boberek Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 ja załoze jak spadnie snieg ;P czyli w marcu ;P 2009
Dibo Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Zimy w Polsce coraz łagodniejsze, także nie ma się co śpieszyć. Za jakis czas może wogóle nie trzeba będzie zimówek wrzucać
slaweq Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Zimy w Polsce coraz łagodniejsze Racja..., już w tamtym roku mało było prawdziwej zimy
akiwan Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Ja w połowie listopada zakładam, chyba że wcześniej pogoda się popsuje, ale w to wątpię :>, kółka wyważone czekają w garażu, oczywiście na 15Alu ori
GILI Opublikowano 3 Listopada 2008 Autor Opublikowano 3 Listopada 2008 Zimy w Polsce coraz łagodniejsze Racja..., już w tamtym roku mało było prawdziwej zimy Cztery lata temu jechałem w połowie października do Gdańska w jedną stronę 50min.,a z powrotem 3,5godziny tak sypnęło,oczywiście synoptycy zaskoczeni nie wspominając o drogowcach.Miałem założone zimówki pomagałem innym wyjechać pod górę,a moja żona podjeżdżała bez problemu za resztą.Gdyby wszyscy mieli prawidłowe gumy takiego korka można by z pewnością uniknąć.Nie ma co się sugerować zeszłym rokiem,ten może być zupełnie inny.
lesand Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Ja letnie miałem już bardzo zjechane więc zmieniłem na zimówki: Vredestein Snowtrac 2 195/65/15, na suchym ok, na wodzie super, mam nadzieję że na śniegu też się sprawdzą
soolek Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Ja zakładam zimóweczki w sobotę lub poniedziałek, więc jeszcze z tydzień niech zima poczeka
lester0071 Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Ja dzisiaj 03.11.2008 założyłem !!
plochy Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Już tydzień temu - obawiałem się 1go listopada no ale już teraz to kolejki w warsztatach
cobradd Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 a ja właśnie dzisiaj rozwaliłem jedną oponę na koleinach i auto pojechalo na lawecie bo nie moglem śruby zabezpieczającej odkręcić, tak więc chcąc nie chcąc zakładam zimówki bo nie ma juz sensu kupować letnich.
Młody Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 A ja to może juto jeszcze nie wiem wiem że letnie to pewnie już w lutym wsadzę
Gość Trzeniu Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 ja założę tydzień po pierwszym śniegu
Bonzaty Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 ja już trzeci tydzień zaczynam śmigać na zimie. jadę rano +4 stopnie, wracam po 16tej +5,5 więc na co czekać a deszcze są ostre więc samo odprowadzenie liści, błota i wody jest lepsze. ja patrzę na temperaturę, jak poniżej 8 prawie zawsze to zmieniam.
irekherba Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 ja jeszcze śmigam na letnich,mam dwa kpl. kół jak tylko temperatura spadnie to zmieniam.Szerokości i uważajcie na drodze.
GILI Opublikowano 4 Listopada 2008 Autor Opublikowano 4 Listopada 2008 Mam zimowe z indeksem prędkości V- 240 więc co za różnica latam jak na letnich.
slaweq Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 Mam zimowe z indeksem prędkości V- 240 więc co za różnica latam jak na letnich. Jak spadnie snieg i temp bedzie na minusie, to tez bedziesz smigał jak na letnich bo masz indeks predkosci do 240?
GILI Opublikowano 4 Listopada 2008 Autor Opublikowano 4 Listopada 2008 Mam zimowe z indeksem prędkości V- 240 więc co za różnica latam jak na letnich. Jak spadnie snieg i temp bedzie na minusie, to tez bedziesz smigał jak na letnich bo masz indeks predkosci do 240? Na dachu Normalne,że nie
domelq Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 Mam zimowe z indeksem prędkości V- 240 więc co za różnica latam jak na letnich. Jak spadnie snieg i temp bedzie na minusie, to tez bedziesz smigał jak na letnich bo masz indeks predkosci do 240? Na dachu Normalne,że nie Będzie indeks V-240 jak przebije barierkę i poleci w urwisko
Rekomendowane odpowiedzi