szampoon Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Witam, wiem ze temat poruszany wielokrotnie ale takich szczegółow nie znalazlem... Oczywiście mowa o chromach wokół szyb bocznych ale konkretniej o listwach chromowych z uszczelkami na drzwiach: jaki mają nr oryginalne listwy? W ASO znależli oczywiscie tylko listewke dlugą ale z krótkimi mają zaj... problem. Podobno ASO takie dobre, za to sie przeciez płaci a tu d.... Pozdrawiam p.s.-tylko od razy nie banujcie i nie przerzucajcie watku do kosza, pls
Reggi Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 W ASO ? Upoluj od jakiegoś angola z rozbiórki No chyba , że lubisz płacić chore pieniądze ...
Dibo Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Kolega dobrze radzi. Poszukaj z rozbiórki bo w ASO będziesz musiał konkretne pieniądze zapłacić
Młody Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 A ja mam takie pytanko dużo roboty przy tym jest ? można to zorbić samemu ? :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 A ja mam takie pytanko dużo roboty przy tym jest ? można to zorbić samemu ? :gwizdanie: Ja to nie wiem jak wy macie w B6 ..ale ja w B5 musiałem szybe wycinać
Młody Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 No właśnie zastanawia mnie szyba boczna jeszcze mam avant :gwizdanie:
martin a4 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 kolego to jest na takich nitach i nie ruszasz szyb wiec mysle ze dasz rade
szampoon Opublikowano 5 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2008 ...listwy dlugie znalazlem ale jest problem z chromami na drzwiach. Nie znam nr wiec moge sobie.. :gwizdanie: Czy w łodzi znacie miejsca gdzie mozna dorwac czesci z rozbiorkowych anglików itd? pzdr
Madas Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 mogę podać numer do kolesia który ściąga audi z angli na części mieszka pod poznaniem ....pewnie może mieć i wysłać jak coś pisz na PW
szampoon Opublikowano 8 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2008 SUPER! Jesli mógłbym prosic to bedzie zaj......
boberek Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 hmm ja chyba wole bez jak bede zakładał dokładke Sline to nie wiem czy nie kupie całych czarnych kratek bez chromów
Młody Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 hmm ja chyba wole bez jak bede zakładał dokładke Sline to nie wiem czy nie kupie całych czarnych kratek bez chromów Ale te chromy to do szyb a nie dokładki Aha i nie widziałem kratek s line z chromem :gwizdanie:
Madas Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 SUPER! Jesli mógłbym prosic to bedzie zaj...... wysłałem numer mam nadzieję że załatwisz co chcesz pozytywnie
tklimczak Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Pewnego pięknego dnia dzwoniłem do ASO i pytałem o ceny listew chromowanych do B7 Avant - jak ktoś chce poznać ceny wyślę na priv
Dibo Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 W ASO za takie listwy drogo sobie cenią Najlepiej szukać i ściągać z innego samochodu
Madas Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 najlepiej z anglików tak jak było pisane już
tklimczak Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 na allegro w 99% przypadkach chcą więcej za listwy niż nowe z salonu, anglika B7 z listwami przez 2 miesiące obserwowania jeszcze nie spotkałem :gwizdanie:....
Rekomendowane odpowiedzi