cinkers Opublikowano 11 Października 2017 Opublikowano 11 Października 2017 5 godzin temu, muunv napisał: Kilka czesci, ktore wymagaja wymiany + lozysko z piasta (pp) oraz musze gdzies dorwac obie poduchy silnika z czujnikami Poza tym nic narazie sie z autem nie zmienilo. Wystawilem A4 w dziale sprzedam ale widac swiatelko w tunelu i nie bede musial go sprzedawac Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Jak można uzyskac zniżki 40% ? Tak to by można serwisować auto.
muunv Opublikowano 11 Października 2017 Autor Opublikowano 11 Października 2017 Jak można uzyskac zniżki 40% ? [emoji3] Tak to by można serwisować auto. Mam ceny hurtowe Pracuje poprostu w serwisie samochodowym Ale zanim tu pracowalem to mialem takie same ceny, bo moj przyszly szwagier pracuje w AutoPartnerze i tez mi dawal/ daje takie znizki Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
muunv Opublikowano 13 Października 2017 Autor Opublikowano 13 Października 2017 No ale to wchodzi Ci na jakiś zatrzask czy jak? Bo u mnie jak ją tylko włożę to raczej trzymać się nie będzie, musiałbym ją przyklejać albo przykręcać właśnie. Masz tu kilka zdjec jak wyglada to u mnie ()Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
mateusztbg Opublikowano 13 Października 2017 Opublikowano 13 Października 2017 17 minut temu, muunv napisał: Masz tu kilka zdjec jak wyglada to u mnie () Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ogromne dzięki, będę sprawdzał u siebie w poniedziałek ale boje się, że ja mam inną blendę.
instruktor83 Opublikowano 13 Października 2017 Opublikowano 13 Października 2017 Ty masz napewną inna Mateusz
mateusztbg Opublikowano 13 Października 2017 Opublikowano 13 Października 2017 No u mnie z tego co pamiętam tak nie ma. Ta demontowalna część jest pełna
Norbas Opublikowano 13 Października 2017 Opublikowano 13 Października 2017 4 godziny temu, mateusztbg napisał: No u mnie z tego co pamiętam tak nie ma. Ta demontowalna część jest pełna Ty Mati masz taką blendę jak ja czyli zwykłą musisz kupić wszystko to co na zdjęciach przedstawił Karol
blady666 Opublikowano 13 Października 2017 Opublikowano 13 Października 2017 Muunv , dzięki za pomoc w doborze rozmiaru opon ,
mateusztbg Opublikowano 13 Października 2017 Opublikowano 13 Października 2017 2 godziny temu, Norbas napisał: Ty Mati masz taką blendę jak ja czyli zwykłą musisz kupić wszystko to co na zdjęciach przedstawił Karol No to poleci na taśmę dwustronną, może będzie się trzymała
HOLMATRO Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 Rozumiem ze te blendę mozna sciągnąć bez zdejmowania grilla ? Tylko zatrzaski ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
muunv Opublikowano 15 Października 2017 Autor Opublikowano 15 Października 2017 Rozumiem ze te blendę mozna sciągnąć bez zdejmowania grilla ? Tylko zatrzaski ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Tak Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
HOLMATRO Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 Koncze kawe i ide do garażu... ciekawe czy mam te sama blendę
HOLMATRO Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 Niestety nie mam takiej jak Ty, gdzie można taka nabyć ? Widział kto ?
muunv Opublikowano 15 Października 2017 Autor Opublikowano 15 Października 2017 Niestety nie mam takiej jak Ty, gdzie można taka nabyć ? Widział kto ? Napisz do @afroo. On Ci powinien pomoc w doborze odpowiedniej. Najlepiej kupic w aso/olx/allegro lub na forum. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
muunv Opublikowano 16 Października 2017 Autor Opublikowano 16 Października 2017 Felunek na sprzedaz [emoji6] 5x112 Audi DTM 18" 225/40/18 Cena dla forum 2550zl. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
muunv Opublikowano 26 Października 2017 Autor Opublikowano 26 Października 2017 Standardowo - olej i filtry. Z racji z tego, ze wszyscy mnie besztali za Castrol, kupilem cos co kazdy chyba pochwali... [emoji3] Przebieg ~ 239.000km Dodatkowo, zrobilem sobie i Avanciorowi prezent [emoji14] Zdjecie wrzuce, jak juz bedzie na aucie [emoji6] Jeszcze fakturka Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Animal Opublikowano 26 Października 2017 Opublikowano 26 Października 2017 Myślę, że silnik podziękuje Ci za zmianę oleju
muunv Opublikowano 26 Października 2017 Autor Opublikowano 26 Października 2017 Myślę, że silnik podziękuje Ci za zmianę oleju No oby... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
muunv Opublikowano 27 Października 2017 Autor Opublikowano 27 Października 2017 A paczka o ktorej bylo wczesniej wspomniane to : Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Mizur138 Opublikowano 27 Października 2017 Opublikowano 27 Października 2017 Ladnie sie to prezentuje,czy mozna taki dostac ale w kolorze czarnym ???
Rekomendowane odpowiedzi