DanielMod Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 2 godziny temu, karol1981 napisał: Ha widziałem ogłoszenie na f3jsie, juz wiem kto zgarnął fanty ??????? A co miałeś do tej pory z przodu? 345 S4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black4 Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Daniel, Z ciekawości... jaką masz obecnie moc/moment, że potrzebujesz taki big brake kit? Pozdrawiam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 8 godzin temu, DanielMod napisał: Przymiarki ? za***iste 6 minut temu, black4 napisał: jaką masz obecnie moc/moment, że potrzebujesz taki big brake kit? Bez znaczenia spowalniacza nigdy dość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielMod Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 51 minut temu, black4 napisał: Daniel, Z ciekawości... jaką masz obecnie moc/moment, że potrzebujesz taki big brake kit? Pozdrawiam ? Obecnie 300 z groszem ale coś się dołoży jeszcze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black4 Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 To pod to "jeszcze" spiszą się jak znalazł ? Powodzenia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qruku Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 o żesz ku@#$ piękny zestaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielMod Opublikowano 21 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 (edytowane) Niektórzy pewnie widzieli że ode mnie poleciała duża paka do @golden87 to i od niego dostałem bardzo fajna paczuszkę ? Takie wymiany w najbliższym czasie jeszcze pewnie nastąpią gdyż kolega Golden myśli robić grube 300+ a ja mam parę ciekawych do tego gratów ?.Aa no co w paczce ? zmiana na Bilsteina B14 , myślę że w najbliższym czasie będzie do sprzedania w dobrej monecie mój MTS , zresztą na którym jeździ się bardzo dobrze i nie sprawia żadnego problemu ? Edytowane 21 Listopada 2019 przez DanielMod 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil-vag Opublikowano 21 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Konkret zawiasik teraz będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielMod Opublikowano 21 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 3 godziny temu, kamil-vag napisał: Konkret zawiasik teraz będzie Na MTS z 13 tyś może tylko zrobiłem bo mam B5 daily i powiem że nie wiem jak na tym Bilstein będzie ale springi Eibacha zrobiły robotę w tym komplecie GOLD . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 (edytowane) Teraz można dwie osoby do tyłu i bez obawy ze doopa siądzie Edytowane 23 Listopada 2019 przez tomekhxc 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielMod Opublikowano 22 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 44 minuty temu, tomekhxc napisał: Teraz można dwie osoby do tyły i bez obawy ze doopa siądzie Noo MTS miękki zwłaszcza tył ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielMod Opublikowano 14 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Razem z ekipą A4 KLUB Podkarpacie brałem udział w SuperOesie organizowanym podczas WOŚP 2020 :-) Na wiosnę będzie kilka dalszych modyfikacji mechanicznych w tym jeszcze coś oczywiście dołożę mocy Stay tuned !!! 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil-vag Opublikowano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Daniel, co tu pisać, meeeega ten Twój czarnuch! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlin0209 Opublikowano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Już wiem skąd brać wzór na "mojego" czarnucha ? Foty mega ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden87 Opublikowano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 (edytowane) Godzinę temu, DanielMod napisał: Na wiosnę będzie kilka dalszych modyfikacji mechanicznych w tym jeszcze coś oczywiście dołożę mocy Stay tuned !!! Już chyba wiem co kolega knuje, zresztą szanuje że mody idą nie tylko w stansy ale i performancy... Coś kurła czuje ze narobi niezły szum tu i uwdzie, a znając poziom modów będzie przetlusto Zresztą na wiosne wpadnę olej zmienić i może parę innych filtrów czy wałków to obadam co tam kolega czaruje. Kurła tylko trochę strach... Bo po takiej wizycie mogę się utwierdzic że ten mój wcale nie jedzie Edytowane 14 Stycznia 2020 przez golden87 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielMod Opublikowano 14 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 (edytowane) 11 minut temu, golden87 napisał: Już chyba wiem co kolega knuje, zresztą szanuje że mody idą nie tylko w stansy ale i performancy... Coś kurła czuje ze narobi niezły szum tu i uwdzie, a znając poziom modów będzie przetlusto Zresztą na wiosne wpadnę olej zmienić i może parę innych filtrów czy wałków to obadam co tam kolega czaruje. Kurła tylko trochę strach... Bo po takiej wizycie mogę się utwierdzic że ten mój wcale nie jedzie Zapraszam nie tylko na olej i filtry mam sporo ciekawych rzeczy do Twojego BPW na regale ? zresztą widziałeś ? Edytowane 14 Stycznia 2020 przez DanielMod 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K4rol81 Opublikowano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Ostatnia fota mega ??a cis do blb się znajdzie???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielMod Opublikowano 15 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 9 godzin temu, karol1981 napisał: Ostatnia fota mega ??a cis do blb się znajdzie???? Coś napewno się znajdzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Dobre foty 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam87 Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Foty mega Ale samo autko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi