Houdini Opublikowano 23 Lipca 2017 Autor Opublikowano 23 Lipca 2017 https://www.ecstuning.com/b-genuine-volkswagen-audi-parts/all-weather-rubber-floor-mats-set-of-four-black-with-audi-sport-logo/zaw179004blk/Plus 150$ liczą za wysyłkę do plBędę musiał spojrzeć w etce jak to wygląda z tymi przegubami.
Houdini Opublikowano 23 Lipca 2017 Autor Opublikowano 23 Lipca 2017 7 minut temu, kajmanovsky napisał: regeneracja konwertera w jakiejs firmie, wymiana pompy i plyty sterujacej oraz tarczek sprzegiel pompe koles mial uzywana, tak samo sciagnal uzywana plyte sterujaca bo tamta puszczala cisnienie 2600 za calosc za wymiane wszystkiego na nowe stwierdzil ze 5-6tys No i właśnie w tym problem ze wrzuca się używkę która tak na prawdę nie wiadomo ile czasu pośmiga ?
Houdini Opublikowano 23 Lipca 2017 Autor Opublikowano 23 Lipca 2017 Dziś miałem położyć powłokę na koło. Tak więc pobudka 6:30, zawieść kobietę do pracy i zabieramy się do roboty [emoji16] najpierw mycie. Więc koło do wanny i szorujemy. Oczywiście nie można zapomnieć o oponach [emoji4] wszystkie koła czyste, czas na powłokę a wtedy....o kuuuuurwa!!! Adbl do czyszczenia opon to zasada i jedyny sposób na usunięcie to... ponowne polerowanie...ja jebie... Na szczęście miałem autosol i po 7h walki ranty znowu się błyszczą [emoji2] jednak nie było już czasu na położenie powłoki... I znowu moja cierpliwość została wystawiona na próbę... Najszybciej we wtorek powłoka, a na auto w czwartek. Nie widział ktoś czasu na sprzedaż? [emoji14] Najbliższe plany na duże mody to drugi zderzak s4, dyfuzor RS4 B7 ewentualnie RS6 c6 ale tu gorzej z szerokością i wydech na H-pipe z końcówkami na dwie strony. Będę celował w taki dźwięk
wesz82 Opublikowano 24 Lipca 2017 Opublikowano 24 Lipca 2017 Ladnie drze morde Kuzwa wychodzi ze do ceny dywanow trza doliczyc ok 150 zielonych czy z kw jest 150???
Houdini Opublikowano 24 Lipca 2017 Autor Opublikowano 24 Lipca 2017 2 godziny temu, wesz82 napisał: Ladnie drze morde Kuzwa wychodzi ze do ceny dywanow trza doliczyc ok 150 zielonych czy z kw jest 150??? No niestety dodatkowo 150 czyli 265 w sumie
Houdini Opublikowano 24 Lipca 2017 Autor Opublikowano 24 Lipca 2017 10 minut temu, Brzeziak napisał: To muszą być baaardzo dobre dywniki No powiem Ci że guma wydaje się być bardzo solidna. Dodatkowo jakoś można zrobić, tylko nie wiem jeszcze jak, że będą robić hamburgery i zmywać po obiedzie
robertjudi Opublikowano 26 Lipca 2017 Opublikowano 26 Lipca 2017 Sezon się skończy zanim Ty te koła założysz xdWysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Houdini Opublikowano 26 Lipca 2017 Autor Opublikowano 26 Lipca 2017 Nic mi nie mów [emoji14] Powłoka już leży, wszystko ogarnięte, więc w sobotę wrzucam na auto [emoji2]
j4s2c2vr Opublikowano 28 Lipca 2017 Opublikowano 28 Lipca 2017 Mam mieszane uczucia co do tego pomysłu że srubami. Koło ma teraz o wiele mniejsza wytrzymałość tak ponawiercane. Nie boisz się, że na pierwszej dziurze czy studzienice powiesz feldze papa? Trochę to niebezpieczne.Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Houdini Opublikowano 28 Lipca 2017 Autor Opublikowano 28 Lipca 2017 Też o tym myślałem, ale gość u którego robiłem mówił że wiele razy tak robił i nigdy nikt nie mówił że się popsuło, więc jestem dobrej myśli [emoji6] aczkolwiek zanim pójdę 200km/h to się srogo zastanowię [emoji14]
Houdini Opublikowano 29 Lipca 2017 Autor Opublikowano 29 Lipca 2017 No i są [emoji2] koła na aucie Odrobinę muszę podnieść bo już farbę z błotników drze Przy kręceniu gwintem udręką było ciągłe zdejmowanie i zakładanie kół, a już największą trafianie na otwory, więc wpadłem na taki pomysł Śruba z obciętą główką Teraz zmiana jest prostsza [emoji4] A co do gwintu, to pytanie. Czy normą jest że mimo iż tył stoi równo to z jednej strony mam z 3-4 cm gwintu na amorze do końca a z drugiej może z 0.5 cm? No i oczywiście nie był bym sobą jakby koła były niezabezpieczone [emoji6] Teraz tylko z 0.5 cm do góry żeby uratować resztę błotników i cieszyć się resztą sezonu [emoji2] może by w końcu jaki zlot vagowski odwiedził. Co się dzieje w najbliższym czasie na co można jeszcze zgłoszenia wysyłać? [emoji4]
booster70 Opublikowano 30 Lipca 2017 Opublikowano 30 Lipca 2017 Przod masz zrolowany? A co do tylu to cos jest nie tak, nie masz jednego mocowania amora z polifta a drugiego z przed? Wtedy by sie taka roznica robila jak piszesz
Houdini Opublikowano 30 Lipca 2017 Autor Opublikowano 30 Lipca 2017 Godzinę temu, booster70 napisał: Przod masz zrolowany? A co do tylu to cos jest nie tak, nie masz jednego mocowania amora z polifta a drugiego z przed? Wtedy by sie taka roznica robila jak piszesz Jeszcze niczego nie dotykałem jeśli chodzi o rolowanie. Mocowania są na bank takie same, bo zmieniałem i brałem z jednego auta.
karol24 Opublikowano 31 Lipca 2017 Opublikowano 31 Lipca 2017 A to nie miałeś takiego plastikowego dzyndzla z gwintem? ja miałem w steropianie w kole zapasowym. Bardzo ułatwia zakładanie kół jak się a dystans.
j4s2c2vr Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Dokładnie:) Audi wymyśliło i dawali taki plastikowy gadżet. Powinien być przy garach do zmiany koła. Co do roznic w stronach na gwincie to norma Fotki pierwsza klasa [emoji6] gratki Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Houdini Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Czyli Audi było szybsze [emoji1] przejrzałem swoje koło zapasowe i w styropianie kompletnie nic nie ma. Czyli mówisz żeby się nie przyjmować różnicami? Nawet tak dużymi?Dzięki [emoji6]
wesz82 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Hudi jak bedziesz sciał maszynke do rolki to daj znac Ładnie Ci zjadło tego nadkola.
PiotrasPoznań Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Pamiętaj że jak będzie na sprzedaż to stoję w kolejce ? Nie ma wstydu. Wygląda syto a jak zrobisz że będzie brzmieć jak na filmiku to gatki opadają ?
Rekomendowane odpowiedzi