K4rol81 Opublikowano 5 Lipca 2019 Opublikowano 5 Lipca 2019 10 godzin temu, dekiel 13 napisał: Oliwę zmieniasz jak może jutro sprzedasz ? ? NO kurna jak w wojnach samochodowych na tvnturbo, no przed sprzedażą trzeba żeby nowy klyent miał już z bańki . A tak na serio to Mati to porządny gość i lipy nie sprzeda ,nawet 2 litry da gratis na dolewki ?
jedrekx Opublikowano 5 Lipca 2019 Opublikowano 5 Lipca 2019 to zależy jaka będzie negocjacja... albo olej da, albo nie da
KoJ@K Opublikowano 5 Lipca 2019 Autor Opublikowano 5 Lipca 2019 Hyhy nie no od razu wyjaśniam - w kilka aut jeźxzimy na tym oleju i zlewka do zlewki i zostały mi ponad 3 litry w dużej bańce, więc dokupiłem tylko brakujące i gra 1
kamil-vag Opublikowano 5 Lipca 2019 Opublikowano 5 Lipca 2019 12 godzin temu, KoJ@K napisał: zlewka do zlewki i zostały mi ponad 3 litry w dużej bańce, więc dokupiłem tylko brakujące i gra Ja tak ostatnio 5l bańkę uzbierałem i poszła do Polówki ?
KoJ@K Opublikowano 5 Lipca 2019 Autor Opublikowano 5 Lipca 2019 Oliwa zmieniona to i troche oliwy na lakier i pod maską też mycie Relingi zjete co by pod nimi tez wjechac tak jak zawsze. I na dachu widać po kropelkach, że powłoczka się czymie.
dekiel 13 Opublikowano 5 Lipca 2019 Opublikowano 5 Lipca 2019 Kurna dopieszczony egzemplarz na maxa ale ..... Bez zaślepek szpryszkiwaczy może nie pójśc. ?
KoJ@K Opublikowano 6 Lipca 2019 Autor Opublikowano 6 Lipca 2019 Dzisiaj dzień przymiarek kół ... Dzięki NIE uprzejmości kolegi koziol przymierzyłem sobie NIE jego 19' z Q5 które wyglądały całkiem w piz*eczke i przypadły mi do gustu niestety kolega zabrał moje zimowe 18' i zostawił mnie z tym co widać na ostatnich zdjęciach ... 17' ... no teraz to kurła jest sztos na tych zimowych 17' ...
kamil-vag Opublikowano 7 Lipca 2019 Opublikowano 7 Lipca 2019 Te z Q5 naprawdę spoko wyglądają, nie wiem dlaczego Michał chce się ich pozbyć hehe W końcu będzie tak, że rozbierzesz toto na graty i posprzedajesz osobno ze zwykłą budą i pewnie byś lepiej na tym wyszedł niż za całość, tylko roboty znowu od uja...
KoJ@K Opublikowano 7 Lipca 2019 Autor Opublikowano 7 Lipca 2019 Bo to jesteś miętus i stwierdził, że 19' za duże dla niego ? już je sprzedał, wczoraj właśnie. No sprzedając na graty zawsze sie wyjdzie najlepiej, ale tutaj średnio widze tego sens...no i w su.ie czego by nie tyknąć to cza mieć coś drugiego na podmiane... weź zmieniaj ten cały osprzęt...tak jak piszesz roboty od uja !!
wesz82 Opublikowano 7 Lipca 2019 Opublikowano 7 Lipca 2019 Poczekaj może się ktoś trafi. Może wystaw na zagranicznych stronach tam ludzie doceniają bardziej zrobione projekty. U nas liczy się tylko rok i kasa nikt nie chce myśleć że to ma to czy tamto.. Dużo nam brakuje do normalnego toku myślenia.. Ostatnio chyba wsiadasz do fury by co tylko zrobić ???
kamil-vag Opublikowano 7 Lipca 2019 Opublikowano 7 Lipca 2019 Ogólnie warto by go puścić na olx/allegro... Nie każdy szuka po grupach na fb. Tym bardziej obcokrajowiec...
black4 Opublikowano 7 Lipca 2019 Opublikowano 7 Lipca 2019 Koj@k, Na tych felgach 19" z pustymi ramionami rewelacja ! ?? Pozdrawiam
KoJ@K Opublikowano 8 Lipca 2019 Autor Opublikowano 8 Lipca 2019 (edytowane) Te z pustymi ramionami to byly 18'. Narazie zostaje tak, 18' z A4 B8 i 225/40, chyba ze ktos jakies ładne 19' na zamiane zaproponuje, np takie jak miał Michał Edytowane 8 Lipca 2019 przez KoJ@K
Norbas Opublikowano 13 Lipca 2019 Opublikowano 13 Lipca 2019 W dniu 7.07.2019 o 06:49, KoJ@K napisał: No sprzedając na graty zawsze sie wyjdzie najlepiej, ale tutaj średnio widze tego sens...no i w su.ie czego by nie tyknąć to cza mieć coś drugiego na podmiane... weź zmieniaj ten cały osprzęt...tak jak piszesz roboty od uja !! Miesiac temu walczyłem z podmiana gratów na serie... i tak kilku rzeczy nie wyciągnąłem bo już mi się nie chciało ? roboty jest w uj. Fakt,ze podmianke robi się szybciej ze względu na to iż już pamięta się co i gdzie odkręcić/poderwać/wyrwać Btw każde auto znajdzie swojego klienta... ja bym na forum nie wystawiał tylko normalnie na strony ogłoszeniowe... W dniu 7.07.2019 o 08:52, wesz82 napisał: Poczekaj może się ktoś trafi. Może wystaw na zagranicznych stronach tam ludzie doceniają bardziej zrobione projekty. U nas liczy się tylko rok i kasa nikt nie chce myśleć że to ma to czy tamto.. Dużo nam brakuje do normalnego toku myślenia.. Myśle, ze bardziej tu chodzi o to, ze auto było grzebane/Texans aniżeli cena auta... sam jako Kupujacy szukam auta w serii bez żadnych przeróbek... do aut wyrezanych potrzeba osoby, która jest amatorem takich rzeczy lub podchodzi do tematu obojętnie imho
KoJ@K Opublikowano 22 Lipca 2019 Autor Opublikowano 22 Lipca 2019 Sufit odebrany, zakładamy i oficialnie strupka wystawiamy Audi A4 B6 1.9 tdi AVF diesel ~300KM 535Nm body S4/ S-line bi Xenon Dąbrowa Górnicza • OLX.pl WWW.OLX.PL Witam serdecznie. Niestety nadszedł ten czas by się rozstać i... 1
kamil-vag Opublikowano 23 Lipca 2019 Opublikowano 23 Lipca 2019 Powodzenia Mati ? Oby znalazła godnego następcę, który się nią odpowiednio zaopiekuje ? 1
pajda Opublikowano 24 Lipca 2019 Opublikowano 24 Lipca 2019 Popraw fotki bo każda inna, na innej feldze, słabo to wygląda nie zachęca do kupna Powodzenia 2
granatowy Opublikowano 24 Lipca 2019 Opublikowano 24 Lipca 2019 Dokładnie. Załóż zaślepki i zrób jakieś lepsze - jaśniejsze zdjęcia na felgach na których sprzedajesz samochód.
Rekomendowane odpowiedzi