fanthomas18 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Co porabiasz na Wileniaku?? Tyle razy tu parkowałem i nie rzucała mi sięw oczy Twoja A4 Pozdr Bo przykrywa ją prześcieradłem żeby mu nikt uroku nie rzucił na auto
dliwski Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Co porabiasz na Wileniaku?? Tyle razy tu parkowałem i nie rzucała mi sięw oczy Twoja A4 Pozdr Pomieszkuję Mówisz że nie rzucała się w oczy... niedobrze Co porabiasz na Wileniaku?? Tyle razy tu parkowałem i nie rzucała mi sięw oczy Twoja A4 Pozdr Bo przykrywa ją prześcieradłem żeby mu nikt uroku nie rzucił na auto
kalix94 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Piękne autko. Kolorek to LY9B? Lepiej kupić lusterka srebrne czy swoje malować sprejem ?
dliwski Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Tak, LY9B. Ja sam bym nie pomalował lusterek, a że znalazłem kompletne poliftowe w dobrej cenie, to długo się nie zastanawiałem.
kalix94 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Jaki kolorek (kod) lusterek jeśli można wiedzieć?
dliwski Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2016 LY7W bodajże. Dzisiaj trochę pokręciłem gwintem.
mebleusz Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 ja tu widze pakiet S4 jakis czas temu sam mialem w glowie czarnego sedana na tych felgach, za***iście to siadło
dliwski Opublikowano 3 Maja 2016 Autor Opublikowano 3 Maja 2016 ja tu widze pakiet S4 jakis czas temu sam mialem w glowie czarnego sedana na tych felgach, za***iście to siadło Pakiet S4 jest ok, ale mi zdecydowanie bardziej podoba się RS4... a to niestety wykracza poza moje możliwości, przynajmniej na dzień dzisiejszy. Dodatkowo nie można zapominać, że to jednak 1.9 TDI
mebleusz Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 ja tu widze pakiet S4 jakis czas temu sam mialem w glowie czarnego sedana na tych felgach, za***iście to siadło Pakiet S4 jest ok, ale mi zdecydowanie bardziej podoba się RS4... a to niestety wykracza poza moje możliwości, przynajmniej na dzień dzisiejszy. Dodatkowo nie można zapominać, że to jednak 1.9 TDI mamy na forum jednego ropniaka co nawet na klapie ma znaczek s4
dliwski Opublikowano 27 Maja 2016 Autor Opublikowano 27 Maja 2016 ja tu widze pakiet S4 jakis czas temu sam mialem w glowie czarnego sedana na tych felgach, za***iście to siadło Pakiet S4 jest ok, ale mi zdecydowanie bardziej podoba się RS4... a to niestety wykracza poza moje możliwości, przynajmniej na dzień dzisiejszy. Dodatkowo nie można zapominać, że to jednak 1.9 TDI mamy na forum jednego ropniaka co nawet na klapie ma znaczek s4 To ja już wolałbym sleepera Wpadły żółte halogeny. Przy okazji kilka nowych fotek:
Jacek92 Opublikowano 27 Maja 2016 Opublikowano 27 Maja 2016 bardzo ładnie wszystko wygląda schludnie bez żadnych ekscesów szerokości
xBladex Opublikowano 31 Maja 2016 Opublikowano 31 Maja 2016 Rzadko kiedy mi sie podoba sedan , no ale ten ma to coś co przyciąga wzrok.. mega ładnie sie prezentuje..
dliwski Opublikowano 1 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2016 Dzięki Panowie za dobre słowo. To zawsze motywuje do dalszych modów. Swoją drogą znalazłem ostatnio stare zdjęcie, które zrobiłem zaraz po zakupie... 1
kajmanovsky Opublikowano 22 Czerwca 2016 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Jakie szerokie te dystanse masz bo też chce uzyskać taki efekt - ogólnie to kot!
Docki95 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Ja na oryginalnym ET 43, dałem 20mm na tył i jest równiutko z nadkolem. 205 opona
dliwski Opublikowano 23 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2016 Tak mówisz? Ja myślałem o 15 mm, ale obawiałem się, że już będzie wystawać.
Docki95 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Opublikowano 23 Czerwca 2016 15 z tyłu nie wejdzie w FWD Piasta wystaje. Chyba ze jakies ORI eibachy, albo cos. Zrobię Ci fote jak chcesz
Rekomendowane odpowiedzi