janjazda Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 no to słabo, ale zapraszamy do nas, najprawdopodobniej 7 czerwca
janjazda Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 Spoko postaram się wpaść... trzymam za słowo :gwizdanie:
bigos_s Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 No właśnie w Puławach , jak jestem w klubie od 3 lat , nie ma żadnej ekipy A mi ktoś kiedyś migał drogowymi w Puławach B5 srebrna rameczki klubowe i tak na 95% LPU
Piterex Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 No nie wiem , ale od 3 lat kręce sie po Puławach i obserwuje rameczki i nikogo nie widziałem. Zresztą nikt z Puław nie udziela się na forum. Choć nigdy nic nie wiadomo...
bigos_s Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 niedaleko "ORANŻERII" widziany. wiek ok 30 lat, łysawy
Piterex Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 Niestety nikogo jeżdżącego z rameczkami nie znam...
Kowi87 Opublikowano 24 Maja 2009 Autor Opublikowano 24 Maja 2009 Troche jest użytkowników z Puław no ale są tacy sami jak u nas w Rykach zarejstrowany i tego samego dnia ostatnio zalogowany
Gość norbertdriver Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 Witam! Słuchajcie ja bym się z chęcią pisał na jakiś spocik w oklicy Puław. Powiedzcie kiedy i gdzie coś organizujecie, ilu będzie mniej więcej ludzi itp. Pozdrawiam
Kowi87 Opublikowano 25 Maja 2009 Autor Opublikowano 25 Maja 2009 Jelsi gadzior przeczytał to powinno nas być 5-6 osób i do tego Ty wieć ekipa jest nawet spora juz A gdzie kolego bys proponował dokładnie zrobić spota w okolicy Puław??
Gość norbertdriver Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Nie mam zielonego pojęcia. A Wy z reguły gdzie się spotykacie?
krzyniek Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 spota w okolicy Puław?? ja mam propozycje na nowym moście w niedzielę jak jechaliśmy to sobie pan z rowerem spacerował lewym pasem :doh1:
Kowi87 Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Opublikowano 26 Maja 2009 Nie mam zielonego pojęcia. A Wy z reguły gdzie się spotykacie? My z reguły to w Rykach na parkingu koło szkoły Budowlanki/urzędu miasta, ale zawsze można to zmienić, ja bym teraz cos w Dęblinie wykminił [br]Dopisany: 26 Maj 2009, 15:31_________________________________________________ spota w okolicy Puław?? ja mam propozycje na nowym moście w niedzielę jak jechaliśmy to sobie pan z rowerem spacerował lewym pasem :doh1: Krzyniek pewnie Ci chodzi o odwiedzenie Garwolca za daleko jakby brac wszystkich pod uwage A pozatym moge tam jechać do was jak samochód ogarne żeby to w trasie batów nie dostawał, dziura w wężu od intercoolera jest
Armi Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Jak mawia Krzyniek, pany ja w czwartek wstawiam samochód do lakiernika bo odkładam to już z miesiąc. Raczej mnie nie będzie chyba, że seatem przyjadę.
Kowi87 Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Opublikowano 26 Maja 2009 Jak mawia Krzyniek, pany ja w czwartek wstawiam samochód do lakiernika bo odkładam to już z miesiąc. Raczej mnie nie będzie chyba, że seatem przyjadę. no to lipa, bo ostatnio zapomniałem zobaczyc u ciebie jak sie światełka prezentują poza 7 czerwca, wolną mam dopiero niedziele 21.06 z tym że wtedy bede miał już autko zrobione , bo póki co padło prawie nie jeżdzi
krzyniek Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Krzyniek pewnie Ci chodzi o odwiedzenie Garwolca nie spox, nie namawiam was na przyjazd do Garwolca bo sam nie wiem kiedy spota zrobić, z tym mostem to chodziło mi o ten nowy most w Puławach, jechaliśmy w niedzielę na moto i przy 160km/h zobaczyłem na lewym pasie przy barierce oddzielającej pasy ruchu gościa z rowerkiem -wyluzowanych macie ludzi tam
Kowi87 Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Opublikowano 26 Maja 2009 Krzyniek pewnie Ci chodzi o odwiedzenie Garwolca nie spox, nie namawiam was na przyjazd do Garwolca bo sam nie wiem kiedy spota zrobić, z tym mostem to chodziło mi o ten nowy most w Puławach, jechaliśmy w niedzielę na moto i przy 160km/h zobaczyłem na lewym pasie przy barierce oddzielającej pasy ruchu gościa z rowerkiem -wyluzowanych macie ludzi tam heheh to nieźle, dobrze że mieszkam 30km od
bigos_s Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 shocked -wyluzowanych macie ludzi tam Jak to mawiają - spoko loko luz i spontan. trzeba było zapytać czy przypadkiem na AUTOBANE nie myka tym wigry 3 A tak swoją drogą to chyba całkiem spoko wyszła ta kładka - miałem okazję jechać ale tylko raz i to z mało przepisową prędkością niepozwalającą na ogarnięcie uroków inwestycji
Kowi87 Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Opublikowano 27 Maja 2009 Mi jeszcze nie było dane tą obwodnicą lecieć :gwizdanie: ale ze zdjeć wyglada na nawet fajną, choc już słyszałem na CB ze było pare tirów w rowie na którymś skręcie
bigos_s Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 ehhh ta czerwień mostu mocno prowokacyjnie działa na prawą stopę tzn. tak mówią :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi