Borisem Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Pewnie że będzie wszystko ok ,w Roberta za dużo zainwestowali , a po drugie to Twardy gość .
wojtas-audi Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Mowili w polsat news ze druga operacja jest aktualnie
odzim Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 "W czwartek podczas testów Formuły 1 na torze Circuit Ricardo Tormo w Walencji Kubica był najszybszy. Wynik Polaka był najlepszym w całej trwającej od wtorku sesji testowej" a miało być tak pięknie ;(
Skyliner89 Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Pewnie że będzie wszystko ok ,w Roberta za dużo zainwestowali , a po drugie to Twardy gość . Silny psychicznie i fizycznie. Pewnie nie jeden po wypadku jaki miał Kubica w Kanadzie dał by sobie spokój z F1, bo tamto wydarzenie by go prześladowało.
wojtas-audi Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 21:15 - Kuzaj w TVN 24: według moich informacji dłoń Kubicy zostanie uratowana
endriuu Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Zdarzył się wypadek i chłopak zostaje skrytykowany bo niby powinien tylko skupić się na F1.... ...a jeśli wszystko by się potoczyło dobrze i Robert by również miał jakieś osiągi w rajdach to wszyscy by bili mu wielkie BRAWA...!!! zawsze bylem przeciwny jego startom w rajdach - mozesz sprawdzic moje posty. sledze jego kariere od 96 roku i za bardzo go lubie aby myslec w tak banalny sposob jaki opisales wyzej.
akoziarski Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Ja tam kibicuje tylko Robertowi nikomu innemu. Teraz będę kibicował mu trochę inaczej mianowicie żeby szybko wracał do zdrowia. Bardziej niż sam wypadek wkurzały mnie media!!!!! Zamiast podawać rzeczowe informacje zrobiła się o medialna afera z amputowaniem dłoni nawet całego ramienia oczywiście już go zastępują ..... takie pierd....enie!!!! Już teraz nadchodzą dobre wieści ale jeszcze się we mnie gotuje
tomek1974 Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 media zachowują się jak psy spuszczone z łańcucha :sick3: :sick3: :sick3: nie sprawdzą u żródła tylko piszą
PABLO Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Ja mu kibicuje od kąt graliśmy razem na ps2 w motory GP w 2005r gdzie na drugi dzień wystartował u mnie w Krk w powracającym rajdzie Krakowskim Hehe to były czasy
akoziarski Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 odbędzie się ta konferencja niech się wypowie któryś z doktorków co się Nim zajmuje strasznie zwodzą KONKRETY!!!!! Swoja drogą jakiego szacunku i uznania dorobił się Robert nie tylko w Polsce ale i na świecie !!!! Ostatni raz cały dzienny blok w stacjach informacyjnych był poświęcony hmmmm wiemy jakiej tragedii!!
Kimi Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 21:36 - Musimy poczekać przynajmniej tydzień, by zobaczyć czy ręka przetrwa - powiedział profesor Igor Rossello, który operował prawą rękę Roberta Kubicy. Polskiemu kierowcy wszczepiono implanty w celu rekonstrukcji kości oraz unaczyniono tkanki. http://www.eurosport.pl/formula-1/sezon-2011/2011/wypadek-kubicy-w-rajdzie_sto2653513/story.shtml
Skyliner89 Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Pojawiają się optymistyczne wieści co mnie bardzo cieszy .
Sqizzy Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Koniec operacji, choć pewnie kilka jeszcze przed nim
nowal Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Ten sezon napewno ma z głowy a juz sie cieszylem bo pierwsze testy wypadły super. Teraz najwazniejsze zeby wyzdrowiał i zeby w ogole wrócił do f1
odzim Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 jak reka przetrwa to około 7-12 dni bedzie wiadomo - ale pózniej jej powrót do pełni władzy - robert moze wróci do prowadzenia samochodu ale dof1 jest potrzeba bardzo sprawnych palców zeby opanowac guziki na kierownicy ;( nie widze tego z punktu medycznego (taki mam zawód) choc z punktu kibica bardzo tego bym chciał
akjam Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 jak reka przetrwa to około 7-12 dni bedzie wiadomo - ale pózniej jej powrót do pełni władzy - robert moze wróci do prowadzenia samochodu ale dof1 jest potrzeba bardzo sprawnych palców zeby opanowac guziki na kierownicy ;( nie widze tego z punktu medycznego (taki mam zawód) choc z punktu kibica bardzo tego bym chciał Tylko, że nie masz żadnych konkretnych wieści aby cokolwiek na temat z punktu widzenia Twojego zawodu - z punkktu widzenia medycznego powiedzieć. Póki co to nic nie wiemy bo zwykle takie konferencje/pierwsze informacje są weryfikowane w życiu... bądźmy dobrej myśli Dokładnie! W kolejnych dniach będziemy mieć jeszcze sporo informacji.
RS Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Ale nawaliliscie stron- ! :gwizdanie: Ja tez jak sie o tym dowiedzialem to mi lacie z nog spadly.... Tez sie wkuzylem ze musial brac udzial w tym rajdzie, ale nigdy by mi do glowy nie przyszlo osadzac go za to co robi. Robert po prostu zyje dla scigania, i zdaje sobie sprawe ze to niebezpieczne z tym ze rajdy bardziej i dlatego mysle ze wlasnie dlatego one mu sie bardziej podobaja. Robert pokazal juz ze ma odpowiednia psychike dla swojego zajecia jak po wypadku w Montrealu nic nie stracil ze swojej ikry. Na szczescie nie ma zagrozenia dla zycia, a ze jest mlody i zdrowy to mysle ze jeszcze nie raz go w bolidzie F1 zobaczymy.
odzim Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 jak reka przetrwa to około 7-12 dni bedzie wiadomo - ale pózniej jej powrót do pełni władzy - robert moze wróci do prowadzenia samochodu ale dof1 jest potrzeba bardzo sprawnych palców zeby opanowac guziki na kierownicy ;( nie widze tego z punktu medycznego (taki mam zawód) choc z punktu kibica bardzo tego bym chciał Tylko, że nie masz żadnych konkretnych wieści aby cokolwiek na temat z punktu widzenia Twojego zawodu - z punkktu widzenia medycznego powiedzieć. Póki co to nic nie wiemy bo zwykle takie konferencje/pierwsze informacje są weryfikowane w życiu... bądźmy dobrej myśli Dokładnie! W kolejnych dniach będziemy mieć jeszcze sporo informacji. mam czytalem co mu robili -cytat lekarza operujacego "- Sytuacja była niewątpliwie poważna. Dłoń była niemal amputowana i wszystko zrekonstruowaliśmy przed złożeniem złamań. Potem pracowaliśmy nad połączeniem mięśni i nerwów. Operacja zakończyła się pomyślnie" czyli mozna powiedziec tlumaczenie dla Ciebie po chłopsku ze tak jak by ci urwało łape i Ci ja z powrotem przyszyli
Rekomendowane odpowiedzi