adrian.orlik1982 Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 No właśnie tak chciał ale powiem mu że ja tak nie chcę ;-) Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadson1 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Jak chcę zagazować 1.8t i chcę również podnieść moc z 163 do 180-190km to lepiej najpierw zrobić chip a potem gaz czy na odwrót? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
otis89 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 chip i gaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadson1 Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 ok, ale co w pierwszej kolejnosci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edekxp Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 (edytowane) Chip, jeżeli bedziesz go robił niedługo. U mnie gaz działa po chipie bez zmiany części, hana zielona ac-r01, stag 300 isa2 trzeba było tylko go wystroić. Edytowane 1 Listopada 2015 przez edekxp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Gaz musi być wystrojony pod benzynę więc najpierw musisz zrobić program a potem pod niego stroić lpg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadson1 Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 ok. dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andreostr Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Witam.Chciałem zagazować mojego BEX-a -q. Ma ktoś jakieś namiary na dobrego gazownika w Świętokrzyskim? Ewentualnie Mazowieckie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur100g Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Świetokrzyskie:Gasparts Młyny, tylko kolejka pewnie długa Mazowieckie:Klinika Lpg W-wa Czardasza,Autowojownicy w-wa Falenica,DC Auto k.Nasielska,troche dalej Nowotczyński Mława Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andreostr Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Dzięki wielkie. Będę próbował umówić się w GasParts a jak nie to może Nowotczyński. Kiedyś o nim czytałem i ponoć jest dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edekxp Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Mógłbym Ci założyć tylko masz kawałek do mnie - lubelskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagood Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Jaka butla wchodzi do b7 1.8tq sedan? Wysłane z mojego Lenovo P780 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orionek65 Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 U mnie w b6 jest 62l brutto wymiarów nie pamiętam, podobno można dać 67l ale odstaje podłoga(?) w b7 powinno być tak samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagood Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 U mnie w b6 jest 62l brutto wymiarów nie pamiętam, podobno można dać 67l ale odstaje podłoga(?) w b7 powinno być tak samo Ale ty masz fwd, w Q chyba taka się nie zmieści? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edekxp Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Nie ma znaczenia quattro czy fwd. U mnie w q butla 67l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Nie ma znaczenia quattro czy fwd. U mnie w q butla 67l Ile z ciekawości wchodzi gazu do tej butli ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edekxp Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 60l na pustą butlę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azure Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Nie ma znaczenia quattro czy fwd. U mnie w q butla 67l Można też do Avanta włożyć 72l brutto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 tylko po co wam takie butle , stacji LPG na peczki jest a tył dostaje po kosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orionek65 Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Niektórzy robią dużo km - długie odcinki więc duża butla się nie raz przydaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi