Skocz do zawartości
IGNOROWANY

A4 B6 AVANTador S4/LINE GTB 2260VZK 19' Pompei S5 STYLING 132 BIX INTEMO Koito Q5 continue by KoJ@K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hyhy no i to sie mje podoba :a4fan:

A co mu się w ryjek stanęło? Czy do zmiany kół i spasów zdeś zdjęty ? :decayed:

Opublikowano

modyfikacja ktora byla dawno w planach, nawet u Ciebie :decayed:

Opublikowano

Cupra pod zdeś ? 

Opublikowano

:thumbup1:

Stay tuned

Opublikowano

A więc przejmujesz ten temat i wrzucaj tu na bieżąco zmiany.

Obserwujemy temacik :kox:

Opublikowano (edytowane)

Jak się powiedziało "a" to trzeba powiedzieć "b", więc na początku chciałbym się przywitać i jak już wiecie jestem właścicielem fury Pana wyżej, a dokładniej od 10 sierpnia 2019 roku. Zakup był przeze mnie przemyślany ponieważ chciałem kupić pomodzoną b6 lub b7, bo wiem ile kosztuje robienie to na własną rękę. Z początku zakładałem kupno tylko z silnikiem 1.8t lub 2.0t, jednakże po braku ofert przez jakieś 0.5 roku padło na kolejną w moim posiadaniu gnojówkę. Autko użytkowane jako daily.

Moje wcześniejsze wozidło: Ibiza 6l 1.9tdi ASZ totalna seria przedliftowa 170/405 dłubałem sam, więc nie chciałem kupić serii i brnąć w to samo od początku.FB_IMG_1587319438865.jpg

Dzięki Mateuszowi nie mam za bardzo co modzić bo to co bym chciał mam już zrobione i mi to pasuje ? 

Jedynym pożądnym modem, przy którym mógłbym się wykazać jest quattro i miał on być montowany, ale z czasem stwierdziłem, że jest mi to zbędne i mod idzie w daleką odstawkę.  

W planach dodanie drobiazgów takich jak:

- odświeżenie wnętrza chromowanymi przyciskami, nakładkami na pedały z B8

-dodanie bose

- na następny sezon zrobienie tego czego nie udało się zrobić teraz czyli zmiana koloru zacisków.

Dodaję parę fotek z naturalnego środowiska 1.9, czyli wsi ?

Uprzedzam, wpisy że koza itp. wiem o tym, ale nie jestem zwolennikiem gwintów i tak o sobie skręciłem.

Auto po kupnie w takim setupie:

IMG_20200419_194840.jpg

Felg docelowych na lato nie było, więc było trzeba poszukać. W okolicy znalazła się oferta po taniości, więc pojechałem i kupiłem.IMG_20200213_095833.jpg

Pompei et 33 19' (znowu ?).

Kolor jednak nie przypadł do gustu więc trzeba było go zmienić i nałożyć nowe kapcie.IMG_20200227_152020.jpg

Tak więc prezentuję mój setup 2020:

IMG_20200419_191950.jpgIMG_20200419_184023.jpgIMG_20200419_194226.jpgIMG_20200419_190028.jpg

Dużo się raczej nie zmieni w przyszłości, więc temat raczej nie będzie często aktualizowany, a z napraw mechanicznych nie widzę sensu.

Bonusik patentowy:

Pozdrawiam wszystkich 

Ciao :a4fan:

IMG_20200419_193825.jpg

Edytowane przez Pkn
  • Pomoc techniczna 1
Opublikowano

Witaj,

Niech bezawaryjnie służy !

A cóż to za kolor felg?

To jakiś plastidip?

Pozdrawiam

Opublikowano

Szkoda tylko ,że indeks nośności opon to 88 .

Opublikowano

Nie dawaj rozbłysku na tych światłach bo to psuje strasznie efekt... 

Dla mnie to bez sensu taka kontynuacja tematu, powinien być założony nowy z ewentualnym odnośnikiem do tego ?

Dostałeś mega furę, dbaj o nią! Powodzenia i szerokości ?

Opublikowano

Kolorek felg napewno kontrowersyjny, felga w jedynych słusznych parametrach, no i fajnie z tą przednią blachą ogarnięte :thumbup1: aaa no i cupra też pasi. Wyszmalcuj oponki, skręć gwint delikatnie ( albo tak jak był) i cycuś malina :dance2:

Opublikowano

@kamil-vag podejrzewam, że te rozbłyski na światłach to raczej naturalny efekt zdjęcia pod tym kątem, bo też mi się tak robiło jak jej pykałem fotki mordy :cool1:

Opublikowano

Screenshot_20200419-211951_Gallery.jpg

Opublikowano
41 minut temu, black4 napisał:

A cóż to za kolor felg?

To jakiś plastidip?

Malowane proszkowo 

Ral 250/ra447   - taki mi podali, ale pierwsze widzę takie oznaczenie koloru.

36 minut temu, kamil-vag napisał:

Nie dawaj rozbłysku na tych światłach bo to psuje strasznie efekt... 

Dla mnie to bez sensu taka kontynuacja tematu, powinien być założony nowy z ewentualnym odnośnikiem do tego ?

Dostałeś mega furę, dbaj o nią! Powodzenia i szerokości ?

Rozbłysk wyjaśniony, tematu nie będę zakładał bo auto już zmodzone, a zakładanie tematu żeby raz na 3 miesiące wrzucić zdjęcie po myjce to chyba się mija z celem. Jeśli temat bedzie otwarty to rzucę co jakiś czas fote.

51 minut temu, Gregorski3 napisał:

Szkoda tylko ,że indeks nośności opon to 88 .

Jak większość b6/7 na 19 ?.

Wzmocnione to trochę podnoszą ten indeks.

22 minuty temu, KoJ@K napisał:

Kolorek felg napewno kontrowersyjny, felga w jedynych słusznych parametrach, no i fajnie z tą przednią blachą ogarnięte :thumbup1: aaa no i cupra też pasi. Wyszmalcuj oponki, skręć gwint delikatnie ( albo tak jak był) i cycuś malina :dance2:

Zdjęcie nie oddaje koloru felg na żywo, jest bardzo dopasowany pod kolor nadwozia (przynajmniej według mnie). Gwint ewentualnie tył trochę w dół, przód zostaje.

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano

@KoJ@K zmień chociaż koledze tytuł tematu ?

Opublikowano

Haha :kox:

Opublikowano

Mega pomodzone besześć , aż strach cokolwiek modzić aby nie zepsuć ale wiadomo , że to 'neverending story'.  :guma:

Jesteś obserwowany.  

coolbiglasses.gif  ...................
Opublikowano

Post dla zasięgu tematu. :kox:

Opublikowano

Może i jestem poje**ny ale kocham i szanuje za ten projekt 

Opublikowano

Zapraszam falołersów :whistling:

Opublikowano
2 godziny temu, KoJ@K napisał:

Zapraszam falołersów :whistling:

Szefie, nie bangla.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...