P-U-M-A Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Bardzo ładne auto. Widziałem na żywo :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 ... Widziałem na żywo :naughty: Ja też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 ... Widziałem na żywo :naughty: Ja też i ja:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Kto jeszcze widzial to lapka w gore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srb38vx Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Zwykły klekot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Zwykły klekot A jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Kto jeszcze widzial to lapka w gore w sumie nie widziałem live, ale jak tak patrze na swoją, od dzisiaj na zimowych felgach, to wygląda prawie identiko tyle, że moja ładniejsza :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 no proszę i jak wrażenia z jazdy? różnica kolosalna pewnie sam przód robi duuuuużą różnice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 no proszę i jak wrażenia z jazdy? różnica kolosalna pewnie sam przód robi duuuuużą różnice Hammer i tak silnikiem hamuje ( 80 km/h to max. prędkość z jaką jeździ ) , więc pewnie nie zauważy różnicy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 słyszałem... (Siemian mówił), że jak mocno hamuje z 200km/h na nowych heblach to mu sie marszczy ta matowa folia na masce i dachu...... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 słyszałem... (Siemian mówił), że jak mocno hamuje z 200km/h na nowych heblach to mu sie marszczy ta matowa folia na masce i dachu...... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 słyszałem... (Siemian mówił), że jak mocno hamuje z 200km/h na nowych heblach to mu sie marszczy ta matowa folia na masce i dachu...... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: ale to chyba nie u mnie :gwizdanie: dev nie pij przed snem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 ale to chyba nie u mnie :gwizdanie: dev nie pij przed snem Hammer przyznaj się , że też masz folię na aucie ale akrylową :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 hammer zalozył podobno na listwy futerkowe condony w kolorze sraczki... dawaj focie :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Siemian, nie listwy a samochód cały... mówisz o tym modzie? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Siemian, nie listwy a samochód cały... mówisz o tym modzie? :gwizdanie: ale cudeńko :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 11 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Siemianowi o to chodziło ale jeszcze nie widział na żywca jak to wygląda Popielniczka i ramka koło lewarka biegów jest z prawdziwego carbonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Na fotach mocno tak seeee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 11 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Na fotach mocno tak seeee Jest jeszcze opcja RED, tak jak u Młody_Drog'a :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 nie podoba mi sie... moze na żywo lepiej wygląda, ale wątpie... Na zdjeciu rzuca sie w oczy jakies chyba niedociecie po prawej stronie dlugiej listwy, ale może to tylko zludzenie... Hammer nie eksperymentuj... takie jest moje zdanie. Jak chcesz eksperymentow to kup sobie kulki szczescia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi