danielo Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Ja latam na tych i jest całkiem spoko http://www.oponeo.pl/dane-opony/nankang-ns-2-215-35-r19-85-y#106200425 czy w deszcz czy sucho dobrze się prowadzą i ciche są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Panowie jakie polecicie opony 'budżetowe' na 19stki. Myślałem nad Imperial EcoSport Bardzo dobre oponki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisielek123 Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Panowie jakie polecicie opony 'budżetowe' na 19stki. Myślałem nad Imperial EcoSport Bardzo dobre oponki masz takie oponki? tez wlasnie szukam budzetowych 19stek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 (edytowane) Vredestein Ultrac Sessanta ja również nie polecam miałem je w rozmiarze 225/45/17 94Y XL, wszystkie popękały od środka. Żal prawie 400zł/szt. a taki shit Edytowane 17 Lutego 2016 przez michal_g84 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Vredestein Ultrac Sessanta ja również nie polecam miałem je w rozmiarze 225/45/17 94Y XL, wszystkie popękały od środka. Żal prawie 400zł/szt. a taki shit Nie wiem co Wy macie z tymi oponami> Mam drugi komplet. Lekko nie mają i dają radę. Ojciec w suvie też 2 komplety zjeździł i było super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisielek123 Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 moze ktos cos wiecej powie o imperial ecosport? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barca8585 Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 moze ktos cos wiecej powie o imperial ecosport? czesc co myslicie o takiej oponie uniroyal rainsport 245/35/19 do b8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabanmat Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 (edytowane) Panowie jakie duże sklepy polecacie do zakupu opon ? Oczywiście gdzie jest taniej i bez "niespodzianek" Oponeo, inopony,... Potrzebuję 2 sztuki oponek na lato w rozmiarze 205/60/R15 Muszę dobrać coś do Dunlop SP Sport FastResponse (asymetryczna), myślałem o kupnie Dunlop SP Sport BlueResponse. Edytowane 23 Lutego 2016 przez cabanmat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesik18 Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 tirendo.pl zamawiam tam co roku jakiś kpl, jest najtaniej. Czas realizacji szybki, wysyłka z berlina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julo23 Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Ja najtaniej już drugi raz z rzędu znalazłem opony na polskihurtopon.pl Dla porównania na tirendo.pl 18'' Dunlopy sport maxxy RT są po 435zł /szt na polskihurtopon.pl po 350zł. Więc nie wiem o czym mówisz kolego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesik18 Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Wiem co mówię bo szukałem do siebie nankangi ns2. Kupiłem je w sklepie który poleciłem za 313zł sztuka, na stronie którą podałeś kosztują 338zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabanmat Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 (edytowane) Sprawdziłem i opony najtaniej wychodzą w polskihurtopon.pl w cenie 255zł z hakiem, ale sklep na internecie ma niezbyt pochlebne opinie Czasem lepiej dołożyć kilkadziesiąt złoty więcej i nie marnować nerwów i czasu... Edytowane 23 Lutego 2016 przez cabanmat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek3022 Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 ja takie kupilem http://allegro.pl/4x-opony-205-55r16-cordiant-sport3-oryginal-91v-i5790346776.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cacek89 Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 miał ktoś z Was styczność z oponami VIKING PROTECH? dostałem u swojego wulkanizatora dobrą cenę na te opony i teraz się zastanawiam czy je nie wziąć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavvel89 Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 1opony1 dobre ceny ja juz kupilem Dunlop Sport BluResponse 205/55/16 w sezonie sie okaze czy to byl dobry zakup ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak50 Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 możesz być pewny że to dobry zakup, sam z nich korzystam i polecam jak najbardziej świetnie trzymają auto na drodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 masz takie oponki? tez wlasnie szukam budzetowych 19stek Osobiście nie mam ale kumpel jeździ na Imperialach i chwali sobie czesc co myslicie o takiej oponie uniroyal rainsport A co mamy myśleć? Opona bardzo dobra Panowie jakie duże sklepy polecacie do zakupu opon ?Oczywiście gdzie jest taniej i bez "niespodzianek" porównaj sobie ceny w tych sklepach: oponeo.pl oponytanio.pl tirendo.pl miał ktoś z Was styczność z oponami VIKING PROTECH? Nie kombinuj z oponami no chyba, że ci nie zależy na bezpieczeństwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jokeer Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Ja mogę polecić: http://opony.strefakierowcy.pl/kupiłem u nich z odbiorem osobistym w Krakowie Uniroyale R3 225/45/17 za 288 zł sztuka. Taniej nigdzie nie znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cacek89 Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 cacek89, dnia 23 Lut 2016 - 21:03, napisał:miał ktoś z Was styczność z oponami VIKING PROTECH?Nie kombinuj z oponami no chyba, że ci nie zależy na bezpieczeństwie o jakim kombinowaniu mówisz bo nie bardzo rozumiem? :/ nikt wśród znajomych ich nie użytkował, w sieci zbierają dość dobre opinie, z tym że chciałbym jeszcze zasięgnąć opinii wśród "forumowej braci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu10 Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Ja miałem na jednej osi używane Protech II bez szaleństw opona ok ,ani na plus ani na minus Wysłane z mojego SM-N910C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi