bjoern Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 jak dopier**lisz to Ci silnik cały nie lata tylko wpinasz dwójkę i ciągnie dalej no to koło zbyt fotogenicznie nie jest do tego z balonem, na żywo dużo ładniej, niedługo będą lepsze foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Do gwintu zapodaj lepsze kolo, a nie lepsze foty, bo i tak z gó*na bata nie ukręcisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekzks Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 (edytowane) jak dopier**lisz to Ci silnik cały nie lata tylko wpinasz dwójkę i ciągnie dalej no to koło zbyt fotogenicznie nie jest do tego z balonem, na żywo dużo ładniej, niedługo będą lepsze foty Możesz podrzuć link do tej poduszki. Ja zlazłem coś takiego : https://www.ecstuning.com/Audi-B7_A4-Quattro-2.0T/Engine/Mount/ES523131/ http://www.uspmotorsports.com/Audi--A4--B6--02-2005--1.8T--Quattro/Engine/Mounts/Torque-Solution-Snub-Mount-Audi-B6-B7-A4-S4.html https://www.ecstuning.com/Audi-B7_A4-Quattro-2.0T/Engine/Mount/ES2718769/ teraz która wybrać , ta czerwona wydaje sie najtwardsza 88a Jeszcze pytanko po montaży nie czujesz wibracji na budzie lub jakiś efektów "ubocznych" ?? Pozdrawiam, Edytowane 24 Kwietnia 2016 przez bartekzks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjoern Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Do gwintu zapodaj lepsze kolo, a nie lepsze foty, bo i tak z gó*na bata nie ukręcisz. będzie 19" w przyszłym sezonie Możesz podrzuć link do tej poduszki. http://www.apikol.com/index.php/apikol-d-snub-mount.html wymieniłem z nimi kilka maili i z wysyłką zapłaciłem 50$, przyszła w tydzień Wibracji nie ma, najpierw wymieniłem pod domem na lewarku i delikatnie było czuć na jałowym, ale potem poprawiłem jak byłem u ziomka na podnośniku i nic nie czuć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekzks Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Możesz podrzuć link do tej poduszki. http://www.apikol.com/index.php/apikol-d-snub-mount.html wymieniłem z nimi kilka maili i z wysyłką zapłaciłem 50$, przyszła w tydzień Wibracji nie ma, najpierw wymieniłem pod domem na lewarku i delikatnie było czuć na jałowym, ale potem poprawiłem jak byłem u ziomka na podnośniku i nic nie czuć W sensie ,że źle zamontowałeś czy poduszkę trzeba było przyciąć/przerobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjoern Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 (edytowane) Trochę poprawiłem, żeby nie dotykała ramki nie nie przycinane/przerabiane.Dzisiaj złożyłem dolot 3"- grzybek Simota, przepływka S3, TIP, jeszcze muszę zamocować osłonę termiczną Gwint skręcony, zapowiedź małej sesji Edytowane 29 Kwietnia 2016 przez bjoern Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Panie jak tu nie bedzie innego kola, to nie bedzie niczego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjoern Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 mi się podoba nowe koło 2k17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Ale to nie Tobie ma sie podobac panie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjoern Opublikowano 11 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 taaaa haha Czas na aktuala najważniejsze to silnik ogarnięty: wywalone SAI, evap, przerobiona odma i podciśnienia, użyty xado anticarbon, zrobiony dolot 3" (tip, przepływka S3, grzyb simota), wtryski z BEXa i ze założonym wcześniej fmicem, DP 2,75" i pełnym przelotem wyszło 210/335 Ogarnięty wyciek płynu chłodniczego i wymieniony od razu termostatPod maską chwilowo wygląda tak, dojdzie oil catch tank i pomaluje pokrywę na czarno przy zmianie uszczelki i czyszczeniu nagaru Kilka zdjęć ogarniętych przez kuzaja Wymienione wahacze oraz zrobiona zbieżność, idę zaraz mierzyć szersze dystanse w przyszłym miechu po wypłacie s-line zewnętrzny poleci wreszcie do lakiernika i na auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Przyciemka wpadla, bo chyba nie bylo co nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjoern Opublikowano 5 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 ale daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawno nic nie pisałem przyciemka była od czasu zakupu nowy dystans z tyłu 17mm, 8mm poszedł na przód, wleciał w końcu pakiet s-line, przód na gładko, tablica na neodymy, listwy S4, chrom out, poprawiony wydech, dołożyłem tłumik AWG 88cm, dużo ciszej nie jest w międzyczasie wymiana oleju LM SHT 5w40+płukanka, czyszczenie miski i smoka+ ceratec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Gitara teraz pora na jakies koło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjoern Opublikowano 18 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 będzie jakiś sztos na nowy sezon a w tym roku jeszcze heble S4 na przód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hunter91 Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Ten kolor felg to nie jest tzw gunmetal? Jak nie,to jaki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjoern Opublikowano 4 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Jasny grafit, wybrany w lakierni ze wzornika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enczu Opublikowano 9 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 No siema, ogólnie auto mega słabe, chodzi jak diesel, no i te balony Na poważnie to brzmi fajno jak mu dasz na zimnym, kolega się nie chwali ale dorzucił jeden tłumik Jeszcze trochę nim pokręcisz to może w końcu już nie będę miał tyle serca i nie dam Ci mnie wyprzedzić Dla mnie kolor w rzeczywistości robi mega szał! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjoern Opublikowano 10 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 trolololo! zapomniałeś dać dyszkę i zaprosić do siebie A kolor który? Kameleon czy koła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalbi Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Dobra przemiana oby tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Klon mojej teraz ładna furka ale koło 19` daj minimum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi