michal19 Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 Witam Wszystkich Fanów czterech kółek a mianowicie AWDI .Wczoraj sie zalogowałem sie na forum i chciałbym Wam przedstawic troche moje AWDI prawko mam od ponad 3 lat na początku miałem 80' potem miałem Daewoo lanosa jezdziłem nim dwa lata ale choroba do Audi zwyciezyla :>i tak musiałem kupic sobie Audike A4 .wiec trochu ja przedstawie :Audike kupiłem po cenie ,silnikowo wszystko sprawne blacha jak to audi bywa tez okey jedyniezawiesznie przednie wymienialem ale tylko na fabryczne.Moja Audika jest bardzo dobrze wyposażona,klimatronik,podgrzewane siedzenia ,kontrola trakcji ,nawiew na tylnych pasarzerów co sie rzadko zdarza w tych autkach, nagłośnienie fabryczne BOSE-8 głośników,elektryczne szyby 4x ,elektryczne lusterka podgrzewane +składane ,pakiet oswietleniowy z tyłu,osłonki przeciwsłoneczne i pod nogami kierowcy,wykończenie w drewnie ,niektóre z tych rzeczy to sam zrobile autko ja na ten wiek trzeba było podszpecic ,dorzuciłem mu alufelgi 17' przod 225/45 ,tył245/45 chciałbym mu dorzuci jesce Pełny komputer FIS zalezy mi na tym i szukam kogos kto by mi to załozyl ,zaloze mu napewno ksenony oczywiscie na fabryczne swiatła i jesce spriskiwacze, napeno niebede z niego robił wiochy takiej jak przyciemnianie szyb czy wiejski tłumnik.wyszlo mi to juz z głowy zalezy zeby jak najlepiej fabrycznyhttp:// :audi: :audi
Kowi87 Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 :naughty: tylko jak byś fotka sie pochwalił :gwizdanie:
mA4ciek Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 wszystko bomba ale silnik do d... :gwizdanie:
michal19 Opublikowano 19 Listopada 2008 Autor Opublikowano 19 Listopada 2008 Własnie mam chwilowy problem ze zdjeciami niewiem jak je wrzucic a co to silnika moze byc fajnie jak by było turbo ale cóz nieda sie miec wszystkiego.Pozdrawiam a jesce jedna sprawa niech mi ktos pomoze i czy ktos by mogł mi załozyc FIS.POZDRAWIAM KLUBOWICZOW
Skyliner89 Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 wszystko bomba ale silnik do d... :gwizdanie: Tak. Ciekawe jaki Ty masz silnik ? Pochwal się...
mA4ciek Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 Jakbym nie miał takiego samego, to bym się nie wypowiadał.
Johnyjurek Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 wszystko bomba ale silnik do d... :gwizdanie: Popieram
domelq Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 Masz kontrolę trakcji w roczniku 1995? A jesli już masz to którą?
michal19 Opublikowano 20 Listopada 2008 Autor Opublikowano 20 Listopada 2008 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/df50b54a9c6a65d6.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ceea5680697bcd42.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/332927cfa3d38d94.html W koncu sie skaplem jak wklejac na forum zdjecia , AWDI mysle ze ładny moze bez jakis tuning jesce chialbym go obnizyc ale zobaczymy na wiosenke .Pozdrawiam[br]Dopisany: 20 Listopad 2008, 18:28_________________________________________________Jesce jesli chodzi o kontrole trakcji to jest ASR z wyłącznikem ale jaki typ to ciezko mi powiedziec.
Kowi87 Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 Audiczka ładna jak wszystkie :gwizdanie: Zmieniaj lampki na poliftowe + zenonik klamki w kolor nadwozia noi gleba jak najbardziej A te lusterka to są nakładki przypadkiem
michal19 Opublikowano 20 Listopada 2008 Autor Opublikowano 20 Listopada 2008 Fajnie ze sie podoba dziekuwka a lusterka to nakładki ,co do swiateł to napewno bede zakładał bardzo bym chiał załozyc FIS pełny komputer ale niewiem jak i jak bym mi ktos pomógl albo doradził poszukuje kogos kto by mi to załozyl.Fajnie jest kurcze byc na forum AWDi no i jesce muse jakies obramówki dorwac z napisem klubowiczów Audia4.
Kowi87 Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 Szkoda ze lusterka to tylko nakładki mogły by być IN-PRO ale da sie zyć :gwizdanie: A co do FISA założ temat w dziale technicznym np wnętrze a co do ramek klubowych poszukaj tu http://www.a4-klub.pl/smf/gadgety_klubowe-b113.0/
topor Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 ... z checia zobaczylbym foto srodka. :gwizdanie:
_Solar_ Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 ... z checia zobaczylbym foto srodka. :gwizdanie: Równiez jestem ciekaw jak się prezentuje wnętrze autka
michu93 Opublikowano 21 Listopada 2008 Opublikowano 21 Listopada 2008 no fajna fajna... graficik troche w dol i ogolnie juz sie ladnie prezentuje w tym kolorze a co to tam jest na prawym blotniku pod znaczkiem audi?
f16mysliwiec Opublikowano 21 Listopada 2008 Opublikowano 21 Listopada 2008 pokarz fotki srodka jestem ciekaw jak wyglada nawiew dla pasarzerow z tylu
PABLO Opublikowano 21 Listopada 2008 Opublikowano 21 Listopada 2008 Ale się kolega rozpisał No fajna ta Twoja Zrób tak jak mówisz czyli obniż bo aż się prosi, lampki zmień na poliftowe przód i tył i będzie cacy a co to tam jest na prawym blotniku pod znaczkiem audi? Ja stawiam ze błotnik był zmieniany i dali od nowszego rocznika bo dół troszkę się róznił, dlatego otwór jest czymś jest zasłonięty
Wandej Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 No ladna ladna tylko tylne lampy przed liftem szpeca troche...ALe sa dosc tanie A ja tam nie mam kompleksow na tle silnika :> AFN`ki wciaga oczywiscie serie....
Kowi87 Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 heheh chyba AFNki serie z przepływka walniętą :P sorki za OT
Rekomendowane odpowiedzi