bako Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Ja sie pytam kiedy wpadnie skrecane koło? bo wiem że i tak wpadnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vwbartus Opublikowano 1 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Ja sie pytam kiedy wpadnie skrecane koło? bo wiem że i tak wpadnie Bako przyjacielu z chęcią bym coś przygarną sensownego skręcanego szerokiego z rantem a jak z rantem to tylko i wyłącznie rant w lustro i sam wiesz ile przy tym trzeba siedzieć aby to utrzymać w sensownym stanie a ja się chyba już starzeje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Czarnojan Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 mega robota Sławka no i te zaciski nie wspomne juz o glebie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indi Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Auto się tak prezentuje że zasługuje na ten znaczek w atrapie jakie masz hamulce na tyle?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vwbartus Opublikowano 3 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Auto się tak prezentuje że zasługuje na ten znaczek w atrapie jakie masz hamulce na tyle?? Standard 288 mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Świetna jest! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewystw Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Genialnie wygląda ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 A ten znowu te heble pucuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vwbartus Opublikowano 13 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 :grin: Ach ten Stefan Niestety musiałem dokładnie o 6 mm podnieść auto bo u mnie na osiedlu jest taki " śpiący" że tarłem podporą skrzyni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy30 Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 kolego co to za rs4 b5 piękny kolor ma,no i twoje audi bardzo ładne za kolor +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vwbartus Opublikowano 30 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 d*pa dostała nowego wcielenia Końcówki fi90 i wycieraczka od Q5 Przed a tu już na aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałswd Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Świetne auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Jednak przód kapkę wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blade13 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Pieknie zrobione i utrzymane auto. Felga, gleba, hamulce... Az chcialoby sie u siebie takie mody robic Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vwbartus Opublikowano 2 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Świetne auto Dzięki wielkie Jednak przód kapkę wyżej No niestety te zdjęcie gdzie Stefan mnie ustrzelił co niby heble pucuje to właśnie podnosiłem o dokładnie 6mm bo śpiące tarły mi podporę skrzyni albo tłumik Pieknie zrobione i utrzymane auto. Felga, gleba, hamulce... Az chcialoby sie u siebie takie mody robic Pozdrawiam! Dzięki Musimy się kiedyś syknąć, wyslij zgłoszenie na vag weekend jest koło Ciebie w Debrzynie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk2michal1993 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Audi bardzo godna Widać, że robisz wszystko z smakiem Kurde tez chodzi za mna ciemny dyfuzor musze jakoś się za to zabrać w końcu Ogólnie widziałem gdzieś foty auta na face. Mam tylko pytanie od jakiego auta jest ten przełącznik swiateł ? od vw polo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blade13 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Świetne auto Dzięki wielkie Jednak przód kapkę wyżej No niestety te zdjęcie gdzie Stefan mnie ustrzelił co niby heble pucuje to właśnie podnosiłem o dokładnie 6mm bo śpiące tarły mi podporę skrzyni albo tłumik Pieknie zrobione i utrzymane auto. Felga, gleba, hamulce... Az chcialoby sie u siebie takie mody robic Pozdrawiam! Dzięki Musimy się kiedyś syknąć, wyslij zgłoszenie na vag weekend jest koło Ciebie w Debrzynie Bede musial, bylem przejazdem pare razy na weekendzie (widzialem czarna Bore) ale przewaznie padal deszcz z tego co pamietam... Mam tam chyba z 8km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mocar Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Piękne auto, kolor oczywiście najlepszy ze wszystkich, wiem bo mam ten sam końcówki trochę dziwnie leżą, jakby rozpierało je na boki Nie myślałeś o owalnych? Z tego co widziałem jak inni montowali, lepiej wypełniają tę przestrzeń. Ogólnie auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LChris Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Czerwone są najszybsze Kiedy byłem na zlocie miłośników grupy VAG i nie tylko Worthrsee 2016 oddałem auto na przygotowanie auta do sezonu letniego do Strefy Blasku i kolega Sławek spisał sie zawodowo Ogarnął z zewnątrz i w wewnątrz mojego parcha Wnętrze : Na zewnątrz : Sunięte A4 i Quattro I w końcu przód obniżałem o 3 cm Muszę w końcu zamówić końcówki tłumika i wymienić tylną wycieraczkę na tą z Q5 Do czerwonego ładny byłby czarny środek Piękna sztuka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Do czerwonego ładny byłby czarny środek od razu ameryki nie zbudowali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi