muunv Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2016 (edytowane) moim zdaniem wyglądają ok, mam obecnie dylemat z końcówkami 100 90 a może 95, owalne czy okrągłe Mialem 90 w B6 i zalowalem, ze nie wzailem 100mm. Tym razem nie popelnilem takiego bledu 90 by byly ok. Te 100 troche duze ale nie jest zle, jak to ogolnie rezacie? Ucina sie koncowke i przykreca taka kupiona na mocowanie na srubke? Masz jakies foto od spodu?Tak jak kolega wyzej napisal. Ucinasz i obejme zakladasz lub spawasz ja. Edytowane 5 Sierpnia 2016 przez dakine0007
shakal Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 W Austrii za takie obejmy na wydechu nie dostałbyś przeglądu. Mnie lezą takie Ultery 90 w PL i zastanawiam sie jak to ładnie zrobić żebym nie miał problemu z przeglądem Wysłane z iPhone
muunv Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2016 W Austrii za takie obejmy na wydechu nie dostałbyś przeglądu. Mnie lezą takie Ultery 90 w PL i zastanawiam sie jak to ładnie zrobić żebym nie miał problemu z przeglądem Wysłane z iPhone Watpie zeby ktos sie przyczepil. Chociaz ja z przegladem problemow miec nie bede, znajomy ma stacje Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
shakal Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Czepiają sie o wszystko w Austrii, wiem bo muszę je tutaj robić. Czasami żałuje ze nie mam auta na polskich blachach niestety żyjąc w Austrii nie mogę mieć :/ Wysłane z iPhone
muunv Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Czepiają sie o wszystko w Austrii, wiem bo muszę je tutaj robić. Czasami żałuje ze nie mam auta na polskich blachach niestety żyjąc w Austrii nie mogę mieć :/ Wysłane z iPhone Aaa.. No to masz problem.. A zrobienie calego wydechu z koncowkami w jakims specjalistycznym garazu, tez nie przejdzie? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
shakal Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Na wszystko musisz mieć papier ze "ta" część jest dedykowana dla Twojego właśnie auta, do tego musisz zrobić Typisierung czyli musisz jechać na specjalna stacje diagnostyczna zeby sprawdzili daną część czy rzeczywiście jest dla Twojego auta za sprawdzenie płacisz 26€ + 14,30€ za wystawienie dokumentu który pokazujesz na przeglądzie. Nie masz papierka, nie masz przeglądu. Wysłane z iPhone
muunv Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Na wszystko musisz mieć papier ze "ta" część jest dedykowana dla Twojego właśnie auta, do tego musisz zrobić Typisierung czyli musisz jechać na specjalna stacje diagnostyczna zeby sprawdzili daną część czy rzeczywiście jest dla Twojego auta za sprawdzenie płacisz 26€ + 14,30€ za wystawienie dokumentu który pokazujesz na przeglądzie. Nie masz papierka, nie masz przeglądu. Wysłane z iPhone A podobno im dalej na zachod, tym bardziej kolorowo Wspolczuje Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
muunv Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2016 W Niemczech to samo . Chociaz pod tym wzgledem lepiej jest w PL, niz za granica
blade13 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 90 by byly ok. Te 100 troche duze ale nie jest zle, jak to ogolnie rezacie? Ucina sie koncowke i przykreca taka kupiona na mocowanie na srubke? Masz jakies foto od spodu?Tak jak kolega wyzej napisal. Ucinasz i obejme zakladasz lub spawasz ja. Dzieki. Myslalem ze nie dopasuje tak koncowek pod krztalt dokladki ale widac ze sie da...
muunv Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2016 (edytowane) 90 by byly ok. Te 100 troche duze ale nie jest zle, jak to ogolnie rezacie? Ucina sie koncowke i przykreca taka kupiona na mocowanie na srubke? Masz jakies foto od spodu?Tak jak kolega wyzej napisal. Ucinasz i obejme zakladasz lub spawasz ja. Dzieki. Myslalem ze nie dopasuje tak koncowek pod krztalt dokladki ale widac ze sie da... Wszystko sie da EDIT Odwiedzilem biggman'a i sa tego efekty :wink Jest zamontowa kierownica B8 z F1 Pikowana nakladka hamulca recznego No i swiatla USA Jest i cos do kodowania/ zczytywania itp itd Edytowane 6 Sierpnia 2016 przez dakine0007
Norbas Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Duża zmiana po wymianie kiery Silnik i napęd powodzenia w rezaniu
M@rcin Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 (edytowane) podesłałbyś namiary na ten kabelek ? Edytowane 8 Sierpnia 2016 przez Marcinx52
muunv Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2016 (edytowane) podesłałbyś namiary na ten kabelek ?Bralem go od mojego znajomego. Ponad 200zl za kabelek Oczywiscie nowy.Edit 23.08.2016 ~213.000km i wymiana oleju oraz filtrow. Zakupilem rowniez klocki ale te w samochodzie jeszcze sie nadaja Zostal rowniez wymieniony wachacz przedni. I jeszcze foto ze spotu Audi Garwolin EDIT 27.08.2016r W koncu znalazla sie odpowiednia ORI lampa prawa. Poprzednia byla jakas przyciemniona, zmatowiala.. Odrozniala sie strasznie od lewej, wiec ja wymienilem Edytowane 28 Sierpnia 2016 przez dakine0007
kkamil.sline Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Karol musimy na jakaś sesyjkę się umówić
mrkreska Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Dzisiaj upolowany pierwszy raz od ostatniego spotu. Koło 9 w Kołbieli Teraz z tymi światłami USA auto już nie do pomylenia z innym.
muunv Opublikowano 18 Września 2016 Autor Opublikowano 18 Września 2016 (edytowane) Karol musimy na jakaś sesyjkę się umówić Bardzo chetnie Dzisiaj upolowany pierwszy raz od ostatniego spotu. Koło 9 w Kołbieli Teraz z tymi światłami USA auto już nie do pomylenia z innym.Chodzilo o to, zeby chociaz troszke na toe innych sie wyroznial Co to za fotele? Jakieś fikuśne ?Byly w opcjii. RECARO Wpadly zarowki LED do jazdy dziennej, kolor - bialy zimny Edytowane 21 Września 2016 przez dakine0007
mrkreska Opublikowano 27 Września 2016 Opublikowano 27 Września 2016 Kurde, no ładne to auto jest Jakbyś zamierzał je jeszcze kilka lat trzymać, to daj znać gdy będziesz sprzedawał potem Może odłożę
Rekomendowane odpowiedzi