truckmaniac Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Oj, to mój błąd, oglądałem i wydawało mi się, że mówili 20 punktów Nie zwracaj na to uwagi. To, co mówi Borowczyk pozostawia wiele do życzenia
PABLO Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Oj, to mój błąd, oglądałem i wydawało mi się, że mówili 20 punktów Nie zwracaj na to uwagi. To, co mówi Borowczyk pozostawia wiele do życzenia Co chwile się mota Teraz jest studio i lookne na start jaki był bo przespałem
krzysiek23 Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 :> :> :> piekny wyscig.jeden z lepszych w ostatnich czasach---- :notworthy: brawo :notworthy:
truckmaniac Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Oj, to mój błąd, oglądałem i wydawało mi się, że mówili 20 punktów Nie zwracaj na to uwagi. To, co mówi Borowczyk pozostawia wiele do życzenia Co chwile się mota Teraz jest studio i lookne na start jaki był bo przespałem Ja też niestety wstałem w połowie wyścigu , ale i tak dobrze, bo nie planowałem dzisiaj się zrywać
RS Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 YEEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: BRAWO ROBERT!
miro_x Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Start rewelacja.esencja wyścigu. Obrona Roberta przed Hamiltonem pierwsza klasa. Końcówka wyścigu wielkie emocje. Oby każdy wyścig w tym sezonie był taki. BRAWO KUBICA.
RS Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Wlasnie tez to zauwazylem ze ta obrona przed Hamiltonem byla wlasnie tym co wyroznia wielkich kierowcow od bardzo dobrych kierowcow.
rafalekx Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 nuuuda... nuda na tym forum, bo wyścig z@jebisty! Robert rewelacja Hamilton pal gumę! Akcja Webbera - ale urwał Szkoda, że Button był pierwszy Dla mnie podium powinno być takie: 1. Kub, 2. Mas, 3. Alo Warto było wstać... a teraz chyba się prześpię
Piero Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 PIĘKNY WYŚCIG!!! Świetna jazda KUB, wielkie emocje od początku do końca - i to w tym wyścigu było najlepsze! Szokuje ogromna ilość błędów WEB, HAM nadaje się do palenia gumy - leszcz, ALO i MAS spokojna jazda z dobrym rezultatem, KUB pokazał klasę i to że jest DOSKONAŁYM kierowcą!
Daimos Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Super wyścig Gratulacje dla Hamiltonka ma chłopak potencjał :gwizdanie:
Leman Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Świetny wyścig!!!! dokładnie Tygrys -"obrona przed Hamiltonem byla wlasnie tym co wyroznia wielkich kierowcow od bardzo dobrych kierowcow. " :good:
truckmaniac Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Super wyścig Gratulacje dla Hamiltonka ma chłopak potencjał :gwizdanie: Wyjątkowo spodobał mi sie teks Zientara."W F1 Szybki bolid musi iść w parze z rozumem kierowcy, a Maclaren dzisiaj pokazał, że jest szybszy niż rozum Hamiltona" Yebuem :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
adams78 Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Oj, to mój błąd, oglądałem i wydawało mi się, że mówili 20 punktów Oni dużo głupot wygadują - trzeba mocno uważać na te ich komentarze Button wygrał absolutnie zasłużenie i teksty typu "szkoda" są zupełnie nie na miejscu. Dobrze, że ma ładną narzeczoną, bo bałem się, że Borowczyk zacznie się jarać matką Pietrova... Co do Pietrova - szkoda. Punkty były w zasięgu. To jest tor, to był wyścig, a nie jakaś procesja jaka będzie w Walencji, czy Szanghaju. Obym się mylił :gwizdanie:
truckmaniac Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Oj, to mój błąd, oglądałem i wydawało mi się, że mówili 20 punktów Oni dużo głupot wygadują - trzeba mocno uważać na te ich komentarze Button wygrał absolutnie zasłużenie i teksty typu "szkoda" są zupełnie nie na miejscu. Dobrze, że ma ładną narzeczoną, bo bałem się, że Borowczyk zacznie się jarać matką Pietrova... Co do Pietrova - szkoda. Punkty były w zasięgu. To jest tor, to był wyścig, a nie jakaś procesja jaka będzie w Walencji, czy Szanghaju. Obym się mylił :gwizdanie: Oczywiście, że zasłuzone zwycięstwo Buttona. Tak samo jak jemu dobrze się ułożył wyścig, podobne szczęście miał Robert. Tym bardziej, że to team Buttona podjął ryzyko w odpowiednim momencie i sie opłaciło.
adams78 Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Bałem się, że Roberta objedzie pod koniec Hamilton i Webber. Jednak decyzja o jechaniu do końca na jednych gumach była dobra Zatem Hamilton może też by wskoczył na podium
julekF1 Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Wyścig REWELACJA!!!Dawno takiego nie było! Robert Kubica po raz kolejny potwierdził swój OGROMNY talent i umiejętności. Szkoda, że Buttonowi udało się wyprzedzić Roberta zaraz po zmianie kół. Ogólnie bardzo dobra jazda mistzra świata (trzeba to przyznać, chociaz za nim nie przepadam) Wielkie brawa dla MECHANIKÓW i STRATEGÓW Renault'a!!!!!! Alonso pokazał klasę, Schumi i Rosberg bardzo, bardzo słabo moim zdaniem. Hamilton po raz kolejny pokazał, że szybko jedzie, ale o dbaniu o ogumienie nie ma zielonego pojęcia(wstyd ) Webbera chyba zjadła trema i za bardzo chciał wygrać w swoim domowym wyścigu(szkoda) Ogólnie cieszy bardzo dobre tempo wyścigowe w zespole Kubicy GRATULACJE!!! Oby dalej byli w stanie tak się rozwijać :>
Rekomendowane odpowiedzi