xxXBzykuXxx Opublikowano 5 Lutego 2016 Opublikowano 5 Lutego 2016 (edytowane) Od ponad roku posiadam Audi które chce wam pokazać kupiłem je w stanie nie zbyt dobrym ale za małą kase , troche wysiłku i pieniędzy włożyłem żeby doprowadzić autko do stanu który mnie zadowala , wiadomo zawsze coś się znajdzie żeby poprawić .Jest to silnik 1.9 tdi 110km z roku 1998 .Mam zamiar wrzucać co jakiś czas fotki pozdrawiam Plan remontu : - Wymiana tylnych amortyzatorów ZROBIONE - Wymiana tarcz , klocków , regeneracja wszystkich zacisków , ZROBIONE - Wymiana wiatraka plus chłodnicy wody , termostatu ZROBIONE - wymiana starego nagłośnienia Audio Bose ZROBIONE - wyeliminowanie wycieku oleju - wymiana rozrządu Edytowane 5 Lutego 2016 przez xxXBzykuXxx
Mini_Tytan Opublikowano 5 Lutego 2016 Opublikowano 5 Lutego 2016 Kolor , polerkę zrobić to blask odzyska Do planów możesz dołożyć wymianę świateł przód i tył odmłodzisz auto wizualnie
xxXBzykuXxx Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Opublikowano 5 Lutego 2016 Kolor , polerkę zrobić to blask odzyska Do planów możesz dołożyć wymianę świateł przód i tył odmłodzisz auto wizualnie Właśnie zanim polerka to zderzak przedni i tylny był by do lakierowania bo są w kiepskim stanie odpryski i otarcia widać Działaj kolego przybędzie mocy ?? Tak ale najpierw musze rozrzad zmienic i wyciek oleju wykryć i wyeliminować i wstawi się wtryski , turbo wieksze i program przelot już ma zrobiony z koncowym tłumikiem tylko jest , ale na to bedzie jeszcze czas
Mini_Tytan Opublikowano 5 Lutego 2016 Opublikowano 5 Lutego 2016 Skoro masz przód do lakierowania to nie lepiej od razu polifta założyć? Wygląd lepszy no i halo w zderzaku
xxXBzykuXxx Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Opublikowano 5 Lutego 2016 Skoro masz przód do lakierowania to nie lepiej od razu polifta założyć? Wygląd lepszy no i halo w zderzaku No pewnie lepszy pomysł dużo jest modyfikacji z montażem zderzaka ? belka ? zaczepy ?
prezesik18 Opublikowano 5 Lutego 2016 Opublikowano 5 Lutego 2016 Kupujesz kompletny zderzak z polifta + ślizgi (od przedlifta nie pasują)
pepik Opublikowano 5 Lutego 2016 Opublikowano 5 Lutego 2016 ładny kolorek jakie koszta regeneracji zacisków i na czym polegała ta regeneracja?
Norbert91 Opublikowano 5 Lutego 2016 Opublikowano 5 Lutego 2016 Zdecydowanie, światła dużo zmieniają, powodzenia w modach
black4 Opublikowano 5 Lutego 2016 Opublikowano 5 Lutego 2016 Witaj! Fajna sztuka ! Kolorek unikat, b. fajne fotele. Oklej tylko to drewno folią a'la drapane aluminium albo carbon Wrzucić zderzaki i lampy od polifta posadzić na ładnej 17" i będzie laleczka Pozdrawiam!
xxXBzykuXxx Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Opublikowano 5 Lutego 2016 ładny kolorek jakie koszta regeneracji zacisków i na czym polegała ta regeneracja? czyszczenie zacisków i malowanie , wymiana gumek na tłoczkach , prowadnicach , koszt tylko zestawów naprawczych do wszystkich 4 zacisków to około 100zł a robote sam zrobiłem
Kacper Maksymiuk Opublikowano 5 Lutego 2016 Opublikowano 5 Lutego 2016 Zadbane autko. Wkładaj lampy poliftowe i będzie elegancko.
Delta Opublikowano 5 Lutego 2016 Opublikowano 5 Lutego 2016 autko fajne, mam taki sam kolorek tylko avanta lampy dużo robią roboty, ja podmieniłem na oczka (niestety chińskie i słabo świecą) i o wiele lepiej wygląda autko
Nextpeace Opublikowano 6 Lutego 2016 Opublikowano 6 Lutego 2016 Ojjjjj autko pikne, aaa kolorku tykko pozazdrościć
karol24 Opublikowano 6 Lutego 2016 Opublikowano 6 Lutego 2016 OB musimy się gdzieś umówić w Brzegu i pstryknąć sedana i avanta w nogaro blue
misiek95 Opublikowano 6 Lutego 2016 Opublikowano 6 Lutego 2016 te fotele to oryginalnie w takim kolorze?
xxXBzykuXxx Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Opublikowano 7 Lutego 2016 OB musimy się gdzieś umówić w Brzegu i pstryknąć sedana i avanta w nogaro blue No spoko wbijaj na Lotos to sie napewno spotkamy te fotele to oryginalnie w takim kolorze? Myśle że tak , ale ktoś kiedyś mi powiedział przekładane na 100% Ojjjjj autko pikne, aaa kolorku tykko pozazdrościć Dzieki jak je widziałem pierwszy raz odrazu w myślach biore je i nie żałuje nie zawiodła mnie a bujam się już ponad rok i zrobiłem 26tys.kilometrów
Rekomendowane odpowiedzi