KoJ@K Opublikowano 12 Lipca 2018 Opublikowano 12 Lipca 2018 Aa tam użeranie, ja tam jeszcze ani razu przypału nie miałem tfu tfu !! Za nie długo w B8 trzeba będzie przodek ściemnić ? 1
Mizur138 Opublikowano 12 Lipca 2018 Opublikowano 12 Lipca 2018 Wyglada extra ? Gwint zrobil bardzo dobra robote i auto ładnie siedzi 2
Adam87 Opublikowano 12 Lipca 2018 Opublikowano 12 Lipca 2018 47 minut temu, KoJ@K napisał: Aa tam użeranie, ja tam jeszcze ani razu przypału nie miałem tfu tfu !! Za nie długo w B8 trzeba będzie przodek ściemnić ? Tak jak i ja ... jak zatrzymają i się będą czepiać to się pomyśli.. przegląd przechodzi normalnie także luz
K4rol81 Opublikowano 24 Lipca 2018 Autor Opublikowano 24 Lipca 2018 Wyleciał kat a w jego miejsce DP, efekt jakoś tam sobie ?
kamil-vag Opublikowano 24 Lipca 2018 Opublikowano 24 Lipca 2018 Hehe i teraz będziesz dokładnie wiedział kiedy gwiżdże pompuje turbo Tylko Karol, wiesz, że takie wycięcie kata powoduje spadek ciśnienia na wylocie z turbiny, co za tym idzie, możliwość puszczania oleju przez turbo ? ? ? Bo jest tam taki specjalny stalowy pierścień uszczelniający dociskany ciśnieniem spalin 1
HOLMATRO Opublikowano 24 Lipca 2018 Opublikowano 24 Lipca 2018 2 minuty temu, kamil-vag napisał: Hehe i teraz będziesz dokładnie wiedział kiedy gwiżdże pompuje turbo Tylko Karol, wiesz, że takie wycięcie kata powoduje spadek ciśnienia na wylocie z turbiny, co za tym idzie, możliwość puszczania oleju przez turbo ? ? ? Bo jest tam taki specjalny stalowy pierścień uszczelniający dociskany ciśnieniem spalin Czytałem dzisiaj o tym na audizine, nie mozna bezmyślnie grzebać przy wydechu bo mozna zaszkodzić jak Wladeczek w Dyzmie ale sam grzebałem i sie cieszylem ze furcy
K4rol81 Opublikowano 24 Lipca 2018 Autor Opublikowano 24 Lipca 2018 7 minut temu, kamil-vag napisał: Hehe i teraz będziesz dokładnie wiedział kiedy gwiżdże pompuje turbo Tylko Karol, wiesz, że takie wycięcie kata powoduje spadek ciśnienia na wylocie z turbiny, co za tym idzie, możliwość puszczania oleju przez turbo ? ? ? Bo jest tam taki specjalny stalowy pierścień uszczelniający dociskany ciśnieniem spalin Tak jak napisałeś że jest taka możliwość, nie koniecznie musi się tak dziać ??? najwyżej się turbo wysra I wpadnie caha ??
K4rol81 Opublikowano 24 Lipca 2018 Autor Opublikowano 24 Lipca 2018 4 minuty temu, HOLMATRO napisał: Czytałem dzisiaj o tym na audizine, nie mozna bezmyślnie grzebać przy wydechu bo mozna zaszkodzić jak Wladeczek w Dyzmie ale sam grzebałem i sie cieszylem ze furcy Podrzuć linka.
HOLMATRO Opublikowano 24 Lipca 2018 Opublikowano 24 Lipca 2018 Jutro bo mam w historii na służbowym kompie
Rabbi Opublikowano 24 Lipca 2018 Opublikowano 24 Lipca 2018 Też gdzieś czytałem że zaczynają dymić niektóre egzemplarze po wycięciu kata
KoJ@K Opublikowano 25 Lipca 2018 Opublikowano 25 Lipca 2018 No to dymienie też będzie występowało min. dlatego, że nie będzie go co miało wyłapywać. A trzeba pamiętać, że są jeszcze inne rzeczy wpływające na nadmierne kopcenia
MarcinL Opublikowano 25 Lipca 2018 Opublikowano 25 Lipca 2018 50 minut temu, KoJ@K napisał: No to dymienie też będzie występowało min. dlatego, że nie będzie go co miało wyłapywać. A trzeba pamiętać, że są jeszcze inne rzeczy wpływające na nadmierne kopcenia W 1.8t tez po wstawieniu dp może być taka przypadłość?
HOLMATRO Opublikowano 25 Lipca 2018 Opublikowano 25 Lipca 2018 Godzinę temu, Marcin Lipiński napisał: W 1.8t tez po wstawieniu dp może być taka przypadłość? Nie, tylko w gnoju, jeśli chodzi o kopcenie. A jeśli nie wrzucisz 3 cali dp i wydechu to 1.8T jakos zniesie zmianę wydechu, nic sie nie powinno dziać, egt zmaleje, a to ulga dla muszli.
kamil-vag Opublikowano 25 Lipca 2018 Opublikowano 25 Lipca 2018 Pany Ciiii Karol chce tylko tak po cichu uwalić turbo, żeby mieć wymówkę dla żony na kupno CAHA
K4rol81 Opublikowano 25 Lipca 2018 Autor Opublikowano 25 Lipca 2018 32 minuty temu, kamil-vag napisał: Pany Ciiii Karol chce tylko tak po cichu uwalić turbo, żeby mieć wymówkę dla żony na kupno CAHA Dobrze gadasz trzeba Ci polać ?, a tak na serio to przy moich przelotach to za jakieś 2 lata się wysra ???? Na razie nie kopci więc jest dobrze 1
Rabbi Opublikowano 25 Lipca 2018 Opublikowano 25 Lipca 2018 7 godzin temu, Marcin Lipiński napisał: W 1.8t tez po wstawieniu dp może być taka przypadłość? Wszystko co czytałem na ten temat dotyczyło diesla
H4mm3R Opublikowano 25 Lipca 2018 Opublikowano 25 Lipca 2018 Oj tam oj tam, ja na CAHA bez kata i na sofcie zrobiłem 250KKM i dymka puści jak mu odkręcę do końca. Ale to wtryski podlewają a nie turbo. 1
Rekomendowane odpowiedzi