hornet Opublikowano 26 Lutego 2016 Opublikowano 26 Lutego 2016 (edytowane) Ja na diecie to nie piję teraz. Juz ci współczuje jarania na diecie Białko, węgle i smoczysko..... to źle wróży Edytowane 26 Lutego 2016 przez hornet
moskal Opublikowano 26 Lutego 2016 Opublikowano 26 Lutego 2016 Ja na diecie to nie piję teraz. Juz ci współczuje jarania na diecie Białko, węgle i smoczysko..... to źle wróży Jesli jesteś na etapie "budowania masy" to nic lepszego nie mogło cie spotkać
hornet Opublikowano 26 Lutego 2016 Opublikowano 26 Lutego 2016 Ja na diecie to nie piję teraz. Juz ci współczuje jarania na diecie Białko, węgle i smoczysko..... to źle wróży Jesli jesteś na etapie "budowania masy" to nic lepszego nie mogło cie spotkać nie robię z siebie schaba... trening mam typowo siatkarski więc na szczypiora
Kolkov Opublikowano 26 Lutego 2016 Opublikowano 26 Lutego 2016 Ja na diecie to nie piję teraz. Juz ci współczuje jarania na diecie Białko, węgle i smoczysko..... to źle wróży Jesli jesteś na etapie "budowania masy" to nic lepszego nie mogło cie spotkać nie robię z siebie schaba... trening mam typowo siatkarski więc na szczypioraPrzecież nikt Ci nic innego nie proponuje. Zieleninka - samo zdrowie Wysłane z telefonu przy pomocy Tapatalka
Grz3si3k Opublikowano 26 Lutego 2016 Opublikowano 26 Lutego 2016 Panowie z innej beczki , na zlot wybieracie sie na letnich czy zimowych Kapciach ? Chciałoby się na letniakach Też zdecyduje 3-5 dni przed. Bo jak w Bukowinie będzie jeszcze rządziła zima, to odpowiedź prosta A jechać 730km i potem nie podjechać pod górkę Chyba, że i ogień
krystian3769 Opublikowano 26 Lutego 2016 Opublikowano 26 Lutego 2016 Pany ale z tego co tu czytam to macie zakwaterowanie w Grand. A tam jest podjazd na parking płaski jak naleśnik. No prawie...
moskal Opublikowano 27 Lutego 2016 Opublikowano 27 Lutego 2016 Pany ale z tego co tu czytam to macie zakwaterowanie w Grand. A tam jest podjazd na parking płaski jak naleśnik. No prawie... Wydaje mi się ze chodzi bardziej o tą górkę pomiędzy rondem a kwaterą
krystian3769 Opublikowano 27 Lutego 2016 Opublikowano 27 Lutego 2016 Hehe dlatego napisałem "No prawie..."
domjenick Opublikowano 27 Lutego 2016 Opublikowano 27 Lutego 2016 Pany ale z tego co tu czytam to macie zakwaterowanie w Grand. A tam jest podjazd na parking płaski jak naleśnik. No prawie... Wydaje mi się ze chodzi bardziej o tą górkę pomiędzy rondem a kwaterą ja tam jeździłem cały rok na zimówkach- problemu nie było z niczym
JawoR36 Opublikowano 27 Lutego 2016 Opublikowano 27 Lutego 2016 Pany ale z tego co tu czytam to macie zakwaterowanie w Grand. A tam jest podjazd na parking płaski jak naleśnik. No prawie... Wydaje mi się ze chodzi bardziej o tą górkę pomiędzy rondem a kwaterą ja tam jeździłem cały rok na zimówkach- problemu nie było z niczym To w UK w ogóle mają zimówki?
jarko Opublikowano 29 Lutego 2016 Autor Opublikowano 29 Lutego 2016 (edytowane) Bardzo proszę się nie denerwować, na dniach zaktualizuję listę Edytowane 29 Lutego 2016 przez jarko
wrclaguna Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 Jakby co to biore lutownice jakby ktos cos chciał przyrezac
Arturoo Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 Jakby co to biore lutownice jakby ktos cos chciał przyrezac Z Twoimi zapędami to do lutownicy trzeba zabrać jeszcze namiot na rozebrane fotele, podłogi, podsufitki.. etc..etc...
jedrekx Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 Jakby co to biore lutownice jakby ktos cos chciał przyrezac Z Twoimi zapędami to do lutownicy trzeba zabrać jeszcze namiot na rozebrane fotele, podłogi, podsufitki.. etc..etc... a Ciebie czemu nie ma na liście?!
wrclaguna Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 Jakby co to biore lutownice jakby ktos cos chciał przyrezac Z Twoimi zapędami to do lutownicy trzeba zabrać jeszcze namiot na rozebrane fotele, podłogi, podsufitki.. etc..etc... dwa kompy biore jakby co jeszcze
Sensei Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 Jakby co to biore lutownice jakby ktos cos chciał przyrezac Z Twoimi zapędami to do lutownicy trzeba zabrać jeszcze namiot na rozebrane fotele, podłogi, podsufitki.. etc..etc... dwa kompy biore jakby co jeszcze Nie zapomnij o wiązce z pinami
Arturoo Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 Jakby co to biore lutownice jakby ktos cos chciał przyrezac Z Twoimi zapędami to do lutownicy trzeba zabrać jeszcze namiot na rozebrane fotele, podłogi, podsufitki.. etc..etc... dwa kompy biore jakby co jeszcze zawsze przygotowany jeszcze się okaże ,ze Ekipa będzie balowała ,a Ty kodowania uskuteczniał w czyimś " sztruclu"
Kodzak33 Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 Panowie czy w sierpniu także odbywa się zlot ogólnopolski w BT? Jak tak to w jakich dniach?
moskal Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 Panowie czy w sierpniu także odbywa się zlot ogólnopolski w BT? Jak tak to w jakich dniach? Uuuuu Stary , za wcześnie jeszcze na jakiekolwiek deklaracje
Rekomendowane odpowiedzi