Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B8 CAGB powered by lift] SLINE COMPETITION PLUS, 220Hp 443Nm, 345/330, S4 245/35/19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak teraz nie przyciera nawet jak auto jest załadowane po dach :decayed:

Opublikowano

O to mi wlasnie chodziło. Dzieki !

Tapniete z SGS7

Opublikowano

Przyszły lusterka ale niestety sprzedawca wcisnął mi lusterka z A4 B8 lift allroad :facepalm:

lustroallroud.jpg

Da się coś z tym zrobić ? Przełożyć mechanizm w moje obudowy ?

Niestety sprzedawca odmówił przyjęcia zwrotu , twierdzi że przecież pasują.

Opublikowano

Przez alledrogo kupowałes? Mozna zglosic spor i dac negatywa moze oszust zmieni zdanie... ?

Tapniete z SGS7

Opublikowano

No właśnie poza allegro bo się posępiłem na parę złotych...

Opublikowano

Trzeba było wziąć ode mnie nawet podwiózł bym Ci :)

Opublikowano (edytowane)

Po postraszenia Pana Sądem, Urzędem Skarbowy zdecydował że jednak przyjmie zwrot i odda kasę.

Gibson za dużo kasy chciałeś za te lustra :wink: Dzisiaj zamówiłem 10 pinowe w moim kolorze lakieru LX7W za 450 zł dwie sztuki - więc sam rozumiesz :)

SPYFOTO :naughty:

spyfoto.jpg

Końcowy efekt :decayed:

Edytowane przez l.e.s.t.e.r
Opublikowano

Ladnie mala rzecz a cieszy ;)

Opublikowano

Po zmianie lusterek i skopiowaniu kodowania wszystko działa oprócz otwierania/zamykania szyby kierowcy przyciskiem na "raz"

Trzeba to gdzieś dodatkowo kodować ?

Sterownik w drzwiach kierowcy był chyba z A5 coupe bo domykał okno kierowcy ,a tylne okno od strony kierowcy nie działało.

Po skopiowaniu kodowania z moich sterowników wszystko działa oprócz okna kierowcy zamykanie i otwieranie "na raz"

Opublikowano

Szyba ręcznie na sam dół, przytrzymaj kilka sekund przycisk potem to samo w drugą stronę.

Opublikowano (edytowane)

Rano już samo się naprawiło.

Czy jest możliwe że w originale była instalacja pod boczne fotochromy?

Jestem prawie pewien że się ścismniają te lusterka.

Opublikowano

Ładniutki ten zimowy setup na foto :)

Tapniete z SGS7

Opublikowano

1/3 Competition Plus do końca tygodnia powinno być 2/3 :decayed: \

conpetitionPlus2.jpg

conpetitionPlus1.jpg

Opublikowano

Bardzo fajnie, sobie modzisz to auto :gicior: . Ja idę w odwrotną kolorystykę czerń plus srebro :) .

Opublikowano

Competition :kox: :kox: :kox: zderzak przód ?????

Opublikowano

do końca tygodnia będzie tył. Za przodem się rozglądam ale 3K trzeba dać za zderzak do malowania. Chyba w moim kolorze ten pakiet nie wychodził.

Opublikowano (edytowane)

do końca tygodnia będzie tył. Za przodem się rozglądam ale 3K trzeba dać za zderzak do malowania. Chyba w moim kolorze ten pakiet nie wychodził.

A może ;700-1200zł skorupa ,350 malowanie .Z aso kratki +nakładki ,listwa dolna piano , siatka ,listwa zamykająca, adaptery nadkoli 1800zł . Wszystko będziesz miał lux nowe :kox:

Edytowane przez dobry1
Opublikowano

A może ;700-1200zł skorupa ,350 malowanie .Z aso kratki +nakładki ,listwa dolna piano , siatka ,listwa zamykająca, adaptery nadkoli 1800zł . Wszystko będziesz miał lux nowe :kox:

masz numery części ? Podpytałbym w ASO o ceny i czemu tak drogo :decayed:

Opublikowano (edytowane)

ciężko wyczuć ,tych srebrnych też było kilka odcieni, a wiesz ja to ładny, brzydki i h.... rozróżniam :decayed:

prędzej chyba ten ale dziurę po kuli :grin:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...