rafalekx Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 e tam, dobrze wygląda ale już ojciec na 17 jeździ tylko węższych 225? czy 215? U mnie już 19 czeka na wiosnę
DarkMind Opublikowano 14 Grudnia 2012 Opublikowano 14 Grudnia 2012 ostatecznie poszło 225. nie wiem tylko, czemu VW nie zrobił w cc świateł do jazdy dziennej, chociaż tak jak w b7 było, już nie mówie o ledach, no chyba, że były ale to zależnie od wyposażenia?
rafalekx Opublikowano 14 Grudnia 2012 Opublikowano 14 Grudnia 2012 nie wiem tylko, czemu VW nie zrobił w cc świateł do jazdy dziennej, chociaż tak jak w b7 było, już nie mówie o ledach, no chyba, że były ale to zależnie od wyposażenia? jasne że są! Ja mam Ori dzienne w lampach właśnie jakiś miesiąc temu wylądowały ledziuchy Co prawda mimo canbusa błąd na fisie jest... ale... nawet podłączenie rezystorów nie pomogło, zbyt inteligentne k#restwo ---------- Post dopisany at 10:07 ---------- Poprzedni post napisany at 10:04 ---------- A tak wyglądały zwykłe "żółte" P21
DarkMind Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 hmm to masz jakieś dodatkowe żarówki? kurde, a może u mnie nie ma bo wersja amerykańska? bo ja mam tylko mijania, drogowe, przeciwmgielne i doświetlanie zakrętów i więcej nawet żarówek nie ma. jak możesz i będziesz miał chwile, zrób fotke jednej swojej lampy, żebym zobaczył jak to u ciebie jest a jak będę na świeta w domu to zrobie cc ojca i sprawdze bo u mnie od razu się mijania włączają xenony.
rafalekx Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 hmmto masz jakieś dodatkowe żarówki? kurde, a może u mnie nie ma bo wersja amerykańska? bo ja mam tylko mijania, drogowe, przeciwmgielne i doświetlanie zakrętów i więcej nawet żarówek nie ma. jak możesz i będziesz miał chwile, zrób fotke jednej swojej lampy, żebym zobaczył jak to u ciebie jest a jak będę na świeta w domu to zrobie cc ojca i sprawdze bo u mnie od razu się mijania włączają xenony. Ale te lampy co masz to są USA? Czy wkładałeś xenony europejskie? Masz obrysówki pomarańczowe w nich? Moja lampa ma 3 żarówki (wg foto poniżej kolejno od prawej): xenon D1S chyba (nie zagłębiałem się jeszcze w temat żarników), jedna pod drugą W5W - postojowa i duża P21W od świateł dziennych, no i w narożniku lampy pratycznie niewidoczna jak patrzymy na lampę H7 od doświetlania zakrętów. (moja lampa): A halogeny to swoją drogą na dole w zderzaku. A tu masz USA z obrusem pomarańczowym: Widocznie lampa USA różni się nie tylko obrysem od europejskiej. A masz spryski w zderzaku przy tym xenonie USA?
DarkMind Opublikowano 18 Grudnia 2012 Opublikowano 18 Grudnia 2012 obrysówki mam pomarańczowe i spryski xenonów są, to jak będę z rodzinką na świeta, to sprawdze ile u mnie żarówek jest
dziako Opublikowano 24 Grudnia 2012 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Klubowicze życzę Wam Zdrowych, Spokojnych i Wesołych Świąt
rafalekx Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Jutro jakiś mały spocik? jakoś rano? 11-12?
rafalekx Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 no dobra 13-14 komuś pasuje nie licząc Kowiego? bo tylko na jego mordę nie chce mi się już patrzeć
bigos_s Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Ja to o tej porze będę pewnie dopiero ze stolycy na LRY wyjeżdżał. A ty w te czy w tamte lecisz
rafalekx Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Ja to o tej porze będę pewnie dopiero ze stolycy na LRY wyjeżdżał. A ty w te czy w tamte lecisz w stronę Grójca więc może w okolicach rondka Kołbieli się spotkamy wypatruj CC
bigos_s Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Ta............... CC, VECTR i PASSATÓW zawsze wypatruje, a zwłaszcza na dwupasmówkach z ograniczeniem
musti Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Cześć Tutaj małe info dla tych , którzy zasypywali mnie prywatnymi wiadomościami odnośnie ręcznika : http://a4-klub.pl/czapka-daszkiem-recznik-111/recznik-plazowy-1-tura-kolor-czarny-73292/index11.html#post3062772 Pozdrawiam, Musti A4 Klub Polska
DarkMind Opublikowano 25 Lutego 2013 Opublikowano 25 Lutego 2013 hmmto masz jakieś dodatkowe żarówki? kurde, a może u mnie nie ma bo wersja amerykańska? bo ja mam tylko mijania, drogowe, przeciwmgielne i doświetlanie zakrętów i więcej nawet żarówek nie ma. jak możesz i będziesz miał chwile, zrób fotke jednej swojej lampy, żebym zobaczył jak to u ciebie jest a jak będę na świeta w domu to zrobie cc ojca i sprawdze bo u mnie od razu się mijania włączają xenony. Ale te lampy co masz to są USA? Czy wkładałeś xenony europejskie? Masz obrysówki pomarańczowe w nich? Moja lampa ma 3 żarówki (wg foto poniżej kolejno od prawej): xenon D1S chyba (nie zagłębiałem się jeszcze w temat żarników), jedna pod drugą W5W - postojowa i duża P21W od świateł dziennych, no i w narożniku lampy pratycznie niewidoczna jak patrzymy na lampę H7 od doświetlania zakrętów. (moja lampa): http://s8.postimage.org/bwe17ndo5/lampa_cc.jpg Widocznie lampa USA różni się nie tylko obrysem od europejskiej. A masz spryski w zderzaku przy tym xenonie USA? u mnie to tak wygląda: wychodzi na to, że dzienne też są, hm czyli to tylko kwestia kodowania? bo jak przełącznik jest na auto to świecą xenony
DarkMind Opublikowano 25 Lutego 2013 Opublikowano 25 Lutego 2013 oj tam, akurat miałem czas, żeby napisac i fotke ściągnąc:P
rafalekx Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 hmmto masz jakieś dodatkowe żarówki? kurde, a może u mnie nie ma bo wersja amerykańska? bo ja mam tylko mijania, drogowe, przeciwmgielne i doświetlanie zakrętów i więcej nawet żarówek nie ma. jak możesz i będziesz miał chwile, zrób fotke jednej swojej lampy, żebym zobaczył jak to u ciebie jest a jak będę na świeta w domu to zrobie cc ojca i sprawdze bo u mnie od razu się mijania włączają xenony. Ale te lampy co masz to są USA? Czy wkładałeś xenony europejskie? Masz obrysówki pomarańczowe w nich? Moja lampa ma 3 żarówki (wg foto poniżej kolejno od prawej): xenon D1S chyba (nie zagłębiałem się jeszcze w temat żarników), jedna pod drugą W5W - postojowa i duża P21W od świateł dziennych, no i w narożniku lampy pratycznie niewidoczna jak patrzymy na lampę H7 od doświetlania zakrętów. (moja lampa): http://s8.postimage.org/bwe17ndo5/lampa_cc.jpg Widocznie lampa USA różni się nie tylko obrysem od europejskiej. A masz spryski w zderzaku przy tym xenonie USA? u mnie to tak wygląda: http://s13.postimage.org/3wkqhwper/2013_02_25_12_25_17.jpg wychodzi na to, że dzienne też są, hm czyli to tylko kwestia kodowania? bo jak przełącznik jest na auto to świecą xenony Ale Ty w nich nie masz obrysówek pomarańczowych? Więc Ty masz lampy europejskie zaaplikowane do auta USA, a ori USA nie mają dziennych, możesz nawet nie mieć instalacji pod dzienne... Ty wkładałeś te lampy? Czy już one były?
DarkMind Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 Były już takie z kupionym autkiem. Te wąskie nad przeciwmgielnymi mam pomarańczowe cale. Sprawdze czy i kiedy ta żarówka się świeci, ostatnio montowałem inny przełacznik, bo nie miałem tylnych przeciwmgielnych we włączniku świateł a żarówki były o dziwo Tapatalk
rafalekx Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 Chodzi mi o obrysówki w lampach takie jak na fotkach z linków: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/43/2009_Volkswagen_Passat_CC.jpg/800px-2009_Volkswagen_Passat_CC.jpg http://www.yiparts.com/2008/pic/modelpic/VOLKSWAGEN/PASSATCCUSA/2009052201395530966.jpg Górne rogi lamp, pomarańczowe obrysy. A kierunki w zderzaku to też znak rozpoznawczy USA, ale obrysy w lampach też powinny być. Amerykańcy montują dzienne zamiast kierunków, kupują jakieś chińskie gówniane ledy co mają też kierunki
Rekomendowane odpowiedzi