Madas Opublikowano 10 Listopada 2008 Opublikowano 10 Listopada 2008 ja też czytałem że xenony mają emitować takie światło jak dzienne ORI pakują również Philipsy pytałem w ASO :gwizdanie:
Wąski Opublikowano 10 Listopada 2008 Opublikowano 10 Listopada 2008 ja też czytałem że xenony mają emitować takie światło jak dzienne ORI pakują również Philipsy pytałem w ASO :gwizdanie: U nas pakują ale z drugiej ręki.Są tańsze .W oryginale Osram .Tak mi kolega powiedział .Wszystko można przełożyć do pudełek :gwizdanie:
Madas Opublikowano 10 Listopada 2008 Opublikowano 10 Listopada 2008 ja miałem furke ściągniętą i były Philipsy made in germany ale się wypaliły zmieniłem i jest ok tylko światło białe jest ..... mi to nie przeszkadza tak bardzo rozświecą się to zobaczymy
HiRide Opublikowano 12 Listopada 2008 Opublikowano 12 Listopada 2008 ja miałem furke ściągniętą i były Philipsy made in germany ale się wypaliły zmieniłem i jest ok tylko światło białe jest ..... mi to nie przeszkadza tak bardzo rozświecą się to zobaczymy no i gdzie te foty twoje? wczoraj jechalem za volvo xc 90 ..te lampy to swieca fantastycznie normalnie bylem w szoku ich zasiegu do przodu i na boki potem za octawia po lifcie z xenonami i powiem tyle ...cholernie mnie wkurzaja te moje "bixenony" bo do prawdziwych im daleko
KOval81 Opublikowano 12 Listopada 2008 Autor Opublikowano 12 Listopada 2008 Hehehe. Pamiętaj HiRide, że zawsze tak jest. Twoje słabe a innych super. Ja dziś się podczas jazdy odbijałem w przystanku i świeciłem na piękny biało-niebieski Druga sprawa, że XC90 daje z nieco większej wysokości niż A4. Sam mam okazję pośmigać ML'em i jest podobnie :>
Madas Opublikowano 12 Listopada 2008 Opublikowano 12 Listopada 2008 Hiride nie miałem czasu nadrobie to jutro bo dzisiaj ide na koncert Reggae. Co do świecenia aut przed Tobą to powiem tak: jade za kumplem on w audi A6 ja za nim w A4 wieczorem wysiadam i mówie do niego że Twoje to dają rewelacyjnie Xeny a on na to to wsiadaj w mój j jedź za mną on moim więc tak też zrobiliśmy i patrze a w moim pieknie świecą a w jego, w którym jechałem coś niemrawo wydawało się......śmiał się bo już też to przerabiał kiedyś
Gość mmcv Opublikowano 12 Listopada 2008 Opublikowano 12 Listopada 2008 czyil tak ma byc i koniec tematu nie ma co sie rozwodzic fajnie wygladaja z daleka swieca roznie:P,ale wg mnie i tak lepiej niz normalne lampasy
HiRide Opublikowano 12 Listopada 2008 Opublikowano 12 Listopada 2008 Hirdide dobrze ze nie HIRDUDE ok czekam na fotki
Madas Opublikowano 12 Listopada 2008 Opublikowano 12 Listopada 2008 a czepiasz się dodałem Ci jedno "d" bo co będę żałował :gwizdanie:[br]Dopisany: 12 Listopad 2008, 16:50_________________________________________________juz poprawiłem
KOval81 Opublikowano 12 Listopada 2008 Autor Opublikowano 12 Listopada 2008 Madas szczodry chlopak jest a ty się czepiasz.... Święta idą- prezent zrobił
Madas Opublikowano 12 Listopada 2008 Opublikowano 12 Listopada 2008 NO dokładnie a tu proszę następny prezent fotka jak świecą mijania na ulicy koło bloku na długich fotka mi nie wyszła pozdrawiam
HiRide Opublikowano 12 Listopada 2008 Opublikowano 12 Listopada 2008 NO dokładnie a tu proszę następny prezent fotka jak świecą mijania na ulicy koło bloku na długich fotka mi nie wyszła pozdrawiam ja juz nic nie chce mowic .Wazne ze miales checi
KOval81 Opublikowano 12 Listopada 2008 Autor Opublikowano 12 Listopada 2008 mam wrażenie, że moje jednak świecą bardziej żółtawo niż Twoje madas
domjenick Opublikowano 12 Listopada 2008 Opublikowano 12 Listopada 2008 ja mam HIDy 6000 k ,ale niedawno zalozylem i jeszcze nie spadl deszcz i nie bylo mgly(anglia-dziwne... )ale mam w podpisie zdjecie jak to wyglada-daja ladne biale swiatlo i mnie sie podoba-lepiej,niz normalne halogeny
kepasa Opublikowano 13 Listopada 2008 Opublikowano 13 Listopada 2008 ja mam ori bi, dają na biało z lekką niebieskawą poświatą, zamieniłem się autami i jak moje autko widać z ok. 200 metrów świeci na niebiesko, z bliska na biało... łamiąc się na niebieski... ale na drodze są nie do pokonania, oświetlają idealnie, ładnie odcinają długo kosmos. mi wystarcza.
HiRide Opublikowano 13 Listopada 2008 Opublikowano 13 Listopada 2008 ja mam ori bi, dają na biało z lekką niebieskawą poświatą, zamieniłem się autami i jak moje autko widać z ok. 200 metrów świeci na niebiesko, z bliska na biało... łamiąc się na niebieski... ale na drodze są nie do pokonania, oświetlają idealnie, ładnie odcinają długo kosmos. mi wystarcza. jakie masz zarniki ? firma jak dlugo uzywane
Madas Opublikowano 13 Listopada 2008 Opublikowano 13 Listopada 2008 HIRIde ja żeby zrobić fotke w na tle ciemnej ulicy muszę wyjechać z poznania jakieś 15 km więc nie mam czasu ale obiecuje że zrobie jeszcze mam wrażenie, że moje jednak świecą bardziej żółtawo niż Twoje madas moje świecą na biało ale poczekam aż sie rozświecą i wtedy powiem czy coś się zmieniło czyli za 3-4 miesiące ...
HiRide Opublikowano 13 Listopada 2008 Opublikowano 13 Listopada 2008 HIRIde ja żeby zrobić fotke w na tle ciemnej ulicy muszę wyjechać z poznania jakieś 15 km więc nie mam czasu ale obiecuje że zrobie jeszcze mam wrażenie, że moje jednak świecą bardziej żółtawo niż Twoje madas moje świecą na biało ale poczekam aż sie rozświecą i wtedy powiem czy coś się zmieniło czyli za 3-4 miesiące ... nie mow ze w poznaniu nie ma ciemnych ulic bo to nie las vegas jezdzilem akurat na miczurina kolo glaxo i bylo ciemno tylko jak bedziesz robil to zalacz mijania a nie dlugie bo 95% jazdy to zalaczone swiatla mijania
KOval81 Opublikowano 13 Listopada 2008 Autor Opublikowano 13 Listopada 2008 madas - napisz jakie masz żarniki, kiedy zmieniłeś, gdzie kupowane, jaka firma itp. Różnica jest widoczna, nie da się ukryc w porównaniu do moich. Nówki sztuki, a dodatkowo coś chłopaki wcześniej pisali już o innej barwie tych samych żarników w B6 i B7. Może to też wpływa na efekt. Aż muszę zrobić dzis fotkę normalnym aparatem, a nie fonem, to zobacze jak to wygląda
Madas Opublikowano 13 Listopada 2008 Opublikowano 13 Listopada 2008 HIRIde ja żeby zrobić fotke w na tle ciemnej ulicy muszę wyjechać z poznania jakieś 15 km więc nie mam czasu ale obiecuje że zrobie jeszcze mam wrażenie, że moje jednak świecą bardziej żółtawo niż Twoje madas moje świecą na biało ale poczekam aż sie rozświecą i wtedy powiem czy coś się zmieniło czyli za 3-4 miesiące ... nie mow ze w poznaniu nie ma ciemnych ulic bo to nie las vegas jezdzilem akurat na miczurina kolo glaxo i bylo ciemno tylko jak bedziesz robil to zalacz mijania a nie dlugie bo 95% jazdy to zalaczone swiatla mijania ale to jest foto świateł mijania panie kolego....długie robiłem ale nie wyszło więc nie wkleiłem fotki.... a Poznań to ncoś więcej niż las vegas :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi