Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty LRY - odwołane

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

W Rykach siedzisz :mysli: obroniłes już czy jeszcze zwlekasz :mysli:

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 158,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

w wawie siedzę, powoli zaczynam się uczyć do obrony :decayed:

Opublikowano
  • Autor

jeeebany tyle czasu :decayed: ja musze logi zrobić, bo czas nagli a przydało by sie temat ogarnąć, jeszcze nie odwiedzałem szrotów, póki co czekam na transakcje z cycem tym z góry :decayed:

Opublikowano

jak by to ode mnie zależało to bym się rok temu obronił :polew:

na ten week zostaje racze w wawie, ale w następny możemy zrobić jakieś logi, może i u mnie

Opublikowano
  • Autor

w nastepny jestem niestety w wawie :thumbdown: wiec trza do Armisteada podskoczyć :decayed: ogólnie ciesz sie że nie musisz na moja wioske wjeżdżać, jest przejabana wszedzie remonty żadne światła nie działają, wczoraj wieczorem prawie przód straciłem jak chciałem przejechać przez warszawska :wallbash:

Opublikowano

mój allroad dał by rady :naughty:

Opublikowano
  • Autor

No nie wiem wściekły TIR przez krzyżówke przeleciał a ja zza innego tira wychylałem sie żeby przejechac na Słowackiego, nic kurwuńka nie widać, a te cymbały jeszcze zpaieprzają przez wahadło :gwizdanie:

Opublikowano

coś mi dziś Adusia źle zaczęła chodzić ;( chodzi jak traktor... :(

nie dziw sie jak zalałes gnojówki :gwizdanie: co Ci sie tam dziej kolego
Opublikowano

A kto od nas kartę zniżkową na Orlen wyrabia??

Opublikowano

coś mi dziś Adusia źle zaczęła chodzić ;( chodzi jak traktor... :(

nie dziw sie jak zalałes gnojówki :gwizdanie: co Ci sie tam dziej kolego

dwa miechy temu zalałem go castrolem 10w40 bo na taki chodził jak go kupiłem :wink4: i dziś zaczął chodzić jak traktor ;(

Opublikowano

u kolego powazna sprawa jez z tym do mechaniora niech Ci zciaga głowiće. Na 2 zaworze cos nie tak masz pewnie :mysli:

Opublikowano

podjedz niech obada sytuację co sie dzieje :good:

Opublikowano

coś wali jak nie wiem :confused4: tylko co to? :mysli:

Opublikowano

a mógł przeskoczyć rozrząd?? bo on zaczął głośno chodzić jak mi zdechł :wallbash:, zapomniałem że jest na biegu i zaciągnąłem ręczny i bez dodawania gazu puściłem szybko sprzęgło... no i poszedłem otwierać drzwi od garażu. Jak wróciłem i go odpaliłem to się przeraziłem że tak głośno chodzi....

Opublikowano

a mógł przeskoczyć rozrząd?? bo on zaczął głośno chodzić jak mi zdechł :wallbash:, zapomniałem że jest na biegu i zaciągnąłem ręczny i bez dodawania gazu puściłem szybko sprzęgło... no i poszedłem otwierać drzwi od garażu. Jak wróciłem i go odpaliłem to się przeraziłem że tak głośno chodzi....

mogło tak być, jak robiłęm rovera też przestawiłęm o jeden ząbek rozrząd i chodził podobnie

Opublikowano

ciekawe czy nic się nie stanie jak przez sobotę i niedziele przejeździe z tym... bo nie mam bata żeby mi to jutro zrobili. a w sobotę i niedziele mam wesele wiec muszę mieć samochód.

Opublikowano

ciekawe czy nic się nie stanie jak przez sobotę i niedziele przejeździe z tym... bo nie mam bata żeby mi to jutro zrobili. a w sobotę i niedziele mam wesele wiec muszę mieć samochód.

jak byśz rańca podjechał i nie mieliby roboty to może by to zrobili, po drugie to raczej bym z tym nie jeździł :(

Opublikowano

Ja też :gwizdanie:

Mam kilku kolegów, którym coś stukało czy dzwoniło w silniku i tak jeździli. Kończyło się wymianą silnika :kwasny:

Klepie jak diesel i to po uruchomieniu na plaka ;(