Rajmondo Opublikowano 18 Lutego 2007 Opublikowano 18 Lutego 2007 Znalazłem taką aukcję: http://www.allegro.pl/item167996893.html Zamierzałem wymienić grill swojej niuni na RS4, ale wiedzę, że mało jest ofert, a jak już są to cena niewiele mniejsza jak w ASO. Co powiecie o tym grilu z aukcji? Warto? To chyba ten po II lifcie, tylko brak loga (przypuszczam, że ze starego grilla można przełożyć)..
schiller Opublikowano 18 Lutego 2007 Opublikowano 18 Lutego 2007 nie to jest gril po I lifcie.po drugim byl bez chromu. tak mi sie przynajmniej wydaje, ale moge sie mylic.
Lookier Opublikowano 18 Lutego 2007 Opublikowano 18 Lutego 2007 po drugim byl bez chromu Po drugim również był z chromem. Była wersja grilla bez chromowanej obwódki, ale tylko w wersjach z silnikiem 1,6 w najprostszej wersji wyposażenia.
schiller Opublikowano 18 Lutego 2007 Opublikowano 18 Lutego 2007 tak jak mowilem, moge sie mylic. po prostu mi sie gdzies to o uszy obilo ze tak niby bylo.
Gość Keżor Opublikowano 18 Lutego 2007 Opublikowano 18 Lutego 2007 przed liftami i po pierwszym lifcie grile są identyczne, a po drugim lifcie doszło troche więcej chromu czyli tak jak na zdjęciu. a co do wyboru pomiędzy podróbką zwykłego grila i orginalnym grilem z RS4 to ja bym był ciut bardziej za pozycją numer dwa. lepiej dozbierać i mieć ładnie. z tego i tak Ci zejdzie chrom
pet3r Opublikowano 18 Lutego 2007 Opublikowano 18 Lutego 2007 po drugim lifcie zmienila sie tez ilosc poziomych zeberek - z 5 na 4
Rajmondo Opublikowano 18 Lutego 2007 Autor Opublikowano 18 Lutego 2007 Dzięki Panowie. Dostałem ofertę sprzedaży od Looker-a, z której skorzystałem (grill po 2 lifcie z 2000).
jay_zzA4 Opublikowano 24 Lutego 2007 Opublikowano 24 Lutego 2007 Keżor a ten grill co Ty masz jaki to jest ??
Gość Keżor Opublikowano 24 Lutego 2007 Opublikowano 24 Lutego 2007 Keżor a ten grill co Ty masz jaki to jest ?? a'la kamei :biggrin:
FELIPE Opublikowano 25 Lutego 2007 Opublikowano 25 Lutego 2007 który grill będzie lepszy do mojego auta? podoba mi sie rs4 ale kilka osob sugeruje mi ze grill s4 bedzie bardziej pasowal do kratek w zderzaku... aktualnie jest tak: ale lampy będą zmienione na xenony valeo (zespolone po lifcie) !!
Szewczenko7 Opublikowano 26 Lutego 2007 Opublikowano 26 Lutego 2007 Masz zderzak od S-ki takze lepiej bedzie pasil gril od S-ki...od razu komplet bedziesz mial ori.
amoq Opublikowano 2 Marca 2007 Opublikowano 2 Marca 2007 FELIPE, witam kolego mam taką sprawe mam ten gril co ty własnie posiadasz i cholera mam problem z zamontowaniem go,co mam zrobić z tym uchwytem do otwierania bo jest za długi ,ściagłem ten plastik ale jest i tak kicha czekam na odp.pozdrawiam mariusz
bialy4 Opublikowano 2 Marca 2007 Opublikowano 2 Marca 2007 a'la kamei A co zrobiłeś z otwieraniem. Jest u Ciebie te kółko jak prawie we wszystkich grilach z siatką?
wester Opublikowano 8 Marca 2007 Opublikowano 8 Marca 2007 FELIPE co to sa za swiatła co posiadasz w swojej niuni? czy to sa angel eyes?
FELIPE Opublikowano 9 Marca 2007 Opublikowano 9 Marca 2007 tak angel eyes sonara ale wkrótce planuje powrót do ori valeo po lifcie bo w planie sa xenony no i grill tez bedzie zmieniony na ori od s4, czarny bez znaczka bedzie na sprzedaz
martin a4 Opublikowano 9 Marca 2007 Opublikowano 9 Marca 2007 FELIPE co to sa za swiatła co posiadasz w swojej niuni? czy to sa angel eyes? musisz wygiac tan haczyk zeby byl caly prosty i bedzie otwieral maske od dolu a nie z grilla wygnil go na sam dol do chlodnicy [ Dodano: 09-03-2007, 15:20 ] pomoz sobie kleszczami
wester Opublikowano 9 Marca 2007 Opublikowano 9 Marca 2007 tak angel eyes sonara ale wkrótce planuje powrót do ori valeo po lifcie bo w planie sa xenony A ile kosztuja takie na jakie chcesz zmienic? bo tez sie zastanawiam pomiedzy engel eyes a po drugim lifcie jadnak u mnie kluczowa role ma cena.
befree88 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 A co myslicie o takim grillu w takim samochodzie?? A moze jaki inny byście polecili do tego samochodu?? Czekam na Wasze propozycje :biggrin:
Dibo Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Raczej bym Ci odradzał siatkę. Widziałem u jednego gościa i może z daleka to fajnie wygląda ale z bliska widać dokładnie co jest za grillem i jakoś tak nie spodobało mi się to. Poza tym po jakimś czasie ta siateczka zacznie rdzewieć i będziesz musial co jakiś czas malować. Ja mam ori pomalowany na czarno i mi sie to podoba w mojej
martin a4 Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Opublikowano 17 Kwietnia 2007 doloz troche kaski i kup od s4 lub rs4 a nie jakies badziewia
Rekomendowane odpowiedzi