RS Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 Rosberg to d*pa. Jakby Sennie powiedzieli ze nie ma wyprzedzać to by im powiedział ze on jedzie żeby wygrywać a nie jechać w kolejce i albo wyprzedził albo rozjebal auto i miał wszystko w d*pie.
Sqizzy Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 No może delikatnie więcej niż troszkę Wyścig fajny, sporo ciekawych rzeczy się działo. Ale sytuacja hamilton-rosberg psuje ten sport :thumbdown:
RS Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 Slyszeliscie wywiad? Chyba wszyscy byli w humorze " nie chce mi sie z tobą gadać" :]
Kędzior Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 a ja nie ogladalem bo musiales isc do roboty orientuje sie ktos czy mozna gdzies zobaczyc/pobrac ten wyscig jeszcze raz?
Lukasz0417 Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 Jutro o 13:50 powtórka na Polsat Sport Extra, wtorek 11:20, czwartek 13:30
adadur Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 Widac po dzisiejszym kto ma szersze plecy u przelozonych Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
PABLO Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 Jutro o 13:50 powtórka na Polsat Sport Extra, wtorek 11:20, czwartek 13:30 Szkoda że wieczorem nie ma a nie w tych godzinach..
Kędzior Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 Jutro o 13:50 powtórka na Polsat Sport Extra, wtorek 11:20, czwartek 13:30 dzieki za info, ale na szczescie znalazlem na necie i sciaglem sobie caly wyscig wlasnie skonczylem go ogladac:wink: wyscig bardzo ciekawy jednak ustawianie pozycji przez szefostwo wszystko zjebalo w pitstopach masakra byla hehe szkoda mi buttona bo dobrze jechal
adams78 Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 Ciekawe wypowiedzi:naughty: Pytania z podium i konferencja prasowa po GP Malezji | Formuła 1 Fan Club
PABLO Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 Ciekawe wypowiedzi:naughty:Pytania z podium i konferencja prasowa po GP Malezji | Formuła 1 Fan Club Można ten wyścig gdzieś oglądnąć? Wypowiedzi konkretne hehe
mech15 Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 Robert Kubica - Onboard Crash - SS10 - ERC - Rally Islas Canarias - YouTube
kubson Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 Rosberg to d*pa. Jakby Sennie powiedzieli ze nie ma wyprzedzać to by im powiedział ze on jedzie żeby wygrywać a nie jechać w kolejce i albo wyprzedził albo rozjebal auto i miał wszystko w d*pie. nie porównuj f1 z lat 84-94 do f1 z teraz. team orders dozwolone.
RS Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 Rosberg to d*pa. Jakby Sennie powiedzieli ze nie ma wyprzedzać to by im powiedział ze on jedzie żeby wygrywać a nie jechać w kolejce i albo wyprzedził albo rozjebal auto i miał wszystko w d*pie. nie porównuj f1 z lat 84-94 do f1 z teraz. team orders dozwolone. Mniejsza o reguły - mi chodziło o charaktery kierowców wyscigowych. Tych prawdziwych- którzy zasługują na podziw nie da sie ujarzmic.
kubson Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 Rosberg to d*pa. Jakby Sennie powiedzieli ze nie ma wyprzedzać to by im powiedział ze on jedzie żeby wygrywać a nie jechać w kolejce i albo wyprzedził albo rozjebal auto i miał wszystko w d*pie. nie porównuj f1 z lat 84-94 do f1 z teraz. team orders dozwolone. Mniejsza o reguły - mi chodziło o charaktery kierowców wyscigowych. Tych prawdziwych- którzy zasługują na podziw nie da sie ujarzmic. Kiedyś mieli wieksze możliwosci pod tym względem. Teraz nawet Kimi jezdzi "ostrożnie", stary schumacher to samo a raczej nie jest to zasługa kompletnej zmiany charakteru PS. dziś nikt nikomu nie wjeżdza w tył bolidu zeby przessądzic losy tytułu. tak jak to zrobił schumi w adelajdzie wbijając sie w hilla :
Wąski Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Opublikowano 30 Marca 2013 Robert Kubica - To star on Inside ERC - Part 1/2 - Rally Islas Canarias 27.03.2013 - YouTube
RS Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 Rosberg to d*pa. Jakby Sennie powiedzieli ze nie ma wyprzedzać to by im powiedział ze on jedzie żeby wygrywać a nie jechać w kolejce i albo wyprzedził albo rozjebal auto i miał wszystko w d*pie. nie porównuj f1 z lat 84-94 do f1 z teraz. team orders dozwolone. Mniejsza o reguły - mi chodziło o charaktery kierowców wyscigowych. Tych prawdziwych- którzy zasługują na podziw nie da sie ujarzmic. Kiedyś mieli wieksze możliwosci pod tym względem. Teraz nawet Kimi jezdzi "ostrożnie", stary schumacher to samo a raczej nie jest to zasługa kompletnej zmiany charakteru PS. dziś nikt nikomu nie wjeżdza w tył bolidu zeby przessądzic losy tytułu. tak jak to zrobił schumi w adelajdzie wbijając sie w hilla : W czasach gdzie piloci płaca teamowi zeby mogli jeździć w F1 to rzeczywiście wielu nie może zbytnio podskakiwac. Ale jak masz 3 świeże tytuły mistrza to możesz sobie na trochę chamstwa pozwolić Co innego Rosberg Albo Webber ha ha!
Rekomendowane odpowiedzi