muunv Opublikowano 1 Października 2016 Autor Opublikowano 1 Października 2016 (edytowane) Kurde, no ładne to auto jest Jakbyś zamierzał je jeszcze kilka lat trzymać, to daj znać gdy będziesz sprzedawał potem Może odłożę Predko go sprzedawac nie bede, bo mam jeszcze kilka pomyslow w glowie na mody Jest i to, na co najbardziej czekalem. Z racji tego, ze mam troche inne wydatki i nie bardzo stac mnie na gwint, wpadly springi H&R -45mm. Tutaj podziekowania dla FroS-t oraz Trewor87 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 1 Października 2016 przez dakine0007
Norbas Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 Dużo lepiej widzę, że przy springach przód jest zawsze wyżej, przynajmniej wizualnie P.S fajne koło
muunv Opublikowano 1 Października 2016 Autor Opublikowano 1 Października 2016 Dużo lepiej widzę, że przy springach przód jest zawsze wyżej, przynajmniej wizualnie P.S fajne koło No wlasnie ten przod mnie troszke irytuje Kolo na sell, docelowa felga to 19". Najbardziej mi lezy BBS CH MotorSport Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
tomekhxc Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 Najbardziej mi lezy BBS CH MotorSport a takie przedalem bierz szeroką i z dobrym et
muunv Opublikowano 1 Października 2016 Autor Opublikowano 1 Października 2016 (edytowane) Najbardziej mi lezy BBS CH MotorSport a takie przedalem bierz szeroką i z dobrym et Tam jest chyba 8,5J w nich? Co do ET, to metoda prob i bledow. Ale cos kolo 33-35 powinno wlezc Z ciekawosci, ile za nie wziales? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 1 Października 2016 przez dakine0007
tomekhxc Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 Z ciekawosci, ile za nie wziales? tylko ja mialem 18 ..... wziąłem tyle ile chciałem
Norbas Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 Dużo lepiej widzę, że przy springach przód jest zawsze wyżej, przynajmniej wizualnie P.S fajne koło No wlasnie ten przod mnie troszke irytuje Kolo na sell, docelowa felga to 19". Najbardziej mi lezy BBS CH MotorSport Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Jest na to rozwiązanie.1 opcja, zmieniasz springi z tyłu na te co miałeś. 2 opcja, zmieniasz talerzyki na amorach od B5. 3 opcja, wkładasz gwint i kręcisz Co do BBS to jestem ciekaw jak będzie się prezentować na avancie
muunv Opublikowano 3 Października 2016 Autor Opublikowano 3 Października 2016 Dużo lepiej widzę, że przy springach przód jest zawsze wyżej, przynajmniej wizualnie P.S fajne koło No wlasnie ten przod mnie troszke irytuje Kolo na sell, docelowa felga to 19". Najbardziej mi lezy BBS CH MotorSport Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Jest na to rozwiązanie.1 opcja, zmieniasz springi z tyłu na te co miałeś. 2 opcja, zmieniasz talerzyki na amorach od B5. 3 opcja, wkładasz gwint i kręcisz Co do BBS to jestem ciekaw jak będzie się prezentować na avancie Co do talerzykow sie zastanowie, ale dopiero na wiosne Gwint widze w dalekiej przyszlosci, ale widze Mysle, ze ten model bedzie siedzial idealnie w 19", choc widzialem kilka ciekawych wzorow JR. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
kkamil.sline Opublikowano 7 Października 2016 Opublikowano 7 Października 2016 Karol zabieraj ode mnie RONALE z A5 , mam w czarnym połysku tylko czy wejdą do B6/B7 ? - 18' ET29 8.5J
shakal Opublikowano 7 Października 2016 Opublikowano 7 Października 2016 9J ET29 wchodzą i wygląda to tak:
Trewor87 Opublikowano 7 Października 2016 Opublikowano 7 Października 2016 Gwint widze w dalekiej przyszlosci, ale widze To zapraszam w przyszłości Miło było pomóc, przyjemnie się dobijało dila Efekt końcowy bardzo mi się podoba. Jest męsko!
muunv Opublikowano 7 Października 2016 Autor Opublikowano 7 Października 2016 Karol zabieraj ode mnie RONALE z A5 , mam w czarnym połysku tylko czy wejdą do B6/B7 ? - 18' ET29 8.5J Nie wiem czy wejda z takim ET przy -45mm.. Ale musi byc 19" 9J ET29 wchodzą i wygląda to tak: Wyglada naprawde nie ziemsko Gwint widze w dalekiej przyszlosci, ale widze To zapraszam w przyszłości Miło było pomóc, przyjemnie się dobijało dila Efekt końcowy bardzo mi się podoba. Jest męsko! Zglosze sie napewno, rowniez polece Cie nie jednej osobie bo i kontakt i czas oczekiwania, pomoc na mega wysokim poziomie !
FroS-t Opublikowano 7 Października 2016 Opublikowano 7 Października 2016 Ale musi być mocno gwint skręcony przy takim kole.....-45mm to za mało i będą wystawały takie felgi 19x9j et 29
muunv Opublikowano 8 Października 2016 Autor Opublikowano 8 Października 2016 (edytowane) Ale musi być mocno gwint skręcony przy takim kole.....-45mm to za mało i będą wystawały takie felgi 19x9j et 29Tez mi sie wydaje, ze beda wystawac.. :/Dzia odebralem z ASO kilka gratow, reszta bedzie w przyszlym tygodniu Zamowilem i juz zamontowalem kompletna wycieraczke z Q5 : Przy okazji kupilem apteczke. Niestety tej, ktora idealnie pasuje w podlokietnik tylni nie ma, zostala wycofana z produkcji I jeszcze przy okazji wizyty w Wawie, natknalem sie na element, ktorego szukalem od 5-ciu miesiecy. Siatka! Oczywiscie ORI Dodatkowo wpadl element standardowy do klapy trojkata Niestety jeden element nie pasuje do komory silnika (plastik zakrywajacy) i bede musial go zwrocic do ASO. Mam nadzieje, ze przyjma zwrot.. Na dniach wpadna spryski mgielkowe oraz podszybie Pogoda nie za bogata ale kilka zdjec poki czysty I jeszcze moj maly zestaw sie powoli powieksza. Wosk, ktory mi polecili w dziale Detailingu spelnia moje oczekiwania w 100% ! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 8 Października 2016 przez dakine0007
Trewor87 Opublikowano 8 Października 2016 Opublikowano 8 Października 2016 polece Cie nie jednej osobie bo i kontakt i czas oczekiwania, pomoc na mega wysokim poziomie Czas oczekiwania to też duża zasługa centrali H&R, firmy która solidnie sobie zapracowała na swoją renomę
shakal Opublikowano 8 Października 2016 Opublikowano 8 Października 2016 (edytowane) Fajne zakupy Co do plastiku to pewnie ten od strony filtra powietrza. Wiem ze na forum ktoś go przycinał [emoji6] Wysłane z iPhone Edytowane 8 Października 2016 przez shakal
muunv Opublikowano 8 Października 2016 Autor Opublikowano 8 Października 2016 (edytowane) Fajne zakupy Co do plastiku to pewnie ten od strony filtra powietrza. Wiem ze na forum ktoś go przycinał [emoji6] Wysłane z iPhone Chodzi mi po glowie kamerka z blenda z Q7, ale na razie brak $ na tuner AV Chodzi o plastik w miejsce zaznaczone na zielono. W czerwonym kolku element, ktory za bardzo wystaje. Pozostale dwie strzalki to miejsca na wkrety. Niestety sa za daleko od siebie, plastik ma dziury w innych miejscach. Edit : Jeszcze jeden mod Ledy od Tomnika! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 8 Października 2016 przez dakine0007
_małyTM_ Opublikowano 8 Października 2016 Opublikowano 8 Października 2016 dakine0007, gdzie ty panie robisz zamówienie że mówią ci że nie ma takiej apteczki chcesz to mogę ci u siebie zamówić
muunv Opublikowano 8 Października 2016 Autor Opublikowano 8 Października 2016 (edytowane) no ledy wymiatają Tomnik robi robote Patrzac Twoj temat to mam jeszcze miliony pomyslow na zmiany dakine0007, gdzie ty panie robisz zamówienie że mówią ci że nie ma takiej apteczki chcesz to mogę ci u siebie zamówić Krotoski- Cichy Wawa Edit Zostalo mi troche plasti dipa, wiec pomalowalem ten chrom. Nie wyszlo jakbym chcial ale w planach jest zostawienie tego w czarnym macie. No i do kompletu zastrzask w schowku zrobiony. Cale 13.90 na alledrogo. Kilka wskazowek od Blade13 i wyszlo tak jak chcialem. Edytowane 13 Października 2016 przez dakine0007
Rekomendowane odpowiedzi