Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jaki antywirus ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kaspersky czasem mi zamulał jak skanował rokitniki ( czy jakoś tak ) no i te konie trojańskie codziennie łapie, chyba założę stadninę :-)))

Opublikowano

tu jest ciekawy artykul o samym "Jewgieniju", polecam:

http://www.wired.com/2012/07/ff_kaspersky/

Opublikowano

Można zainstalować najmniej obciążający antywirus, ale co z tego jak nie będzie on spełniał swojej funkcji, a będzie tylko z nazwy antywirusem tu właśnie też trzeba patrzeć.

Opublikowano

Podstawa to zdrowy rozsądek :)

Opublikowano

Ja tez miałem Kaspersky, wersje próbną i nie staje nawet obok Eset Smart Security. Kaspersky zamulał start kompa, przeglądarki chodziły wolniej bo musiał wszystko przeskanować. Na targach udało mi sie wyrwać 2 klucze do Eset Smart Security w pełnej wersji na rok (po 6 miesięcy) i byłem zaskoczony tym, jaka różnica jest pomiędzy tym co oferuje Kaspersky z trefnym kluczem (pełna wersja, kwestia aktywowania klucza co 3 tygodnie) a Eset. Komputer od razu zyskał więcej przestrzeni nie tracąc na ochronie. Kaspersky może i jest dobry, ale nie jest zoptymalizowany, za to Eset i jest dobry, i zoptymalizowany tak, aby nie zamulać kompa zbędnymi skanami co 15 minut.

Opublikowano

Wiesz, jest coś takiego jak customizacja toola jeszcze i w Kasperskym można po prostu pewne rzeczy spersonalizować, choć ja zmulenia nie zauważam.

Opublikowano

AhnLab.. Albo to geniusze developingu i z kilkoma wersjami wskoczyli o 4 gwiazdki w góre w ogólnym rankingu, albo coś mi podpadają te wyniki, w których z resztą Avast ma lepsze wyniki od większości płatnych ;) Moim zdaniem lepiej byłoby zrobić ankiete - wiadomo, ile ludzi tyle opinii.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wszyscy uparliście się na Eseta i Kasperskiego, gdy obecnie te antywirusy nie są już najlepsze. Obecnie prym wiedzie chociażby rumuński Bitdefender.

Opublikowano

Ja tam od dawna ciągnę na Avaście i jest ok.

Nie narzekam.

Opublikowano

Gdata lub Bitdefender.

Opublikowano

Ja używam Eset Smart Security w paczce na 3 komputery i 3 smartfony z androidem. Cena jest OK bo w media czy saturnie kupisz taką za 179zł (w necie pewnie jeszcze taniej, teraz mam odnowienie na 2 lata za jakieś 220zł) z licencją na rok, a każde kolejne odnowienie jest tańsze. Aktualizuje się często czasem kilka razy dziennie, nie zamula i śmiga jak trzeba. No i co najważniejsze nie irytuje milionem powiadomień i okienek.

Opublikowano

Ja mam Eset Smart Security 9 - bez problemu znajdziesz sobie klucz aktywacyjny na googlach, ja wczoraj sobie aktywowałem i mam antywirusa ważnego do kwietnia 2018 roku. Nic nie zamula i bardzo dobrze chroni komputer.