Kowi87 Opublikowano 17 Marca 2011 Autor Opublikowano 17 Marca 2011 Do dzisiaj sie stawia najwyżej na fotke rodzinną pojedziemy gdzie indziej
paput Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 Do dzisiaj sie stawia najwyżej na fotke rodzinną pojedziemy gdzie indziej no to jest nas dwóch :> ktoś jeszcze sie pisze?
hornet Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 Do dzisiaj sie stawia najwyżej na fotke rodzinną pojedziemy gdzie indziej no to jest nas dwóch :> ktoś jeszcze sie pisze? Mnie nie ma w okolicach... będę dopiero chyba 2 kwietnia.
Kowi87 Opublikowano 18 Marca 2011 Autor Opublikowano 18 Marca 2011 Do dzisiaj sie stawia najwyżej na fotke rodzinną pojedziemy gdzie indziej no to jest nas dwóch :> ktoś jeszcze sie pisze? Mnie nie ma w okolicach... będę dopiero chyba 2 kwietnia. Późno Panie :gwizdanie: na 2-3 kwietnia w LU spot zapowiadają
hornet Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 Do dzisiaj sie stawia najwyżej na fotke rodzinną pojedziemy gdzie indziej no to jest nas dwóch :> ktoś jeszcze sie pisze? Mnie nie ma w okolicach... będę dopiero chyba 2 kwietnia. Ja tylko wpadnę na chwilę to rodziców i wracam do Wrocka Późno Panie :gwizdanie: na 2-3 kwietnia w LU spot zapowiadają
hornet Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 Nie mam czasu na dłuższe siedzenie w Dęblinie
Kowi87 Opublikowano 18 Marca 2011 Autor Opublikowano 18 Marca 2011 No to lypton a tak w ogóle Paput wyszedł z incjatywą spotu ale widac zainteresowanie znikome
hornet Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 No to lypton a tak w ogóle Paput wyszedł z incjatywą spotu ale widac zainteresowanie znikome Kur... macie tak duże odległości że ja pierdziele.... Puławy i ryki to przecież wszystko blisko... raz w tygodniu mogą się ludzie zjechać a nie po 4 spotykają się po mieścinach. Z Puław do Dęblina to chwila a droga dobra. Ryki do Dęblina też mają blisko
Kowi87 Opublikowano 18 Marca 2011 Autor Opublikowano 18 Marca 2011 Luzik w Puławach ostatnio był 7-8aut z możliwych 15
pastaldo Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 Luzik w Puławach ostatnio był 7-8aut z możliwych 15 Szaleństwo U nas jak w lublinie na wojewódzkim 3 kwietnia sie pokarze kilku lublinian to będzie super
paput Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 Luzik w Puławach ostatnio był 7-8aut z możliwych 15 Szaleństwo U nas jak w lublinie na wojewódzkim 3 kwietnia sie pokarze kilku lublinian to będzie super kurw.. to w końcu wojewódzki ale ten rafalekx mąci[br]Dopisany: 18 Marzec 2011, 11:24_________________________________________________ No to lypton a tak w ogóle Paput wyszedł z incjatywą spotu ale widac zainteresowanie znikome no to Nestea
Kowi87 Opublikowano 18 Marca 2011 Autor Opublikowano 18 Marca 2011 Luzik w Puławach ostatnio był 7-8aut z możliwych 15 Szaleństwo U nas jak w lublinie na wojewódzkim 3 kwietnia sie pokarze kilku lublinian to będzie super kurw.. to w końcu wojewódzki ale ten rafalekx mąci oni nie potrafia zrobić spota lokalnego to tylko wojewódzki i wojewódzki, mnie tam nie będzie tym razem :gwizdanie: z lampami sie nie udało ogarnać na week w poniedziałek mam podjechać pewnie do piatku będe miał w końcu to porobione bo znajomy naciagnął wraków i musi sie uporać z rozwozem zamówień
pastaldo Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 Nie to że nie potrafimy zrobić lokalnego wiec sie nie czepiaj. Poprostu już wczesniej była mowa o tym żeby na wiosne sie spotkac i jak zacząłem watek ze spotami to wynikło zainteresowanie osób z poza lublina więc wydaje mi sie że można to podciągnąć pod wojewódzki. Trzeba tylko rafalekxa ścisnąc za jajka żeby tam w wątku o wojewódzkim coś zaczał modzić i się złoży w jedno. Wiec Kowiś i Papuć nie bulwersujcie sie
rafalekx Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 kurw.. to w końcu wojewódzki ale ten rafalekx mąci :polew: tak ja...
Kowi87 Opublikowano 18 Marca 2011 Autor Opublikowano 18 Marca 2011 Nie to że nie potrafimy zrobić lokalnego wiec sie nie czepiaj. Poprostu już wczesniej była mowa o tym żeby na wiosne sie spotkac i jak zacząłem watek ze spotami to wynikło zainteresowanie osób z poza lublina więc wydaje mi sie że można to podciągnąć pod wojewódzki. Trzeba tylko rafalekxa ścisnąc za jajka żeby tam w wątku o wojewódzkim coś zaczał modzić i się złoży w jedno. Wiec Kowiś i Papuć nie bulwersujcie sie Chodzi mi o to ze miał to być z załozenia wątek spotów lublinian ale wyszło jak zwykle i teraz są dwa wątki dla spotów woejwódzkich :polew:
rafalekx Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 Poprostu już wczesniej była mowa o tym żeby na wiosne sie spotkac i jak zacząłem watek ze spotami to wynikło zainteresowanie osób z poza lublina więc wydaje mi sie że można to podciągnąć pod wojewódzki. Nawet nie to że można to podciągnąć pod wojewódzki, tylko to byłby wojewódzki który się nazywa "lubelski" więc jeden ch#j Trzeba tylko rafalekxa ścisnąc za jajka żeby tam w wątku o wojewódzkim coś zaczał modzić i się złoży w jedno. Ale co ja mam tam pisać? jest info w pierwszym poście że czekam na propozycje, więc? [br]Dopisany: 18 Marzec 2011, 11:36_________________________________________________ Chodzi mi o to ze miał to być z załozenia wątek spotów lublinian ale wyszło jak zwykle i teraz są dwa wątki dla spotów woejwódzkich :polew: ale Ty jesteś giej sam się srałeś że się czepiam a teraz powtarzasz moje słowa :polew:
Kowi87 Opublikowano 18 Marca 2011 Autor Opublikowano 18 Marca 2011 jak kurfa powtarzam ja ciagle mówiłem że by był to lokalny i tak miało być :gwizdanie: ale ty jak zwykle nie czytałeś ze zrozumieniem tylko tłukłes posta by przekrzyczeć wszystko :wallbash: :polew:
paput Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 jak kurfa powtarzam ja ciagle mówiłem że by był to lokalny i tak miało być :gwizdanie: ale ty jak zwykle nie czytałeś ze zrozumieniem tylko tłukłes posta by przekrzyczeć wszystko :wallbash: :polew: :polew:
pastaldo Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 rafalekx masz propozycję w wątku wojewódzkich zlotów według życzenia
Rekomendowane odpowiedzi