tomcio3 Opublikowano 4 Lutego 2016 Opublikowano 4 Lutego 2016 Witajcie. Czy ktoś może mi powiedzieć czy dawki na wtryskach są poprawne? Tu link; http://zapodaj.net/ae81e2983bc36.jpg.html
Leopold27 Opublikowano 26 Lipca 2016 Opublikowano 26 Lipca 2016 (edytowane) Koledzy inżynierowie niech się wypowiedzą. Edytowane 13 Października 2016 przez Leopold27
ciahciah Opublikowano 29 Lipca 2016 Opublikowano 29 Lipca 2016 (edytowane) po raz kolejny piszesz nie prawdę, do czytaj zanim będziesz udzielał informacji innym, polecam fachowa literaturę a nie brednie pisane w necie, podpowiem ci ze punktem odniesienia jest wtrysk sterujący czyli trzeci, a w 013 w pierwszej kolumnie jest różnica cylindra 4 do 3, w drugiej kolumnie 2 do 3, i w trzeciej 1 do 3, sam jesteś najlepszym przykładem gdy mi powiedziałeś ze masz korekcje +0,2 +0,3 -2,6 i kazałem ci wymienić podkładkę na pierwszym wtrysku i było po tym zabiegu korekcje spadły do +0,04 +0,09 -0,01, nie pamiętasz tego? coś słabo z twoją pamięcią jak i wiedzą Edytowane 29 Lipca 2016 przez ciahciah
Leopold27 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 (edytowane) po raz kolejny piszesz nie prawdę, do czytaj zanim będziesz udzielał informacji innym, polecam fachowa literaturę a nie brednie pisane w necie, podpowiem ci ze punktem odniesienia jest wtrysk sterujący czyli trzeci, a w 013 w pierwszej kolumnie jest różnica cylindra 4 do 3, w drugiej kolumnie 2 do 3, i w trzeciej 1 do 3, sam jesteś najlepszym przykładem gdy mi powiedziałeś ze masz korekcje +0,2 +0,3 -2,6 i kazałem ci wymienić podkładkę na pierwszym wtrysku i było po tym zabiegu korekcje spadły do +0,04 +0,09 -0,01, nie pamiętasz tego? coś słabo z twoją pamięcią jak i wiedzą Pomyliłeś mnie z kimś innym,musisz patrzeć z kim piszesz bo chyba wzrok ci nawala.Zdania zaczynamy z dużej litery. Edytowane 6 Sierpnia 2016 przez Leopold27
ciahciah Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 (edytowane) nie pamietasz co rok temu pisałeś? to może być początek poważnej choroby, nie lekceważ tego, ja do okulisty, dentysty czy na badanie krwi chodzę co najmniej raz do roku dla świętego spokoju Edytowane 8 Sierpnia 2016 przez ciahciah
Jarol Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 (edytowane) nie pamietasz co rok temu pisałeś? to może być początek poważnej choroby, nie lekceważ tego, ja do okulisty, dentysty czy na badanie krwi chodzę co najmniej raz do roku dla świętego spokoju W pewnym wieku trzeba się badać systematycznie, młode i zdrowe osoby tego nie potrzebują Edytowane 9 Sierpnia 2016 przez Jarol
Leopold27 Opublikowano 11 Października 2016 Opublikowano 11 Października 2016 nie pamietasz co rok temu pisałeś? to może być początek poważnej choroby, nie lekceważ tego, ja do okulisty, dentysty czy na badanie krwi chodzę co najmniej raz do roku dla świętego spokoju W pewnym wieku trzeba się badać systematycznie, młode i zdrowe osoby tego nie potrzebują Zgadza się. nie pamietasz co rok temu pisałeś? to może być początek poważnej choroby, nie lekceważ tego, ja do okulisty, dentysty czy na badanie krwi chodzę co najmniej raz do roku dla świętego spokoju Zdania zaczynamy z dużej litery,kolego z twoją wiedzą to się nie dziwie że co roku robisz badania,wyczerpujące opisy,porady-musisz zwolnić.
radimm Opublikowano 11 Października 2016 Opublikowano 11 Października 2016 numeracja wtrysków jest od przodu? Czyli najdalej od grodzi jest wtrysk nr 1 itd?
baca2309 Opublikowano 11 Października 2016 Opublikowano 11 Października 2016 leopold taki z ciebie znawca a sam wrzucasz logi na forum z prośbą o analizę
Leopold27 Opublikowano 13 Października 2016 Opublikowano 13 Października 2016 leopold taki z ciebie znawca a sam wrzucasz logi na forum z prośbą o analizę Tak to moje logi,ale nawet ty nie odpisałeś czy wszystko ok. leopold taki z ciebie znawca a sam wrzucasz logi na forum z prośbą o analizę Nie jestem znawcą tylko chciałem żeby inne osoby rzuciły na to okiem.
Rekomendowane odpowiedzi