Gość Michał Opublikowano 26 Marca 2007 Opublikowano 26 Marca 2007 hmmmmmmm ja tez jestem zainteresowany kupnem depo a co powiecie o firmie tyc tez to sa zamieniki ktore lepsze depo czy tyc panowie. martin a4, smiało kupuj Depo, miałem kilka razy z lampami tej firmy do czynienia i nie było tragedii Oczywiście Valeo nr 1
martin a4 Opublikowano 26 Marca 2007 Opublikowano 26 Marca 2007 czekam na wyplate i zamawiam lampki:a4fan:
TTom3k Opublikowano 26 Marca 2007 Opublikowano 26 Marca 2007 Jak zamowisz to zdaj relacje bo tez zamierzam kupic tylko dopieo pod koniec kwietnia
RafQ Opublikowano 27 Marca 2007 Opublikowano 27 Marca 2007 DEPO produkuje lampy i klosze (zamienniki) do niemal wszystkich maodeli aut. Valeo też zajmuje się produkcją zamienników choćby do BMW ori to Hella i Bosch(e30 e34 e36). Zaletą lampek DEPO jest homologacja i atesty w tym europejska aprobata techniczna. Osobiście polecam
Gość zdeniu Opublikowano 27 Marca 2007 Opublikowano 27 Marca 2007 Zaletą lampek DEPO jest homologacja i atesty w tym europejska aprobata techniczna.chyba to jest jedyna zaleta bo napewno nie jest nią jakość wykonania a co najważniejsze trwalość a do ori zalicza się Hella, Bosch, Valeo, MagnetiMarelli/Carello
AFX Opublikowano 29 Marca 2007 Opublikowano 29 Marca 2007 Ja jestem zdecydowanie na NIE!. Dlaczego? Miałem z depo do czynienia 2x. Po pierwsze: Jakość wykonania, drugie: Kupiłem do omegi depo i oddałem po 4 dniach. Świeci na żółto i sto razy gorzej od hella niesoczewkowej. Jakość odbłyśnika i soczewki jest marna. Jeśli ktoś ceni sobie wygląd, a nie jakość to jego sprawa. Takie jest moje zdanie i już nigdy nie kupie DEPO. Poczciwe ori to ori... Pozdro...
Gość zdeniu Opublikowano 29 Marca 2007 Opublikowano 29 Marca 2007 AFX, masz 100% racji z podróbek jedynie jeszcze można wziąść pod uwagę firme TYC
Gość zdeniu Opublikowano 29 Marca 2007 Opublikowano 29 Marca 2007 oczywiście że TYC choć i tak lepiej dołożyć i brać VALEO
Szewczenko7 Opublikowano 29 Marca 2007 Opublikowano 29 Marca 2007 zdeniu, dobrze mowi dozbieraj kaski i kup Valeo i zaltwisz temat raz na zawsze
AFX Opublikowano 30 Marca 2007 Opublikowano 30 Marca 2007 Ten, który chwali DEPO na 100% nie widział jak świeci hella, valeo czy bosch w soczewce. Ja miałem porównanie przy dwóch identycznych autkach. Jedno na HELLA, drugie na DEPO. Przeżyłem szok, że moje lampy w ogóle nie świecą. Na żółto i słabo jak świeczki. Tak było z dwoma autkami. 2x błąd w życiu... Nie ma sie co napalać. Lepiej dorzucić trochę grosza i kupić używki ori. A już najlepiej xenony. Uwierz mi, że DEPO nadaje się na śmietnik tylko i wyłącznie. Ewentualnie kupić lampy DEPO, a soczewki wsadzić od ori. Lub kupić soczewki bi xenon z przetwornicami i żarnikami i pobawić się z montażem. Oczywiście koszt będzie inny, ale lepiej poczekać parę miesięcy i odłożyć kaskę na coś sensownego.
martin a4 Opublikowano 30 Marca 2007 Opublikowano 30 Marca 2007 no coz to bede musial chyba kupic te ori valeo panowie
Szewczenko7 Opublikowano 30 Marca 2007 Opublikowano 30 Marca 2007 no coz to bede musial chyba kupic te ori valeo panowie Słuszna decyzja naweta chwili sie nie zastanawiaj tylko bierz Valeo
bartek213 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 niestety to sa nedzne podrobki i czasami nie chca pasowac tak ladnie jak orginaly nie da sie ladnych szpar ustawic w stosunku co dao maski zderzaka i blotnika
mihu2000 Opublikowano 6 Maja 2007 Opublikowano 6 Maja 2007 witam polasilem sie na ladniutkie lampy Depo na tył gdzie 2 srodkowe paski sa biale gorny i dolny czerwone. Lampki z daleka wygladaja bardzo ladnie rozswietlaja samochod ale.... Są bardzo kiepsko wykonane, roznice widac nawet miedzy prawa a lewa lampą, jedna wystaje 1mm poza blotnik a 2 jest dolem wciagnieta. Plastikowa zaslepka pod lampa lalozona na to to jedna wielka tragedia szpary jak japier..... pozatym jedna lata luzno. nawet ciezko sie je wklada poprostu nie pasuje w otwory!!! Na allegro zaplacilem 419zeta i plendz jusz nigdy nie polece na wyglad. POPROSTU ODRADZAM
Gość nuti Opublikowano 7 Maja 2007 Opublikowano 7 Maja 2007 Koledzy mam a4 98 avant, czy te szkiełka wejdą bez przeróbki blachy http://moto.allegro.pl/item191510036_lampy_nowe_audi_a4_94_98_chrom_angel_eyes_.html Jestem nowy więc proszę o odrobine wyrozumiałości Szerokości [ Komentarz dodany przez: rob: 07-05-2007, 20:42 ] zapraszam do zapoznaniem się z REGULAMINEM forum
Gość rob Opublikowano 7 Maja 2007 Opublikowano 7 Maja 2007 lampy wejdą, jest inne pytanie, czy warto w nie inwestować :biggrin:
Dibo Opublikowano 7 Maja 2007 Opublikowano 7 Maja 2007 Mi się też podobają te lampy co ma mihu2000 i miałem na nie ochotę. Ale skoro to taka lipa to mi chyba ochota przejdzie. A czy Valeo nie robi takiego wzoru? Bo mi się bardzo podoba tylko ta jakość :confused:
Gość nuti Opublikowano 8 Maja 2007 Opublikowano 8 Maja 2007 Nie bede ukrywał że zostałem szcześliwym posiadaczem Audi A4 ( po latach niewoli z fordem) autko ma kolor srebrny metalic. W związku z tym myśle sobie zeby lampy wymienić, ale chałtury robić nie warto, więc czytam wasze posty i wnioskuje że lepie dołożyć kasy i założyc waleo - to przód. A co na tył, widziałem na aukcjach tylne lampy typu luxus, no ładnie wyglądają ale jakie one mają wykończenie ? i czy warto ? [ Komentarz dodany przez: piotr1602: 08-05-2007, 16:16 ] jeszcze jeden post bez zapoznania sie z regulaminem i bedzie ostrzezenie
Rekomendowane odpowiedzi