Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Legnica i okolice - Spot Info w pierwszym poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jeszcze dycham :kox:

Opublikowano

ja szukam chetnych na chipa,a tu ani chipa ani spota,raz miał być to podjechałem,a tam jakiś golf :mysli:

Opublikowano

Padaka jesli chodzi o Audi...

Opublikowano

ja tam nie narzekam na spoty osobiście mam audi 80 b3 1.9 benzyna i należe do swojego klubu regionalnego ogólnego i ostatnio zrobiliśmy spota w niedziele o 21 i frekwencja mnie zaskoczyła bo było około 15 aut w tym ze 3 audi nie licząc mojej, było pare peugeotów, hond, volswagenów i nawet poldek. Jak coś będziemy organizować to dam tutaj znać

Opublikowano

To to forum street legnica?

Opublikowano

Tu nikogo nie ma...

Pozamarzali chyba... :confused4:

Opublikowano

Koledzy z okolic Legnicy będzie na spocie który odbędzie się w ta niedziele (20.12.09) na bocznym parkingu Huty o godzinie 14.Wybiera się ktoś??

Opublikowano

Mnie nie ma :(

Opublikowano

no właśnie zapraszam dzisiaj na godzine 14 na parking boczny huty. Będą m.in. Street-Roulette z Jeleniej Góry, Moto Team Jawor, Street Team Bolesławiec, Audi Jelenia Góra i inne

Opublikowano

ajt nie zdazylem przeczytac info :confused4:

Opublikowano

Panowie i Panie mam prośbę, interesuje mnie auto, które jest do sprzedania w Legnicy czy ktoś mógłby przy okazji zerknąć wstępnie na auto i zdobyć nr VIN (sprzedający nie chciał mi podać przez telefon). Chciałbym wiedzieć czy jest sens w ogóle jechać i oglądać.

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10987898

gdybym wiedział, że macie dzisiaj spoty na pewno bym przy okazji podejchał to wspólnie byśmy mogli auto obejrzeć...

Opublikowano

Spoznilem sie na spota pare dni :decayed:

Wesołych Świąt dla Wszystkich

Opublikowano

Y_PC0.jpg