Rdzewek_RdK Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Tomek "trzeba być twardym a nie miętkim" :naughty: chociaż przymierz tego gwinta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 28 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Tomek "trzeba być twardym a nie miętkim" :naughty: chociaż przymierz tego gwinta Nie mam za bardzo kiedy poza tym dłubam drugi komplet ledów z A6 na tył :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rdzewek_RdK Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Tomek "trzeba być twardym a nie miętkim" :naughty: chociaż przymierz tego gwinta Nie mam za bardzo kiedy poza tym dłubam drugi komplet ledów z A6 na tył :gwizdanie: To może jeszcze trzeci byś zrobił? ;D Ledy z A6 mam rozdłubane, kpl lamp a A4 tylko kogoś kto ma sprawną rękę poszukuje.. Ja chyba jestem zbyt nerwowy, instalacja jeszcze jeszcze, ale klejenie i rozbieranie to nie dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 28 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Tomek "trzeba być twardym a nie miętkim" :naughty: chociaż przymierz tego gwinta Nie mam za bardzo kiedy poza tym dłubam drugi komplet ledów z A6 na tył :gwizdanie: To może jeszcze trzeci byś zrobił? ;D Ledy z A6 mam rozdłubane, kpl lamp a A4 tylko kogoś kto ma sprawną rękę poszukuje.. Ja chyba jestem zbyt nerwowy, instalacja jeszcze jeszcze, ale klejenie i rozbieranie to nie dla mnie Zrobie ten drugi to pomyślimy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Tomek "trzeba być twardym a nie miętkim" :naughty: chociaż przymierz tego gwinta Nie mam za bardzo kiedy poza tym dłubam drugi komplet ledów z A6 na tył :gwizdanie: To może jeszcze trzeci byś zrobił? ;D Ledy z A6 mam rozdłubane, kpl lamp a A4 tylko kogoś kto ma sprawną rękę poszukuje.. Ja chyba jestem zbyt nerwowy, instalacja jeszcze jeszcze, ale klejenie i rozbieranie to nie dla mnie Zrobie ten drugi to pomyślimy :gwizdanie: To może i dla mnie zrobisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 co wy z tym przycieraniem... raz narazie przytarłem zderzak... jak jakiś jełop mi pod blokiem postawił krawęźnik żeby ludzie samochodem nie podjechali za blisko trawnika bo nie mogą skosić trawy wtedy :shocked: a że miał z 17cm to co innego a tak serioo z gwintem nei jest źle... nic nie obciertasz bo zaiwas ma dużo krótszy skok... przy -65mm nic nie zachaczałem nawet na koleinach ... teraz cywilizowane -45mm mam to jak w wozie drabiniastym hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 co wy z tym przycieraniem... raz narazie przytarłem zderzak... jak jakiś jełop mi pod blokiem postawił krawęźnik żeby ludzie samochodem nie podjechali za blisko trawnika bo nie mogą skosić trawy wtedy :shocked: a że miał z 17cm to co innego a tak serioo z gwintem nei jest źle... nic nie obciertasz bo zaiwas ma dużo krótszy skok... przy -65mm nic nie zachaczałem nawet na koleinach ... teraz cywilizowane -45mm mam to jak w wozie drabiniastym hehe przy cięciu zakrętów podobczem można pourywać i poocierać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 co wy z tym przycieraniem... raz narazie przytarłem zderzak... jak jakiś jełop mi pod blokiem postawił krawęźnik żeby ludzie samochodem nie podjechali za blisko trawnika bo nie mogą skosić trawy wtedy :shocked: a że miał z 17cm to co innego a tak serioo z gwintem nei jest źle... nic nie obciertasz bo zaiwas ma dużo krótszy skok... przy -65mm nic nie zachaczałem nawet na koleinach ... teraz cywilizowane -45mm mam to jak w wozie drabiniastym hehe przy cięciu zakrętów podobczem można pourywać i poocierać a kto oprocz Ciebie tnie zakrety poboczami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 a kto oprocz Ciebie tnie zakrety poboczami ? :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 też fakt... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 też fakt... otóż to... przy gwincie jest twardziej i zawias tak się nie ugina i jest cacy... na dzień dzisiejszy nie powróciłbym do zwykłego zawiasu czy to 1BA czy 1BE/1BV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 niezła ta Twoja czarna świnka rzuca się w oczy ,fele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 3 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 niezła ta Twoja czarna świnka rzuca się w oczy ,fele jak to mówią "jak dbasz, tak masz" [br]Dopisany: 19 Wrzesień 2011, 13:55_________________________________________________Po długich oczekiwaniach i kompletowaniu gratów wpadły nowe heble 320/288. Chyba wystarczy żeby w marcu nie ściąć jakiegoś świerka w Bukowinie Kilka fotek do porównania. Od razu zamontowano tylny czujnik poziomowania do xenonu, do przedniego brakło śrubek i montaż myślę w przyszłym tygodniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Teraz bedzie hamowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 3 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 trzeba jeszcze dotrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Zestaw w sam raz i bez zbednej przesady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcintuchola Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 komplecik jak ta lala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 trzeba jeszcze dotrzeć Jedz do Siemian to ci w 5 minut dotrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 3 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 trzeba jeszcze dotrzeć Jedz do Siemian to ci w 5 minut dotrze I przy okazji pokrzywi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi