Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B6 Mingblau AVF'ant TDI by kamil-vag (Continued by kosik25)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widziałeś jak którykolwiek z nich świeci, albo miałeś jakieś ich porównanie z mini h1 ? :eusathink:

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 241,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Temat lamp zamknięty :P Oto powód, dla którego czekałem z drugą lampą:

IMG_20171124_132710.jpg

IMG_20171124_160352.jpg

Jutro może zamontuje na auto i zobaczymy czy wszystko działa hehe :P

Opublikowano
2 godziny temu, KoJ@K napisał:

Widziałeś jak którykolwiek z nich świeci, albo miałeś jakieś ich porównanie z mini h1 ? :eusathink:

Jest trochę filmów na YT więc możesz porównać. Koniec OT :wink:

Opublikowano
  • Autor

Dobra udało mi się sparowac i Xiaomi z BT [emoji4]

Teraz pytanie jak ktoś dzwoni do Was to słychać i dzwonek tel i dzwonek z BT ? ? ? 

Po wciśnięciu R/T wyskakuje Please Wait - zasysa sobie książkę ? czy w LOW tego nie będzie ?  

Ogólnie tak jak teraz już mi pasuje, ktoś dzwoni odbieram z kiery i można sobie spokojnie porozmawiać [emoji4]

Na FIS wyświetla mi tylko nr. I nie wiem czy da radę wyciągnąć z tego coś więcej [emoji14]

Opublikowano

Oj chyba Low nie zassa ksiązki z telefonu, ale 100% nie mam pewności. u Mnie jak tel dzwoni to pojawia się napis PHONE na radiu i nazwa kontaktu na FISie (bez polskich liter) ale ja mam moduł AA. Najważniejsze że masz możliwość odebrać tel z kierownicy. Ja niestety jeszcze cierpię z tego powodu że nie mam MF. Ale mam nadzieję już niedługo zbiorę wszystkie zabawki i odpale kierownice z MF bo bez tego jest lipa.

Gratuluję dobrego moda i jesteś mistrzem wynajdowania zabawek po taniości :)

Opublikowano
  • Autor

Dzięki @MaTeo85 ;) No lubię tak posiedzieć, pokombinować i pomodzić z tą elektroniką :P Zawsze tam jakaś satysfakcja jest :P

Wiesz ktoś tam wspominał, że ma zwykłego concerta moduł LOW i ma książkę... ale to już mało ważne w sumie :P Wystarczy mi tyle co jest. W razie co to w przyszłości można tylko przepiąć sam moduł, reszta już będzie na pokładzie :)

Teraz zostanie mi wyrezanie wiązki do czujników parkowania - tej co idzie na przód. Akurat temat na zimowe wieczory hehe, tyle, że tam nie ma już tyle kombinowania z kostkami :P

Opublikowano

mam LOW i Concerta CD ale w B5 i ksiązki brak :)

Opublikowano

@kamil-vag

Jak rozebrac przednie lampy?

Opublikowano
  • Autor

Na siłę :/ nie da się tego łatwo zrobić, podgrzewasz rant suszarką lub opalarką i odginasz. Ja się nie bawiłem tylko szlifierka w rękę, odciąłem rant dookoła (oprócz góry, tam gdzie są mocowania gumowej uszczelki) i zostało mi wtedy podważać sam klosz... Robota do przyjemnych nie należy, że tak powiem...potem lampa nie wygląda już jak przed, ale każdy co robił w B6 to samo Ci napisze... chociaż nie chwaląc się, mi i tak w porównaniu co do niektórych na forum wyszło schludnie ^^

Opublikowano

Nie jestem pewien czy to działa, ale gdzieś czytałem, że w piekarniku grzeją lampę i jest możliwość jej rozklejenia..., ale pewności nie mam.

Opublikowano
  • Autor

Jest ale dla B7, B8 czy A6 C5, w B6 z lampami Valeo na twardym kleju to nie działa [emoji14] chodzi o zmiękczenie plastiki (rantu) by można go odginać [emoji14] wtedy podważasz klosz i odstrzeliwuje od kleju...

W A6 C5 po piekarniku rozkleiłem na pół rękoma...

Opublikowano
  • Autor

Dziś dostałem od kolegi zdjęcia (słabej jakości, no ale cóż poradzić...) :P Odebrał mi graty od lakiernika... 

SAVE_20171127_133726.jpeg 

SAVE_20171127_133732.jpeg

Jeszcze został dyfuzor do pomalowania :P Bo podobno zejdzie, żeby odciąć ten pasek czarny itp... 

W przypływie radości od razu poleciałem do graciarni rzeźbić wiązkę PDC do połączenia z MCE :P

IMG_20171127_133708.jpg

Pakiet S-line to było takie moje małe marzenie, które powoli się spełnia, do wiosny skompletuje jeszcze kratki i będzie składanie tego wszystkiego do kupy...

Lampy też już na brudasie :P Czarno tak jakoś... Muszę się teraz przyzwyczaić hehe

IMG_20171127_140548.jpg

IMG_20171127_140629.jpg

Opublikowano

Na wiosnę będzie kox ;) gratki zakupów.

Opublikowano

:thumbup1:

Opublikowano

Fajne lampki[emoji106]marzenia sie spełniaja [emoji6]

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
W dniu 11/24/2017 o 16:35, kamil-vag napisał:

Temat lamp zamknięty :P Oto powód, dla którego czekałem z drugą lampą:

IMG_20171124_132710.jpg

IMG_20171124_160352.jpg

Jutro może zamontuje na auto i zobaczymy czy wszystko działa hehe :P

Odblysniki masz regenerowane?

Opublikowano
  • Autor

W lampie od strony pasażera miałem już taki zjedzony odbłyśnik (ten po lewej). Dałem ogłoszenie w dziale kupię i dobra dusza podesłała mi ten co na zdjęciu jest po prawej, używany za 35 zł :P 

Co najlepsze w lampie od kierowcy odbłyśnik w bdb stanie... A z tego co poczytałem, to robotę przy zwykłych żarówkach halogenowych robi nie soczewka a stan odbłyśnika... Dlatego też wolałem się wstrzymać i wsadzić coś lepszego... Mogłem złożyć jak było, ale to takie oszukiwanie samego siebie... 

I tak mnie korci wsadzić te Mini H1... sam fakt przerzucenia długich na soczewkę... i wtedy bym sobie zrobił osobny obwód na DRL w miejsce tych drogowych...

Opublikowano
  • Autor

Znalazłem dzisiaj w końcu coś, co mi za***iście się podoba. Trochę straszy ceną, ale za takie funkcje chyba warto zapłacić :P

DRL + CLH + Doświetlanie zakrętów w jednym: http://www.c4.com.pl/produkty.php?id_produktu=407&id=236 

Opublikowano
Znalazłem dzisiaj w końcu coś, co mi za***iście się podoba. Trochę straszy ceną, ale za takie funkcje chyba warto zapłacić [emoji14]
DRL + CLH + Doświetlanie zakrętów w jednym: http://www.c4.com.pl/produkty.php?id_produktu=407&id=236 
Wygląda całkiem w porządku :) kiedyś gdzieś widziałem na forum ktoś z tej firmy zakładał moduł doswietlania zakrętów i zadowolony był.
Opublikowano

Dałbyś Kamil zdjęcie całej mordki a nie takie ćwiartkowe ?

co do modułu doswiatlania zakrętów to blade ma taki i teraz robi zapisy w dziale sprzedam w lepszej cenie ;) 

Edytowane przez Norbas