Opublikowano 10 Czerwca 201313 l Myślałem ale są inne pomysły do zrealizowania tego jestem akurat pewien u Ciebie
Opublikowano 10 Czerwca 201313 l Autko obadane na zywo:) Ładnie sie prezentuje;) No i miło było poznać Pozdro
Opublikowano 11 Czerwca 201313 l Jak troche woda na drogach opadnie bo u mnie w miescie coraz mniej przejezdnych juz jest:) i pojawi sie sloneczko na niebie to na jakims spocie bede musial obczaic tego ledzika;). Bo po zdjeciach juz widze ze bardzo ladny^^
Opublikowano 24 Czerwca 201313 l Autor Do lakiernika muszą trafić, a piwko się chłodzi, na razie wypijam te zaległe
Opublikowano 1 Lipca 201313 l oblukane wozidlo na zywo kolo robi robote ale i tak najbardziej mi sie fotele podobaly :slina::slina:
Opublikowano 1 Lipca 201313 l Autor Dziś wpadł nowy carbon, oceńcie sami jak wyszło ---------- Post dopisany at 21:48 ---------- Poprzedni post napisany at 21:48 ---------- Dzięki dydo za pomoc w przekładce
Opublikowano 1 Lipca 201313 l Hamerek ty mnie ciągle zaskakujesz skąd by bierzesz te pomysły jest gicior obadamy jak przyjedziesz
Opublikowano 1 Lipca 201313 l Autor Hammer a czemu to się świeci jak psu jajca:decayed: Bo jest to pokryte żywicą i lakierem bezbarwnym
Opublikowano 1 Lipca 201313 l Hammer a czemu to się świeci jak psu jajca:decayed: Bo jest to pokryte żywicą i lakierem bezbarwnym Na żywo napewno 10 razy lepiej
Opublikowano 1 Lipca 201313 l Hujnia. Włókna za duże i za bardzo widoczne. Idealne byłyby pośrednie między tymi, a s4.
Opublikowano 1 Lipca 201313 l Hujnia.Włókna za duże i za bardzo widoczne. Idealne byłyby pośrednie między tymi, a s4. Dla mnie może nie c**jnia ale rzeczywiście... kratownica za duża troszkę (no offence ).