kapitan58 Opublikowano 5 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2023 Bardziej myślałem o tarczach Oz i klockach ferodo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 5 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2023 Myślę że wyjdzie podobnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allias Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 Hej interesuje mnie zakup gotowego swapu Akebono 6T, czy ktoś tu oferuje takie rzeczy? 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 Jaka tarcza ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allias Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 27 minut temu, Dev napisał(a): Jaka tarcza ? 356mm z tego co się orientowałem chce żeby to było dosyć proste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 Godzinę temu, Allias napisał(a): 356mm z tego co się orientowałem chce żeby to było dosyć proste Bez sensu, wrzucaj 356 Ate, wszystko p&p Mam gdzieś jeden kpl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allias Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 Czyli różnica między tym 4T z Ate a Akebono 6T na 356mm generalnie nie ma jeżeli chodzi o skuteczność hamowania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 ten zacisk nie jest 4ro tłoczkowy tylko dwu skutecznosc jest taka sama, wiem bo na takich jezdze do tego mozesz zapodac 330 lub 356 na tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allias Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 Godzinę temu, Dev napisał(a): ten zacisk nie jest 4ro tłoczkowy tylko dwu skutecznosc jest taka sama, wiem bo na takich jezdze do tego mozesz zapodac 330 lub 356 na tył Hmmm okej, to jaką cena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 to zalezy co chcesz zeby było w zestawie czy zaciski po regeneracji, jakie tarcze klocki itd itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil8372 Opublikowano 16 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 Dev ile sobie cenisz za kompletny zestaw na swap 345/30 i 330/25 (zaciski po regeneracji) + tarcze, klocki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 16 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 2 godziny temu, kamil8372 napisał(a): Dev ile sobie cenisz za kompletny zestaw na swap 345/30 i 330/25 (zaciski po regeneracji) + tarcze, klocki Zadzwoń do niego i zapytaj, to nie jest temat na takie pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bojka1 Opublikowano 29 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 (edytowane) Witam. Czy zacisk brembo od porsche 8k podejdzie do a4 b8 ? I czy ktoś dorabia jarzma bo jedno jest pęknięte https://www.olx.pl/d/oferta/zaciski-hamulcowe-tarcze-klocki-zestaw-akebone-brembo-CID5-IDWGXQS.html Edytowane 29 Października 2023 przez Bojka1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 29 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 8 godzin temu, Bojka1 napisał(a): Witam. Czy zacisk brembo od porsche 8k podejdzie do a4 b8 ? I czy ktoś dorabia jarzma bo jedno jest pęknięte https://www.olx.pl/d/oferta/zaciski-hamulcowe-tarcze-klocki-zestaw-akebone-brembo-CID5-IDWGXQS.html To nie są zaciski Brembo z porsche. Adaptery z gównolitu, swego czasu sprzedawane przez Froga. To nie pierwszy przypadek gdzie ten adapter się złamał. Poza tym ten zestaw nie pasuje do B8, lecz z nowymi adapterami i innymi tarczami podejdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bojka1 Opublikowano 30 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2023 17 godzin temu, H4mm3R napisał(a): To nie są zaciski Brembo z porsche. Adaptery z gównolitu, swego czasu sprzedawane przez Froga. To nie pierwszy przypadek gdzie ten adapter się złamał. Poza tym ten zestaw nie pasuje do B8, lecz z nowymi adapterami i innymi tarczami podejdzie. Dzięki za info 👊 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 30 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2023 50 minut temu, Bojka1 napisał(a): Dzięki za info 👊 Mam taki zestaw do B8 jakbyś chciał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 30 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2023 3 godziny temu, Gibons napisał(a): Mam taki zestaw do B8 jakbyś chciał. Tylko nie mów że na tarcze 345mm.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 31 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2023 6 godzin temu, Wandej napisał(a): Tylko nie mów że na tarcze 345mm.. Na 356mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wisnia19 Opublikowano 5 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 Witam Panowie możecie mi pomóc w dobraniu tarcz hamulcowych i klocków pod zacisk 356mm ATE I jeszcze gdzieś wyczytałem że pod te zaciski trzeba wymienić osłony za tarczą czy to prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 5 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 Oslona jest minimalnie większa od seryjnej. W czym masz problem odnośnie tarcz I klocków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi