Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty LRY - odwołane

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale jak coś takiego znajdziesz to mogę obejrzeć :kox:

sam takiego czegoś szukam od paru miesięcy :decayed:

• Odpowiedzi 3.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

To szukaj bliźniaków :wink4:

no chyba że chcesz kupić gotowca ode mnie, to po znajomości puszcze Ci w dobrej cenie moje piekielnie mocne ADP na koxie :naughty:

Tak sobie przeglądam AutoScout i zaobserwowałem że Niemce to jak mają Quattro to piszą w opisie A4 Allroad :kox:

Opublikowano

To szukaj bliźniaków :wink4:

no chyba że chcesz kupić gotowca ode mnie, to po znajomości puszcze Ci w dobrej cenie moje piekielnie mocne ADP na koxie :naughty:

Tak sobie przeglądam AutoScout i zaobserwowałem że Niemce to jak mają Quattro to piszą w opisie A4 Allroad :kox:

jakiś czas temu na allegro był prawie ideał :) Ale trochę stary i zdecydowanie za drogi jak na te lata :) no i widać było że miał jakieś przygody. Co jakiś czas pojawia się fajna sztuka ale nie jest łatwo o "ideał" :(

Opublikowano

ile kosztował?

Jakiego środka szukasz ? (połączenie kolorów)

Szukasz avanta czy w sedanie ?

Opublikowano

ile kosztował?

Jakiego środka szukasz ? (połączenie kolorów)

Szukasz avanta czy w sedanie ?

kosztował prawie 35 chyba ale to koniec 2001 :blink: i lekko dziubany, za stary jak dla mnie ja chcę coś nowszego bliżej 2004 raczej.

kolorystyka wnętrza... hmmm no jasny byłby boski :) Ale to warunek konieczny nie jest, aby fotele nie szmata, tylko albo półskóra albo pełna skóra, koniecznie s-line, zwykłych kanapowców niet :sick3: recaro oczywiście mile widziane :decayed: kolor zewn. auta też nie jest określony :) co będzie to będzie :) o ile ładnie się trzyma.

avant / sedan... nie wiem :D jeśli znajdzie się jakikolwiek w takiej specyfikacji co ja chcę i będzie w godnym uwagi stanie to nadwozie będzie bez znaczenia :) ale mile widziany sedan :) taka odmiana :)

warunek konieczny: AVF Q BiX skóry s-line wewnętrzny 2 din kolorowy fis 4 szyby w prądzie, dodatkowo s-line zewnętrzny jako atut itd. najważniejszy stan auta, bo masa złomów :thumbdown:

Opublikowano

Moge wam moje padło sprzedać, spełnia kryteria :decayed:

Opublikowano

rafalekx miał być b7

Opublikowano

To się nam wybredny francuski piesek znalazł :wink4:

AVF czym się różni od np. AWX

ile czasu już szukasz ?

Opublikowano

rafalekx miał być b7

miał być logan nawet ostatnio :kox: i tak skończy sie na poczciwym starym B5, kupi tylko turbo nowe :polew: :polew:

Opublikowano

rafalekx miał być b7

odpuszczam - koszty eksploatacji mnie zjedzą :) nie ma diesla godnego uwagi :wink4:

To się nam wybredny francuski piesek znalazł :wink4:

ile czasu już szukasz ?

wybredny bo nie chcę gorzej wyposażonego auta niż mam :naughty: i chcę jak najmniej dokładać w doposażanie.

Szukam to zbyt duże słowo... rozglądam się i przeglądam aukcje :) Bo jeśli będę kupował to najwcześniej grudzień/styczeń, czekam aż skończe 25 lat żeby nie płacić zwyżek za wiek u ubezpieczyciela :decayed: ale cały czas waham się czy nie odpuścić i nie kupić czegoś innej marki, a może nawet zostanę przy B5 na kolejne kilka miesięcy i kupię coś typu C6 jak dozbieram :wink4: Ale w C6 też ciężko o godny uwagi silnik :embarrassed: więc kolejne ale...

A być może będzie też tak że kupno auta straci sens, a B5 albo sprzedam albo zostawię na wypadek "W", bo próbuję załatwić środek lokomocji który nie będzie mnie nic kosztował :decayed:

Opublikowano

żeby Cie nic nie kosztował to rowerek :decayed:

Opublikowano

Albo

Osio%C5%82ek-pod-oliwk%C4%85-foto-Pawe%C5%82-Pundyk.jpg

Opublikowano

nie do końca :decayed:[br]Dopisany: 25 Maj 2011, 13:12_________________________________________________

Albo

Osio%C5%82ek-pod-oliwk%C4%85-foto-Pawe%C5%82-Pundyk.jpg

też nie :decayed:

Opublikowano

rower to droga inwestycja :wink4: użytkowanie codzienne też kształtuje koszty, po 2 sezonach intensywnego jeżdzenia wymiana "napędu", nie mówie tu o marketowcach bo toylko jak rower wygląda :gwizdanie:

Rafalekx pier**l jakieś C6 jezdzij B5, nie bawem beda rosły w cenie :polew: :polew:

Opublikowano

Rafalekx pieprz jakieś C6 jezdzij B5, nie bawem beda rosły w cenie :polew: :polew:

no myślę powoli o żółtych blachach :decayed::polew: pytanie tylko czy mam te 70 czy 80% ori części w tym aucie :mysli: wiek już prawie się zgadza :decayed:

Opublikowano

Rafalekx pieprz jakieś C6 jezdzij B5, nie bawem beda rosły w cenie :polew: :polew:

no myślę powoli o żółtych blachach :decayed::polew: pytanie tylko czy mam te 70 czy 80% ori części w tym aucie :mysli: wiek już prawie się zgadza :decayed:

jak byś sie przekonał do żółtych blach to masz narazie 79% ale wiem co zrobić żeby było 80 :naughty:

Opublikowano

jak byś sie przekonał do żółtych blach to masz narazie 79% ale wiem co zrobić żeby było 80 :naughty:

co? :polew:

Opublikowano

co? :polew:

musimy zamienić sie licznikami, ty masz polift a u mnie siedzi taki jak w 98 też montowali, Mówie Ci nikt nie dojdzie wtedy ze FIS dokładany :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

musimy zamienić sie licznikami, ty masz polift a u mnie siedzi taki jak w 98 też montowali, Mówie Ci nikt nie dojdzie wtedy ze FIS dokładany :polew: :polew: :polew:

wiedziałem że z czasem zacznie Ci się podobać polift z białym podświetleniem :polew: Ni uja! nie dostaniesz :decayed:

Opublikowano

wiedziałem że z czasem zacznie Ci się podobać polift z białym podświetleniem :polew: Ni uja! nie dostaniesz :decayed:

5462432mo4.gif