KoJ@K Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 "...na tyle że zdarzy sie obciera czsami, ale to chyba o ta srube co trzyma wypełneienie nadokola" Czyli w tym kontekscie źle zinterpretowałem haslo "na tyle" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 A pamiętasz jak ci mówiłem ze ta śrubkę od razu wywal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 2 godziny temu, tomekhxc napisał: A pamiętasz jak ci mówiłem ze ta śrubkę od razu wywal Taaa pamiętam , zamuliłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m-nokian Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Powiem tak...zajebiaszczo śruba śrubą ale teraz przydała by się węższa opona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 (edytowane) 10 minut temu, m-nokian napisał: Powiem tak...zajebiaszczo śruba śrubą ale teraz przydała by się węższa opona. Właśnie kurczę mam mieszane uczucia co do gum bo d*py już nie skręcę i na tej gumie wyglada to dobrze, byłaby węższa to zrobi się większa szpara ale zobacze jak z przodem, muszę pojeździć i zobaczyć jak to się ułoży..... chodź na 99% będą opony 225 na przyszły sezon, chyba ze uda mi się znaleźć kogoś kto by bez cudowania się ze mną zamienił...... mam nadzieje ze w weekend uda się zrobic ludzkie fotki,to będziecie oceniać Edytowane 7 Kwietnia 2017 przez FroS-t Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 6 minut temu, FroS-t napisał: byłaby węższa to zrobi się większa szpara ... to skręci się niżej i po szparze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m-nokian Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Sugerowałem tylko, że naciąg ułatwił by sprawę i nic by nie przycierało ale faktycznie w praniu wyjdzie co trzeba zrobić. Ja nadkola przykleiłem od środka klejem do szyb i nie ma problemu nawet jak dociążę tył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 1 minutę temu, m-nokian napisał: Sugerowałem tylko, że naciąg ułatwił by sprawę i nic by nie przycierało ale faktycznie w praniu wyjdzie co trzeba zrobić. Ja nadkola przykleiłem od środka klejem do szyb i nie ma problemu nawet jak dociążę tył. Na pewno by ułatwił zgadzam się w 100% mi tez się wydaje że za dużo trochę tej opony, dlatego myśle o 225, muszę pojeździć jeszcze, zawiecha ma dwa dni dopiero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Ogolnie nie wiem czemu do tego auta w 17,18,19' jest dedykowany kapeć 235 ... jak dla mnie ten rozmiar w B6/7 to jest porazka i strasznie ujowo mi sie jezdzilo na 235 ! 225 przy 18/19' jest takie fajne optymalne. Felgi masz 9J ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Tak 9j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 No to 225 bedzie git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Nienawidzę Was pewnie takie założę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 hyyyy To sie nazywa zły wpływ dobrych kolegów, aaalbo odwrotnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Teraz, KoJ@K napisał: hyyyy To sie nazywa zły wpływ dobrych kolegów, aaalbo odwrotnie Pozytywnie !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zieluu Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Wedlug mnie tył idealnie siedzi, przód minimalnie niżej i miód malina będzie [emoji2] Opona jak wezsza wpadnie, to jeszcze lepszy efekt będzie [emoji48] Elegancko, czekamy na dopieszczone zdjęcia [emoji16] [emoji3] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Ja bym chcial chociaz ze 3 fotki calego auta z boku, wrzuc z telefonu pedancie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 W 235/35 dużo węższą oponą byłby uniroyal. Jak się śmiga na tym gwincie eibacha ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Kurde wszyscy się tu trzepią jakby pierwsze auto na forum na gwincie dajcie chłopakowi czas, przecież musi się oswoić z tym że jest trochę niżej, umyje auto, porobi 5set fot i zaspokoi pragnienia każdego z was, a potem dobijemy go, że nadal jest koza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 11 minut temu, H4mm3R napisał: porobi 5set fot i zaspokoi pragnienia każdego z was, a potem dobijemy go, że nadal jest koza Daje łapke w górę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi