Wurger Opublikowano 7 Stycznia 2016 Opublikowano 7 Stycznia 2016 (edytowane) Witajcie, kto bywał ostatnio na spotach krakowskich już widział, ale myślę, że dla porządku tutaj też wypada coś dodać. A więc od września 2015 jestem szczęśliwym posiadaczem A piątki. Info o samochodzie: rok produkcji: 2010 silnik: 2.0 TFSI (CDNC) 211KM skrzynia: S-tronic napęd: Wybrane z dodatkowego wyposażenia: S-line wewnetrzny S-line zewnętrzny Bang & Olufsen MMI Navigation Plus Fotele pełna elektryka z pamięcią Adaptive lights Dach panoramiczny 3 strefowa klimatyzacja Advanced key Skóra Valcona Audi Drive Select z regulacją tłumiena amortyzatorów Elektryczna roleta przeciwsłoneczna tył Mody poprzedniego właściciela: Lusterka z Audi S5 Wydech MG Motorsport ze sportowym katalizatorem (na dwie strony jak w 3.0 TDI) Intercooler 3.0 TDI Felgi 20" S5 (+ 19" Y spoke jakby się okazały za duże) Sprężyny H&R -25mm Grill od Shadow Line Auto obecnie legitymuje sie mocą 233KM i momentem 372Nm Auto miało program z CompSport (280KM, 450Nm), jednak na czas trwającej gwarancji na mechatronike przywrócona została seria (aby do września ) Kilka zdjęć na szybko Wnętrze: I już a zimowym setupie: Edytowane 10 Stycznia 2016 przez Wurger
Kacper Maksymiuk Opublikowano 7 Stycznia 2016 Opublikowano 7 Stycznia 2016 No cóż tu napisać. Kosa, kosa i jeszcze raz kosa. Tyłeczek ma fajny, a przód wiadomo jak każde Audi.
marcinch001 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Fajnie się prezentuję , dowiadywałeś się czy były robione próby olejowe ?
Wurger Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2016 (edytowane) Fajnie się prezentuję , dowiadywałeś się czy były robione próby olejowe ? Był Stage 2 robiony na gwarancji przy przebiegu 25k km. Autem zrobiłem 7000km i może 3-4 seteczki trzeba było dolać żeby był max. Auto aktualnie ma coś koło 90k km nalatane Edytowane 7 Stycznia 2016 przez Wurger
Kamyk Opublikowano 7 Stycznia 2016 Opublikowano 7 Stycznia 2016 piękny kocur tył prześliczny a dach panorama - no zazdraszczam
dazwid Opublikowano 7 Stycznia 2016 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Obniżony i na tych felach wygląda na zwarty i gotowy do boju wózek!!!
marcinch001 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Opublikowano 7 Stycznia 2016 (edytowane) Fajnie się prezentuję , dowiadywałeś się czy były robione próby olejowe ? Był Stage 2 robiony na gwarancji przy przebiegu 25k km. Autem zrobiłem 7000km i może 3-4 seteczki trzeba było dolać żeby był max. Auto aktualnie ma coś koło 90k km nalatane Edytowane 7 Stycznia 2016 przez marcinch001
jedrekx Opublikowano 8 Stycznia 2016 Opublikowano 8 Stycznia 2016 (edytowane) śliczne, jak każde A5. cholera, mam sentyment do tego modelu Edytowane 8 Stycznia 2016 przez jedrekx
Wurger Opublikowano 8 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2016 Tak na szybko przed pracą zrobione:
Prezes_CCCO Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Świetnie się prezentuje, jakie felgi mają parametry et ? oraz jakie dystanse zastosowałeś ? ( firma, rozmiar) Pozdrawiam
D4NTE Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Autko praktycznie kompletne miód malina na żywo jeszcze lepiej się prezentuje ...może jeszcze kiere ściętą poliftową by założyć?
czarek76 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Kiera polift ścięta i przyciski chrom i nic więcej nie potrzeba.
liquid8p Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Świetnie się prezentuje i również świetnie jest wyposażona. Coraz bardziej mi się podobają wstawki wnętrza piano. Oby ci służyła bezawaryjnie i radości z jazdy życzę
etines8 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Kup ory dywaniki, bo te psują wszystko [emoji111] Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
miron78 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Opublikowano 10 Stycznia 2016 śliczna - w biały lub czerwonym robiła by jeszcze większą robotę a samo w sobie A5 jeszcze długo a długo będzie zwracać na siebie uwagę bo nic a nic się nie starzeje
Wurger Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2016 Świetnie się prezentuje, jakie felgi mają parametry et ? oraz jakie dystanse zastosowałeś ? ( firma, rozmiar) Pozdrawiam Dystanse przód 10mm tył ok 20mm, zakładał je poprzedni właściciel więc nie wiem jakiego producenta są. ET Felgi chyba 28 albo 29 (musiałbym zejść do garażu i sprawdzić) Kup ory dywaniki, bo te psują wszystko [emoji111] To sa ori dywaniki, tylko na zdjęciu trochę w nieładzie... Zamówiłem dopiero ori gumowe za zimę. Oby ci służyła bezawaryjnie i radości z jazdy życzę Dzięki, jak na razie się spełnia
arek_cccp Opublikowano 28 Stycznia 2016 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Jest i kolega ze spotów , autko na żywo prezentuje się jeszcze lepiej a pakiet black miód malina. Jak ktoś wyżej wspominał pomyśl o ściętej poliftowej kierownicy i środek będzie idealny.
Rekomendowane odpowiedzi