julekF1 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 jest szansa na dobry wyścig http://f1.pl/Artykul.82+M5f6b870fead.0.html
Daimos Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 jest szansa na dobry wyścig http://f1.pl/Artykul.82+M5f6b870fead.0.html tym bardziej, że może padać
truckmaniac Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 jest szansa na dobry wyścig http://f1.pl/Artykul.82+M5f6b870fead.0.html tym bardziej, że może padać Najważniejsze, że Robert jest bardzo dobrze nastawiony. Już dawno nie biło od niego takim optymizmem.Od razu widać, że w teamie jest dobra atmosfera
Wihajster Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Świetna taktyka Renault i Robert 3
qfel Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Brawo Robcio.... tylko tak dalej.....
Wihajster Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Jak mnie wkurza farciarstwo Hamiltona..znów mu sie udało bo wyjechał SC
odzim Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 przesadzili z tyloma okrązeniami z samochodem bezpieczenstwa dopiero jak wszyscy sie zrównali to puscili wyscig , sedziowie zj***li reno taktykę którą mieli super
Maciek80 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Ja właśnie przestałem oglądać wyścig, też mnie wk***ia ten fart tej łajzy z McLarena, jak zwykle wszystko kombinowane, wg mnie SC mógł zjechać szybciej, niepotrzebnie trzymali go tyle okrążeń na torze... Ale wiadomo, że dziadki z F1 chcą żeby wyścigi były bardziej emocjonujące, więc przytrzymali SC żeby reszta mogła dobić do pierwszej trójki bo wiadomo - wtedy będzie wyprzedzanie i emocje. Szkoda tylko, że przez takie gierki przy zielonym stoliku Robert traci punkty.
truckmaniac Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 No cóż. Również uważam, że dzisiaj to chamska zagrywka sędziów.
Glovash Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 możemy miec nadzieję, że coś się dopierdzielą do Hamiltona za tą ścigankę w PL Ja nie mogę patrzec na Petrova... on tam jest chyba żeby sobie pojeździc... 0 jakiejkolwiek walki o miejsce.. no.. może teraz z M.SC.. ale nie potrafi przytrzymywac zawodników żeby nie dobrali się np. do Kubicy... to puścił Hamiltona ot tak.. niech jedzie.. i pojechał.
Tomeks Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 gdyby nie wałek z SC byłoby pudło dla Roberta
julekF1 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 1) Algersuari na stos 2) Sędziowie na stos za SC tak długo oraz za nie ukaranie HAM za PitLane oraz incydent z Webberem przy restarcie (pomoc Wurz'a przy sedzowaniu niewiele pomogła widać taki z niego sędzia jak i był z niego zawodnik) 3) Kubica słaby start piękna jazda na slick'ach i w deszczu 4) Renault brawa za taktyke 5) Petrov mimo wszystko brawo 6) BUT brawo za jazdę (mimo, że go nie lubię) 7) Alonso zwykły ham i zadufany w sobie bufon :thumbdown: 8) Ogólnie bardzo ciekawy wyścig 9) Red Bull tym razem bez rewelacji w deszczu 10) Schumi: z "wielkiego mistrza F1" już chyba niewiele zostało 11) ROS zbyt łatwo poddał się BUT miom zdaniem, ogólnie mercedes nierówno jeździ w tym sezonie
soolek Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 możemy miec nadzieję, że coś się dopierdzielą do Hamiltona za tą ścigankę w PL Ja nie mogę patrzec na Petrova... on tam jest chyba żeby sobie pojeździc... 0 jakiejkolwiek walki o miejsce.. no.. może teraz z M.SC.. ale nie potrafi przytrzymywac zawodników żeby nie dobrali się np. do Kubicy... to puścił Hamiltona ot tak.. niech jedzie.. i pojechał. A co miał niby Pietrov zrobić? McLaren na prostych bije wszystkich. Poza tym nie oczekujmy, że od razu będzie jeździł bezbłednie. A Schumacher? Stary wyjadacz, nikt go nie naciskał a poboczem jeździł i przepuszcił kilku bez walki. Samochód też się różnie zachowuje. Na koniec, jak pojawiła się szansa objechania Schumachera i Webbera, to zrobił to! Generalnie brawa dla Renault. Sędziowe dali ciała. Jak HAM nie dostanie żadnej kary, to ... szkoda gadać.
Reniu Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Sędziowi zawsze mu sprzyjali kutfa jak ja nie cierpię FIAmiltona Hehe... no ale rozśmieszył mnie komunikat jego inżyniera na końcu... w wolnym tłumaczeniu "Debilu nie szalej bo się rozje** na ostatnim kółku"
odzim Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Pietrow ostanio sie żalił ze Robert mu nie pomaga- no to chyba powiedzial mu dzisiaj jak pokonać trudny zakret
Andrzej88 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Cholera i cała przewaga 50 sekund na marne z powodu SC.... a byłoby pudło.
Gość krzychuzzz Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Ja mam nadzieje że sędziowie w końcu zrobią coś z Hamiltonem bo to co wyprawia ten agogancki palant to już lekkie przegięcie!
truckmaniac Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Dla mnie największą porażką tego wyścigu byli właśnie sędziowie Tyle pomyłek na raz to już przegięcie. W sumie HAM jest arogantem i go nie lubię, ale to właśnie sędziowie go nauczyli, że może sobie na to pozwolić, przez ciągłe pobłażanie.
Rekomendowane odpowiedzi