H4mm3R Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Prawie jak u dyda docieraj ten przód, bo mam taki zestaw jak u mnie na sell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 23 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 No pisałem nawet do Dyda o kolor ale finalnie wyszło na trochę inny bo chciałem identycznie jak w Repsolu, na żywo jest żarówa, fotki tak 80% koloru oddają bo ciężko to sfotografowac tak żeby oddać nasycenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 (edytowane) Po mojemu to poprostu za malo fotek i dlatego nie widac tak tego nasycenia koloru. Edytowane 23 Września 2016 przez KoJ@K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 23 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeyerBrown Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 No pisałem nawet do Dyda o kolor ale finalnie wyszło na trochę inny bo chciałem identycznie jak w Repsolu, na żywo jest żarówa, fotki tak 80% koloru oddają bo ciężko to sfotografowac tak żeby oddać nasycenie Przestań ładować te filtry na zdjęcia bo zaciski mają u mnie rudy kolor! One są dobre do robienia samojebek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 23 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Przestaw kolory w monitorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeyerBrown Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Jakie to proste! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 23 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Upgrade hamulców…. Ostatnia paczka od Wandeja - dziękuję za całość transakcji która była na najwyższym poziomie Kilka fotek z montażu Całość złożone na tarczach Zimmermann Sport wraz z kolckami Ferrodo oraz stalowy oplot Hell - H4mm3r jeszcze raz bardzo dziękuje za porady A tak to teraz wygląda.... Wiem, wiem za dużo zdjęć Mega się ciesze że w końcu temat zakończony, pomysłów pełna głowa, ale teraz w pierwszej kolejności czas na gwint=>kierownice=>listwy boczne S4, a dalej.... A dalej się zobaczy.... Grubizna Mogę zgarnąć na fanpejdz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 To jest kolejne chore b7 :- ))) chociaż tutaj zapowiadało się to od początku :- ))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Nie nie, z B7 jest wszystko w porządku, to właściciel jest chorrry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupczak90 Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Pięknie to wyszło !!!! Przy Rotorach fajnie widać zacisk !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 23 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Jaki fanpage Wandej ? To jest kolejne chore b7 :- ))) chociaż tutaj zapowiadało się to od początku :- ))) Nie nie, z B7 jest wszystko w porządku, to właściciel jest chorrry. Dziękuję panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 od razu lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vwbartus Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 A ja mam pytanko czy oby to są zaciski od s4 czy może od a6? Bo coś dziwnie blisko są felgi. Mam prośbę możesz mi zmierzyć odległość od zacisku do felgi oczywiście chodzi mi o przód. Rozumiem że Twoje rotory mają ET33. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kosiara1 Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Czarno tu,bardzo ladna,podobna do mojej podoba sie;) Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 24 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 A ja mam pytanko czy oby to są zaciski od s4 czy może od a6? Bo coś dziwnie blisko są felgi. Mam prośbę możesz mi zmierzyć odległość od zacisku do felgi oczywiście chodzi mi o przód. Rozumiem że Twoje rotory mają ET33. Ty mi tu zamieszania nie wprowadzaj tak et 33 mam, i to są od S4 będę miał chwilkę to zmierzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_małyTM_ Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 no to piknie wygląda, trzeba teraz tylko upolować podobny zestaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Jest dobrze U mnie też już taki hebel w aucie od paru miesięcy, ale przód czarny a tył srebrny (zabrakło czasu na malowanie) i wstyd pokazać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi