Emejcz Opublikowano 20 Października 2015 Opublikowano 20 Października 2015 Witam, niestety silnik mam do zmiany. Totalna masakra, bo dopieszczałem to auto od samego początku aby jeździć nim do końca. Może jest ktoś kto zmieniał silniki i miałby odpowiedzi na kilka pytań: -Czy zamiast AEB idzie wsadzić jakiś inny kod bez podmieniania osprzętu? Czy jak było AEB to tylko AEB? -Czy da się w ogóle kupić jeszcze jakieś niezajechane AEB i jeżeli tak to ile realnie kasy powinienem na to liczyć? -Myślicie, że wymiana w ogóle ma sens? Mi się szczerze mówiąc wydaje, że średnio, ale z drugiej strony nie wiem, bo jak auto nie jest na chodzie to mi pewno nawet 3 tys. żaden handlarz za niego nie da...
Klejk Opublikowano 20 Października 2015 Opublikowano 20 Października 2015 Ja to już przerabialem... Kupno silnika tzn słupka.. Plus jazda po niego. Koszt około 1600 tyle mnie to kosztowało... No i dwie skrzynki piwa z chłopakami do roboty... I wszystko złożone. Co do podmiany na inne oznaczenie, to napewno można, tylko nie wiem ci na jakie... Mi padł AEB i założyłem AEB, ale napewno ajl też będzie pasował
kandrzej Opublikowano 20 Października 2015 Opublikowano 20 Października 2015 Mi padł AJL wziąłem słupek AEB.
jacek70 Opublikowano 20 Października 2015 Opublikowano 20 Października 2015 W b5 1.8t były takie : AEB, AMB, APU, ARK i AJL-180 konny.
zwalowy Opublikowano 24 Października 2015 Opublikowano 24 Października 2015 2.7BiT tesh podejdzie:D:D:D
Żywiec Opublikowano 30 Października 2015 Opublikowano 30 Października 2015 Bierąc taki sam unikniesz komplikacji jak jakaś duperelka nie bedzie pasować
totek94 Opublikowano 12 Listopada 2015 Opublikowano 12 Listopada 2015 Jeśli temat nadal aktualny, to posiadam 1.8T AWT 150HP 165k km przebiegu na sprzedarz.
Rekomendowane odpowiedzi