Kozi Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Już dwa tygodnie na zimówkach. Jeżdżę co dzień, w godzinach 7-8 i 17-20. Na mojej wiosce, rano bywa już nawet -4 stopnie. Zimówki to podstawa U mnie kręcą się GoodYear Ultragrip 7+. Już mi w tym roku parę razy pomogły... za to musze uważać na baranów z tyłu leci taki za mną 140 na letnich kapciach, a potem przy hamowaniu mija poboczem, albo wymusza
skovroon Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Już dwa tygodnie na zimówkach. Jeżdżę co dzień, w godzinach 7-8 i 17-20. Na mojej wiosce, rano bywa już nawet -4 stopnie. Zimówki to podstawa U mnie kręcą się GoodYear Ultragrip 7+. Już mi w tym roku parę razy pomogły... za to musze uważać na baranów z tyłu leci taki za mną 140 na letnich kapciach, a potem przy hamowaniu mija poboczem, albo wymusza ja także jeżdżę na UG 7+ jak dla mnie świetne opony.. póki się nie zawiesi dołem na sniegu to każda zaspa jest moja
Gość TrueOgre Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Taa... a potem sypnie nagle i beda kolejki tygodniowe Ja od piatku na zimowkach u Wąskiego nigdy nie ma kolejek
retrikal Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 u mnie też przesiadka na zimóweczki, od soboty śmigam na alu ori biedronkach i Pirelli Carving Edge 205/55/16
endriuu Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 a ja byłem na Świeta pod Rzeszowem na letnich jeszcze
FAFAL Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Jutro zmiana obuwia na Winter Sport 3D
simon__75 Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Podobnie jak mozna wyczytac z postów kolegów wyżej ja równiez na zimówkach latam od 2 tygodni...
boberek Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Już dwa tygodnie na zimówkach. Jeżdżę co dzień, w godzinach 7-8 i 17-20. Na mojej wiosce, rano bywa już nawet -4 stopnie. Zimówki to podstawa U mnie kręcą się GoodYear Ultragrip 7+. Już mi w tym roku parę razy pomogły... za to musze uważać na baranów z tyłu leci taki za mną 140 na letnich kapciach, a potem przy hamowaniu mija poboczem, albo wymusza no to może i ja zmienie wkońcu ale nie mam takich dziwnych sytacji jak mijanie poboczem
Nosfer Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Już dwa tygodnie na zimówkach. Jeżdżę co dzień, w godzinach 7-8 i 17-20. Na mojej wiosce, rano bywa już nawet -4 stopnie. Zimówki to podstawa U mnie kręcą się GoodYear Ultragrip 7+. Już mi w tym roku parę razy pomogły... za to musze uważać na baranów z tyłu leci taki za mną 140 na letnich kapciach, a potem przy hamowaniu mija poboczem, albo wymusza no to może i ja zmienie wkońcu ale nie mam takich dziwnych sytacji jak mijanie poboczem Też się chyba niedlugo wybiorę.. Spalanie mi spadnie przynajmniej
rav Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Ja chyba wreszcie w weekend zamienię koła letnie na zimowe. Niby wystarczy podnieść auta zdjąć letnie i założyć zimowe koła ale jakoś mi się nie chce
soolek Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Ja chyba wreszcie w weekend zamienię koła letnie na zimowe. Niby wystarczy podnieść auta zdjąć letnie i założyć zimowe koła ale jakoś mi się nie chce No nie jest to takie hop siup. Z ori lewarkiem & kluczem zajęło mi to wczoraj 2 godzinki (oponki z piwnicy do garażu, każde kółko do góry, kurs na stacje pod kompresor, oponki do piwnicy). A jeszcze teraz trzeba letnie wypucować
wrclaguna Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 a ja byłem na Świeta pod Rzeszowem na letnich jeszcze To kawal trasy zrobiles :>
endriuu Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 a ja byłem na Świeta pod Rzeszowem na letnich jeszcze To kawal trasy zrobiles :> nie jest źle. A4 już od Szarowa także nawet Kraków omijam. jedyne miasto to Lubin przez jakie jadę
wypsiu Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Ja na letnich 18 / pojechałem na zlot do Bukowiny 1400 km ale był jazda
Tukan Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Ja na letnich 18 / pojechałem na zlot do Bukowiny 1400 km ale był jazda Ale potem auto zostalo na górce
fireman tom Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 W tym tygodniu założyłem moje nowe zimóweczki Goodyear Ultra Grip 7+ 195/65 R15.
Maciek80 Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 Ja zmieniłem dziś rano i całe szczęście bo w Gdańsku i okolicach sypnęło całkiem mocno i drogi białe jak wracałem z roboty wieczorem.
SoMeS Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 ja do PL będe musiał prawdopodobnie na moich "kapciach zajechać w grudniu" i stąd moje pytanie.. ma ktoś odśnieżarkę do wynajęcia? :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi