Kodzak33 Opublikowano Niedziela o 09:08 Opublikowano Niedziela o 09:08 (edytowane) Godzinę temu, Dev napisał(a): Tarcze, klocki i osłony tak Zaciski nie bo z innej strony wchodzi przewód zasilający (można przerobić, robiłem to już nascie razy gdy przekładałem ceramikę z A8 D4 do A4 A5 A6 A7 Q5 SQ5) Żeby zrobić 356 na tyle potrzebujesz jarzma z S6/7 i zaciski z S4 S5 itd itp Mam do kupienia zacisk z d4 356x22, czyli mogę jarzmo dać z d4 a zacisk swój i przewód zasilający będzie wchodził po staremu. Dobrze rozumiem? Edytowane Niedziela o 09:27 przez Kodzak33
Gibons Opublikowano Niedziela o 13:05 Opublikowano Niedziela o 13:05 3 godziny temu, Kodzak33 napisał(a): Mam do kupienia zacisk z d4 356x22, czyli mogę jarzmo dać z d4 a zacisk swój i przewód zasilający będzie wchodził po staremu. Dobrze rozumiem? Jarzmo z d4 356mm podchodzi w b8 jako 330mm. Dev wyraźnie ci napisał od czego masz mieć jarzmo i zacisk. Jak chcesz mam tylne zaciski pod 356mm do b8
Kodzak33 Opublikowano Niedziela o 14:57 Opublikowano Niedziela o 14:57 1 godzinę temu, Gibons napisał(a): Jarzmo z d4 356mm podchodzi w b8 jako 330mm. Dev wyraźnie ci napisał od czego masz mieć jarzmo i zacisk. Jak chcesz mam tylne zaciski pod 356mm do b8 Czyli sprzedawca w wuja wali... Podsumowując w d4 uszy zwrotnicy są dłuższe
Dev Opublikowano Niedziela o 18:21 Opublikowano Niedziela o 18:21 (edytowane) 3 godziny temu, Kodzak33 napisał(a): Czyli sprzedawca w wuja wali... Podsumowując w d4 uszy zwrotnicy są dłuższe W ....uja wali bo nie ma pojęcia, ja kilka lat temu wstecz też tak myślałem, kupiłem zestaw tył 356 z D4 razem ze zwrotnicami. Cały happy montuje zestaw, zalozylem do swojej Q5ki osłony, tarcze, zaciski zostawilem stare, zakładam jarzmo i zonk. Jarzma za krótkie..... Zdjałem wszystko wqurwiony bo niepotrzebnie wydałem 1500zł, ale szczęśliwie 3 miesiące pozniej przyjechała S6 C7 na hamulce to sobie sprawdziłem o co kaman i już poszło gładko. Podobna sytuacja jest z ceramiką 370 z D4 gdy montujecsie do A4/5 itd itp. jarzmo te, trzeba zmieniać, zaciski zostają stare albo pozostaje przeróbka, ale to już historia. Edytowane Niedziela o 18:22 przez Dev
Dev Opublikowano Niedziela o 18:24 Opublikowano Niedziela o 18:24 5 godzin temu, Gibons napisał(a): Jak chcesz mam tylne zaciski pod 356mm do b8 Masz bez jarzm ? Potrzebuje 2 kpl
Kodzak33 Opublikowano Niedziela o 19:39 Opublikowano Niedziela o 19:39 Godzinę temu, Dev napisał(a): W ....uja wali bo nie ma pojęcia, ja kilka lat temu wstecz też tak myślałem, kupiłem zestaw tył 356 z D4 razem ze zwrotnicami. Cały happy montuje zestaw, zalozylem do swojej Q5ki osłony, tarcze, zaciski zostawilem stare, zakładam jarzmo i zonk. Jarzma za krótkie..... Zdjałem wszystko wqurwiony bo niepotrzebnie wydałem 1500zł, ale szczęśliwie 3 miesiące pozniej przyjechała S6 C7 na hamulce to sobie sprawdziłem o co kaman i już poszło gładko. Podobna sytuacja jest z ceramiką 370 z D4 gdy montujecsie do A4/5 itd itp. jarzmo te, trzeba zmieniać, zaciski zostają stare albo pozostaje przeróbka, ale to już historia. Sprzedawca twierdzi że miał u siebie zakładać, ale auto się sprzedało 😉
Dev Opublikowano Niedziela o 20:34 Opublikowano Niedziela o 20:34 (edytowane) Podejrzewam że zrobił takiego samego babola jak ja, kupił i okazało się że nie pasuje a teraz chce to komuś wcisnąć. Masz jakiegoś linka do ogłoszenia ? Z trollujemy typa Edytowane Niedziela o 20:35 przez Dev
Kodzak33 Opublikowano Niedziela o 21:40 Opublikowano Niedziela o 21:40 (edytowane) Godzinę temu, Dev napisał(a): Podejrzewam że zrobił takiego samego babola jak ja, kupił i okazało się że nie pasuje a teraz chce to komuś wcisnąć. Masz jakiegoś linka do ogłoszenia ? Z trollujemy typa Na grupie fb audi a6 c7 polska ,wystawił parę dni temu za 800 zł Edytowane Niedziela o 21:40 przez Kodzak33
Gibons Opublikowano Niedziela o 21:45 Opublikowano Niedziela o 21:45 3 godziny temu, Dev napisał(a): Masz bez jarzm ? Potrzebuje 2 kpl Mam kpl typowo z S6 ori zacisk i jarzmo.
hudini123 Opublikowano Wtorek o 21:44 Opublikowano Wtorek o 21:44 Jakie zaciski najlepiej pasują na przód pod 345mm tarcze do b8 p&p Dodam że tarcze już mam
Gibons Opublikowano Wtorek o 22:28 Opublikowano Wtorek o 22:28 43 minuty temu, hudini123 napisał(a): Jakie zaciski najlepiej pasują na przód pod 345mm tarcze do b8 p&p Dodam że tarcze już mam S4 jednotlok Lub Brembo 4tlok Mam te drugie jakbyś chciał. Są mega lekkie dwa ważą tyle co jeden S4. Tłoczki z kompozytu. Wyglądają znacznie lepiej moim zdaniem.
hudini123 Opublikowano wczoraj o 07:39 Opublikowano wczoraj o 07:39 9 godzin temu, Gibons napisał(a): S4 jednotlok Lub Brembo 4tlok Mam te drugie jakbyś chciał. Są mega lekkie dwa ważą tyle co jeden S4. Tłoczki z kompozytu. Wyglądają znacznie lepiej moim zdaniem. Pokaz jak to wygląda
Gibons Opublikowano wczoraj o 22:12 Opublikowano wczoraj o 22:12 14 godzin temu, hudini123 napisał(a): Pokaz jak to wygląda
hudini123 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu 11 godzin temu, Gibons napisał(a): I To są te 4 tłoki brembo ? A z jakiego to modelu dokładnie jest Jakieś numery tego ?
Gibons Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu 1 godzinę temu, hudini123 napisał(a): I To są te 4 tłoki brembo ? A z jakiego to modelu dokładnie jest Jakieś numery tego ? Z audi Q5 więc pasują p&p
fabian04 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 4 godziny temu, Gibons napisał(a): Z audi Q5 więc pasują p&p Jakbyś chciał sprzedać a nikt się nie zdecyduje to daj znać, szukam właśnie czegoś na podmiankę za moje zaciski z S4 przód p&p na tarcze 345, bo te z S4 są brzydkie jak noc listopadowa 😬
Rekomendowane odpowiedzi