Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B6 Mingblau AVF'ant TDI by kamil-vag (Continued by kosik25)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Z czasem przydaje się organizer jakiś, żeby mogła sobie upchać swoje ulubione zabawki :P Do tego zorganizuj sobie coś pod ładowanie tableta/telefonu hehe :P Ja miałem ładowarkę i wpinałem w zapalniczkę w bagażniku i ciągnąłem jej na tył. Jak jeżdżę w trasy to zawsze sobie puści kilka bajek, pogra w gry i tak nie marudzi :) A jak już wymęczona to podusia i rozkładała podłokietnik i w kime :P Ale to jak już tak podrośnie, że w foteliku będzie siedzieć ^^ Jedno co zauważyłem dzieci bardzo drażni słońce... Przydałyby się jednak roletki w tylnych szybach, albo ściemnienie...

Fotelik mam Kiddy Cruiserfix Pro Phantom Isofix - nawet porządny i ciężki - pasuje idealnie do wnętrza S-line ^^

kiddy-cruiserfix-pro-rozlozony.jpg

Dawaliśmy za niego ok 650 zł - dużo i niedużo - ale małej naprawdę wygodnie się w nim śmiga :) 

Też powoli się rozglądam za kołyską właśnie :P Ta Twoja porządna i fajna :thumbup:

Edytowane przez kamil-vag

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 243,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Każde info się przyda :hi:Nad ściemą  szyb też myślę ale bardziej wolał bym rolety tyle, że w alcantarze ciężko coś ciekawego znaleźć :facepalm: 

Kołyskę chciałem bezpieczną i lekką aby moja żona mogła spokojnie dźwignąć z dzieckiem. Sam fotelik waży niecałe 4 kilo. Do tego była promocja więc nawet się nie zastanawiałem ;) Sporo fotelików przejrzałem i pomacałem... dwa ważne aspekty spełnia więc jest ok. I tak będę się starał aby dziecko za długo nie przebywało w foteliku bo jakby nie patrzeć nie jest to idealna pozycja do rozwoju :) 

Opublikowano

Szczęście, że kołyski mam za sobą póki co :):) mała ma 1,5 roku. Ostatnio wymieniałem z nią mieszek i kupiłem drugi tak gryzła, że skórę przetrawiła na wylot :)

Opublikowano

No widzita, a u mnie dziewczynka będzie i to na dniach, bo żona termin ma za 6 dni :) Montowałem blachy Isofix w poprzednim miesiącu, były otwory montażowe, więc montaż był bezproblemowy. Udało się wyrwać w dobrej cenie Maxi Cosi Pebble + bazę, teraz już tylko czekam na użytkowniczkę :P

Ze względu na to trochę zawiesiłem pracę przy aucie, też zamierzam w najbliższych miesiącach zwiększyć moc, ale najpierw czyszczenie vtg, więc podobnie jak u Ciebie :)

Opublikowano

ja rozmyślam nad BeSafe izi go modular z baza na isofixa. Fajny bo ma dobre noty w testach i wypina się łatwo, co żonie ułatwi codzienność. Chociaż cena dosyć duża.

Ja przez Małą i mieszkanie też troszkę przystopowałem z modami ale powoli kompletuje graty pod kiere multi z B8 :)

Opublikowano
  • Autor

Ja to w ogóle muszę poczekać, zbiorę teraz graty, poszaleje na wiosnę... muszę pół auta przecie rozebrać, moduł PDC zamontować - a tam trzeba do przodu ciągnąć wiązkę - dokładka przód i tył, i co najgorsze odkleja mi się powoli podsufitka przy lampkach nad głową kierowcy :/ Takie auto... taka jakość... a tu podsufitka mi wyszła ehhh... Może ktoś prał wcześniej i dlatego... nie wiem, trochę czytałem i to nieodosobniony przypadek w Avantach... I jeszcze te ceny za ori S-line, chyba zdecyduje się sam okleić, materiał już znalazłem... Także pracy dużo, tylko nie wiem czy znajdę na to wszystko czas :P

Gdzieś tam po głowie mi tez chodzi CLH, DRL w długie i doświetlanie zakrętów...

Jakby był piękny ogrzewany garażyk to by dłubał powoli wieczorami :) A tak to muszę czekać znowu na ciepłe dni... 

Z budową miałem ruszać to mi wymyślili w starostwie, że prawdopodobnie moja działka jest objęta nadzorem wojewódzkiego konserwatora zabytków :/ Niby z działki w oddali widzę ruiny zamku, no ale bez jaj... w około chałup nastawiane a tu problemy mi robią... Dowiadywałem się, to mozliwe, że przy wszelkich pracach ziemnych będę musiał brać archeologa do sprawdzenia co tam się kurde wykopie z tej ziemi... na razie czekam na odpowiedź od wojewódzkiego konserwatora zabytków co dalej z pozwoleniem na budowę :/ Ręce opadają - wszystko pod górkę... 

Edytowane przez kamil-vag

Opublikowano

Gratulejszyn :naughty: :drinks: 

A z gadżetów które powinieneś kupić, jak już pewnie wiesz to pokrowiec na oparcie fotela, żeby dziecko miało po czym kopać :naughty:

Opublikowano
  • Autor
2 minuty temu, KoJ@K napisał:

Gratulejszyn :naughty: :drinks: 

Dzięki Mati :thumbup: 

Heh a już myślałem, że zapomniałeś o pod-forum B6 :P 

Porozrzucało nas po tej PL i świecie - tak to by który przyjechał i wspomógł hehe 

Opublikowano
  • Autor

Dobra Pany, żarty się skończyły :P przyszedł dziś MPPS V16 i VAG K+CAN Commander 1.4 - bez problemu zrobiłem kopię sterownika i zgrałem sobie mapy i eeprom z ECU :wstydliwy:

Karol (Galetto) podesłał mi już przymodzony plik z flasha :)

Teoretycznie powinno wyjść tak:

Bez tytułu.png

Wiem, dla wielu to nie jest dużo ( @rrrudy25 nawet nie marudź) , ale jak dla mnie wystarczy ;) Szkoda, że zaczynam drugie zmiany bo nie będzie kiedy pojeździć i pologować... wolne dopiero w środę i wtedy też będą logi i poprawki :P

Opublikowano

Zapowiada się dobrze :D

Opublikowano

Jak tak ma wyjść to spoko, różnicę na pewno odczujesz :cool1:

Gdzie brałeś  MPPS V16 i VAG K+CAN Commander 1.4 i jak z ceną ? 

Opublikowano
  • Autor
17 minut temu, Norbas napisał:

Jak tak ma wyjść to spoko, różnicę na pewno odczujesz :cool1:

Gdzie brałeś  MPPS V16 i VAG K+CAN Commander 1.4 i jak z ceną ? 

U Chińczyków, za grosze :P Chcesz na PW linki ? Jak coś mam też dobry soft z MPPS bez tych loaderów i innych cudów :P Miałem problem tylko z K+CAN Comm... bo soft na Win 10 nie chciał mi ruszyć, ale na drugim lapku na 7 poszło bez niczego ;)

Miałem nadzieję, że sprawdzę sobie przebieg, ale niestety moje ECU jeszcze nie zapisywało :P A szkoda... 

Opublikowano

Możesz pyknąć linka ;) 

Chińczykiem nie sprawdzisz przebiegu, a czasami idzie go niechcący wyzerować :decayed: ... Ori tylko ruszy :) 

Opublikowano
  • Autor

Ale VCDS też mi nie czyta, nie każdy EDC15 zapisywał przebieg niestety... :(

Opublikowano

Gratuluje :D Na pewno już będzie "bezpieczniej wyprzedzać" :decayed:

Edytowane przez STANIV

Opublikowano

Szykuj hajs na przeguby bo pourywa[emoji23][emoji23][emoji23]

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Chopie[emoji28],wszystkie z taka moca nie ma zartow[emoji23]
A tak na powaznie to to jest takie min jakie powinno byc w aucie z taka masa[emoji106]

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
  • Autor

Haha ;) Wiem, czułem to, dlatego też są i takie działanie naprawcze [emoji14] Chciałbym się też kiedyś kopsnąć takim pomodzonym jak Twój :)

Opublikowano

I jak upgrade Kamilu ? Mocy juz przybylo ? :kox: