H4mm3R Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Kuźwa Ty na samych felgach jechałeś do Chorwacji:shock3: opony ostatnio strasznie drogie... w ramach oszczędności Hammerek je ściągnął żeby za bardzo się nie zużyły siemian, ja nie taki sknera jak Ty i po kimś gum nie zakładam
siemian Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Kuźwa Ty na samych felgach jechałeś do Chorwacji:shock3: opony ostatnio strasznie drogie... No ale tak ciągle jechać po torach to chyba męczące:polew: męczące nie męczące, przynajmniej bezpieczne... i wiadomo że nie wypadnie z szyn jak ten pociąg ostatnio bo się do 180 nie rozpędzi ---------- Post dopisany at 22:26 ---------- Poprzedni post napisany at 22:24 ---------- Kuźwa Ty na samych felgach jechałeś do Chorwacji:shock3: opony ostatnio strasznie drogie... w ramach oszczędności Hammerek je ściągnął żeby za bardzo się nie zużyły siemian, ja nie taki sknera jak Ty i po kimś gum nie zakładam w sumie to potrzebujesz dobre opony bo z podnośnika dobrze je widać więc jest laaaaans
H4mm3R Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2013 siemian puknij się czoło tym kluczem co nim przewody hamulcowe łatasz
H4mm3R Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Dziś nakręciłem krótki filmik pokazujący że dobry hebel to podstawa....
Cineksik Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Dziś nakręciłem krótki filmik pokazujący że dobry hebel to podstawa.... po śladach gum na skrzyżowaniu widać, że długo trenowaliście (chyba dosyć częsta przypadłość w tym miejscu) ---------- Post dopisany at 19:23 ---------- Poprzedni post napisany at 19:12 ---------- Tomek jaką masz kamerkę?
variocustoms Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zajebałeś temu z Punto? Wyklepane na Variofonie
siemian Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Dziś nakręciłem krótki filmik pokazujący że dobry hebel to podstawa.... ja nakreciłem ze robienie print screenow u Ciebie w watku to podstawa bo co ciekawsze to kasujesz ---------- Post dopisany at 19:40 ---------- Poprzedni post napisany at 19:38 ---------- nie no zartuje a filmik ten bardzo ładnie pokazuje jak wazne sa hamulce...
H4mm3R Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zajebałeś temu z Punto?Wyklepane na Variofonie Tak wróciłem się i dogoniłem frajera, dwóch gówniarzy z auta wyskoczyło i tak przepraszali że kwiaty nie były potrzebne. Okazało się że jakiś młody ma od wczoraj prawko i dopiero uczy się jeździć
wladi Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zajebałeś temu z Punto?Wyklepane na Variofonie Tak wróciłem się i dogoniłem frajera, dwóch gówniarzy z auta wyskoczyło i tak przepraszali że kwiaty nie były potrzebne. Okazało się że jakiś młody ma od wczoraj prawko i dopiero uczy się jeździć :facepalm:
H4mm3R Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Tomek jaką masz kamerkę? Mio MiVue 388 ---------- Post dopisany at 21:55 ---------- Poprzedni post napisany at 21:53 ---------- Dziś nakręciłem krótki filmik pokazujący że dobry hebel to podstawa.... ja nakreciłem ze robienie print screenow u Ciebie w watku to podstawa bo co ciekawsze to kasujesz ---------- Post dopisany at 19:40 ---------- Poprzedni post napisany at 19:38 ---------- nie no zartuje a filmik ten bardzo ładnie pokazuje jak wazne sa hamulce... Ja nic nie kasuję, dopiero do domu wróciłem
H4mm3R Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2013 a kaj reszta zdania... Przycięta żebyś się nie zgorszył
dydo85 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 a kaj reszta zdania... Przycięta żebyś się nie zgorszył ten najlepszy kawałek wyciołeś
MarianekZg Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zajebałeś temu z Punto?Wyklepane na Variofonie nie myśle, że było inaczej ---------- Post dopisany at 22:38 ---------- Poprzedni post napisany at 22:34 ---------- ojjj...... czuję, że Siemianek coś powie :grin:
fantowski Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 a kaj reszta zdania... Przycięta żebyś się nie zgorszył pokaż 2gą część filmu
Rekomendowane odpowiedzi