hanson1982 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Siemka! Witam bo dawno mnie nie było. Może 20 dam rade podjechać jak nie będe miał wyjazdu na weekend (znowu ) Ale panowie problem mam: http://www.a4-klub.pl/smf/silniki_diesla/b5_1z_przy_uruchamianiu_zapala_sie_wykrzyknik_3_razy_i_3_razy_pika_dzwiek-t53715.0.html;msg930867 zerknijcie i może coś już słyszeliście o czymś takim
Kowi87 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2009 Nie wiem czy Robert nie miał tego problemu
Armi Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Kowi, a może zaprosisz na spot kolegów z clubu a4? (nie wiem czemu zmieniło się na "kaszana") Niedawno się tam zarejestrowałem i widzę, że w clubie też nieźle działasz.
Kowi87 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2009 Kowi, a może zaprosisz na spot kolegów z clubu a4? (nie wiem czemu zmieniło się na "kaszana") Niedawno się tam zarejestrowałem i widzę, że w clubie też nieźle działasz. heheh kiedyś pisałem że jest spot ale tam niebyło zbytnio zainteresowania, tak poza tym siedze na wielu forach o tematyce samochodowej Będe miał wężyk sylikonowy podcisnienia na sprzedaż do turbiny zamiast tego plecionego (lubi pekać) jak ktos zainteresowany to pisac, w poniedziałek wkleje fotke, bo juz przesyłka do mnie idzie
janjazda Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 miałem to samo, było za mało płynu hamulcowego
hanson1982 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Kurcze ale płyn mam w połowie między min a max Dziś doleje i zobacze czy pomoże
janjazda Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 to sprawdź, bo u mnie też było gdzieś tak po środku i przy mocnym hamowaniu po prostu czujnik łapał że jest mało
hanson1982 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Dolałem płynu hamulcowego i jest OK :> Kamień z serca. Dzięki za pomoc. A jesli chodzi o spota to można by było jakiegoś grila skombinować??
De8bolek Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 20 czerwca prawdopodobnie dam rade zajechac kwetia która godzina i gdzie?
janjazda Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Dolałem płynu hamulcowego i jest OK :> Kamień z serca. Dzięki za pomoc. A jesli chodzi o spota to można by było jakiegoś grila skombinować?? a jednak pomogło grill nie głupi pomysł, tyko gdzie go zrobić?? co do godziny to pisać propozycję
hanson1982 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Proponuje koło buksy np. na targowisku (w sobote już bedzie posprzątane ) i łatwo trafić i miejsca dużo Problem tylko z oświetleniem wieczorem
hanson1982 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 spoko, zestaw motylków dla każgedo
bigos_s Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 To jeszcze w ramach atrakcji proponuję bananem po buksie
Kowi87 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2009 To jeszcze w ramach atrakcji proponuję bananem po buksie No co ty cały Ryki by sie zlazły :polew: :polew: a co do grila jak najbardziej moze być tylko nie na targowisku weście nie róbcie tak :polew: opanujcie sie
janjazda Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 To jeszcze w ramach atrakcji proponuję bananem po buksie No co ty cały Ryki by sie zlazły :polew: :polew: a co do grila jak najbardziej moze być tylko nie na targowisku weście nie róbcie tak :polew: opanujcie sie to gdzie Piotrek proponujesz??
Kowi87 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2009 hmm grill??? ja to ciagle jestem za wyjazdem z miasta Wcześniej pisałem o Dęblinie ale grill nie wchodził w role wtedy. W samym Dęblinie fajna była by miejscówa przy wisle tylko tam dojazd jest ciezki i Hanson by nie przejechał bo tam tylko allroady nasze przejadą :polew: z trudem...
janjazda Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 hmm grill??? ja to ciagle jestem za wyjazdem z miasta Wcześniej pisałem o Dęblinie ale grill nie wchodził w role wtedy. W samym Dęblinie fajna była by miejscówa przy wisle tylko tam dojazd jest ciezki i Hanson by nie przejechał bo tam tylko allroady nasze przejadą :polew: z trudem... hehe, założy mu się jakieś większe koła i pójdzie
krzyniek Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 zrekrutowałem wam jednego: czerwony avant B5 na LRY - ciekawe czy się zaloguje
Kowi87 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2009 zrekrutowałem wam jednego: czerwony avant B5 na LRY - ciekawe czy się zaloguje zobaczymy
Rekomendowane odpowiedzi