem Większe chyba
Góral.tz Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 na sggw prawie bym dostal 500zl rok temu za ten parking na przeciwko lecznicy?? :gwizdanie: :gwizdanie:
Flyer Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 mowie o tym parkingu, jest przy nowoursynowskiej http://img14.imageshack.us/img14/7971/snc00526m.jpg mieszkancy poskarzyli sie, ze starsznie glosno... pewnie wpadaly evo i imprezy i narobily szumu :gwizdanie: na szczescie na parkingu bylem sam, bo gdyby oprocz mnie jezdzilo drugie auto lub chodzil czlowiek - to mandat.
Góral.tz Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 hehehe no nas już też parę razy pytali co robimy a my że zastanawiamy się czy iść jutro na zajęcia i w sumie zawsze kulturalnie było bo jakiś pierdzących strupków nie było co tylko szum robią
GILI Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Tak wyglądało u mnie dziś rano zanim dotarł niż z nad Węgier. Teraz ciągle pada i wieje. Mam na golfie chińskie zimówki.Auto porusza się zadziwiająco sprawnie.ciekawi mnie kto płaci za testy,bo podobno najgorsze
poziek Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Cargo chyba lepsze do latania bokiem Większe chyba wiesz co się będzie działo na cargo ? człowieku
Flyer Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 cargo jest slabe, masa ludkow tam sie zjezdza. rok temu bylem tam raz, nie dalo sie jezdzic.
EnDrIu` Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 mowie o tym parkingu, jest przy nowoursynowskiej http://img14.imageshack.us/img14/7971/snc00526m.jpg mieszkancy poskarzyli sie, ze starsznie glosno... pewnie wpadaly evo i imprezy i narobily szumu :gwizdanie: na szczescie na parkingu bylem sam, bo gdyby oprocz mnie jezdzilo drugie auto lub chodzil czlowiek - to mandat. Za co mogą Ci mandat wlepić?
Czaro_22 Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Cargo chyba lepsze do latania bokiem Większe chyba wiesz co się będzie działo na cargo ? człowieku To zostaje chyba tylko sggw Ew. parking pod jakimś hipermarketem
Flyer Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 mowie o tym parkingu, jest przy nowoursynowskiej http://img14.imageshack.us/img14/7971/snc00526m.jpg mieszkancy poskarzyli sie, ze starsznie glosno... pewnie wpadaly evo i imprezy i narobily szumu :gwizdanie: na szczescie na parkingu bylem sam, bo gdyby oprocz mnie jezdzilo drugie auto lub chodzil czlowiek - to mandat. Za co mogą Ci mandat wlepić? stworzenie styuacji zagrozenia zycia / narazanie osoby trzeciej
GILI Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Cargo chyba lepsze do latania bokiem Większe chyba wiesz co się będzie działo na cargo ? człowieku To zostaje chyba tylko sggw Ew. parking pod jakimś hipermarketem W mieście zawsze znajdzie się jakiś parking lub placyk,gorzej jest na wiosce Chociaż rok temu typ w e30 latał bokami po zamarzniętym jeziorze :decayed:
Kowi87 Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Noo u mnie pierwsze oski poległy juz na wyjezdzie z parkingu
Góral.tz Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Cargo chyba lepsze do latania bokiem Większe chyba wiesz co się będzie działo na cargo ? człowieku To zostaje chyba tylko sggw Ew. parking pod jakimś hipermarketem jestem za
Czaro_22 Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Wszystko pięknie ładnie, chciałem już jechać.... Ale nie mogę ruszyć z zaspy I jest mega wielki korek koło mnie i odechciało mi się jeździenia na dzisiaj
Góral.tz Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Wszystko pięknie ładnie, chciałem już jechać.... Ale nie mogę ruszyć z zaspy I jest mega wielki korek koło mnie i odechciało mi się jeździenia na dzisiaj łopata z ruch:)
rafalekx Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Noo u mnie pierwsze oski poległy juz na wyjezdzie z parkingu Jeszcze chwila i pierwsze AWD polegną Ja już po najwyżej położonych trawnikach dzisiaj jeździłem :gwizdanie: 5 innych autek już wypychałem Mesio, BMfu, Opelek itp. Ładnie nawaliło i pada non stop coraz gorzej
Rekomendowane odpowiedzi